Βράβευση ταινίας του Τζέιμς Φράνκο σε φεστιβάλ κινηματογράφου (video)

Την ταινία μεγάλου μήκους του Τζέιμς Φράνκο «The Disaster Artist» τίμησε την Κυριακή με το Χρυσό Κοχύλι καλύτερης ταινίας το 65ο διεθνές φεστιβάλ κινηματογράφου του Σαν Σεμπαστιάν στην Ισπανία.Η επιτροπή, με πρόεδρο τον Αμερικανό Τζον Μάλκοβιτς, αποφάσισε να βραβεύσει αυτή την ξεκαρδιστική κωμωδία που αναφέρεται στα γυρίσματα της καλτ ταινίας «The Room» το Τόμι Βισό, η οποία θεωρείται μία από τις χειρότερες στην ιστορία του κινηματογράφου.

Η συγκεκριμένη βράβευση αποτελεί την πρώτη ξεκάθαρη νίκη του Φράνκο ως σκηνοθέτη και γίνεται στο κορυφαίο φεστιβάλ κινηματογράφου για ισπανόφωνες χώρες.

Στον ευχαριστήριο λόγο του ο Φράνκο δήλωσε πως η ταινία αυτή αποτελεί οικογενειακή υπόθεση, αφού ενεπλάκησαν σε αυτήν ο αδελφός, η αδελφή και ένας παλιός του φίλος ενώ δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει και την Warner Bros

Όσον αφορά την ταινία ο Φράνκο δήλωσε πως «Είναι ένα πολύ απλό φιλμ για έναν τρελό άνδρα που είχε μεγάλα όνειρα το οποίο είναι καλύτερο από το να μην έχεις όνειρα» και προσέθεσε πως «ελπίζει σε αυτούς τους τρελούς καιρούς αυτή η ταινία να φέρει φως και έμπνευση σε όσους την δουν».

Σημειώνεται πως η ταινία έχει κερδίσει και το βραβείο των ισπανών κριτικών κινηματογράφου, το Feroz Zinemaldia Prize και ψηφίστηκε ως μία εκ των δύο καλύτερων ταινιών σύμφωνα με γκάλοπ που διοργανώθηκε από την τοπική εφημερίδα El Diario Vasco.

 

Πηγή: cnn.gr

Τελευταία Ενημέρωση: 06 Φεβρουαρίου 2021 - 15:27

Τελευταιες Ειδησεις

26 Απριλίου
Τίτλοι Ειδήσεων: Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
22:25
ΤΙ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΤΟΥ ΔΗΚΟ (28)
22:02
ΤΙ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΤΟΥ ΑΚΕΛ (27)
21:56
ΤΙ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΔΗΣΥ (26)
21:55
ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΚΟΜΜΑΤΩΝ (25)
21:54
ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΝΙΚΗΣ (24)
21:53
ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024 (23)
21:52
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΗΤΑ ΑΞΙΩΜΑΤΩΝ (22)
21:51
ΠΡΟΘΕΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ (21)
21:49
ΑΥΤΟΠΕΠΟΙΘΗΣΗ ΣΕ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΕΥΡΩΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ (20)
21:48
ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΣΤΟ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ (19)
21:47
ΩΦΕΛΕΙΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΤΑΞΗ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ & ΤΟ ΕΥΡΩ (18)
21:46
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.