Ο θρυλικός "Αλ Μπάντι" θέλει ελληνικό σουβλάκι -video-

Ο ρόλος του στο "Παντρεμένοι με παιδιά" έγραψε ιστορία! Οι ατάκες του χαρακτήρα που υποδύθηκε για 11 ολόκληρες σεζόν, έχουν χαρακτηριστεί το λιγότερο θρυλικές και αναπαράγονται με μανία έως σήμερα, σε φόρουμ στο διαδίκτυο.

Ο Εντ Ο' Νιλ, ο Αμερικανός ηθοποιός που ενσαρκώνει τον περιβόητο Αλ Μπάντι στη σειρά που άφησε εποχή, ακολουθεί την ίδια πορεία, χαρίζοντας άφθονο γέλιο και τρελές τηλεθεάσεις, σε νέα τηλεοπτική σειρά, το "Modern family".
Σε συνέντευξη που παραχώρησε σε ελληνικό τηλεοπτικό κανάλι, ο Εντ Ο'Νιλ δηλώνει ότι επιθυμεί να ταξιδέψει στην Ελλάδα, να γευτεί το περίφημο σουβλάκι και να πιει ούζο.
Διαβάστε μέρος της συνέντευξης:

Ο Αλ Μπάντι σιχαινόταν τις χοντρές γυναίκες, τη δουλειά, την πιθανότητα να κάνει σεξ με τη γυναίκα του Πέγκι, τους Μέρσι τους γείτονές του και τα Γαλλικά. Είχατε κοινά με τον χαρακτήρα που σας έκανε διάσημο;
Όχι κανένα! Δεν είχα κανένα κοινό... οι σεναριογράφοι είχαν τεράστια έμπνευση και με ενέπνεαν τα κείμενα να υποδύομαι όσο καλύτερα μπορούσα αυτό τον τύπο. Ανάμεσα σε εκείνον και τον ήρωα που υποδύομαι στο "Modern Family" είμαι πιο κοντά στον δεύτερο. Αλλά ναι, το ξέρω, ο κόσμος με έχει λατρέψει στο "Παντρεμένοι με παιδιά", ήταν πολύ προχωρημένο για την εποχή του και τα λόγια μας είχαν πολύ γέλιο, τρελό κάποιες στιγμές. Το χιούμορ όμως είναι διαφορετικό σήμερα χαίρομαι που και με το "Modern Family" το κοινό γελάει με την ψυχή του. Βέβαια στο σήριαλ αυτό έχει πολλούς αστείους χαρακτήρες, δεν είμαι μόνο εγώ που ρίχνω ατάκες".

Πιστεύατε ότι η παγκόσμια επιτυχία στην TV θα ερχόταν ξανά μετά το "Παντρεμένοι με παιδιά";
"Η αλήθεια είναι ότι φοβόμουν πως όχι... ήταν απίθανο αυτό που είχε συμβεί. ¨οταν έκλεισε ο κύκλος ύστερα από 11 σεζόν στις αρχές του 2000, έκανα μία παύση και έπαιξα στο σινεμά σε κάποιους ρόλους... αλλά ξέρεις με όποιον συζητούσα για δουλειά, με το που με έβλεπε, γελούσε. Το φάντασμα του "Αλ Μπάντι" ήταν παντού ολοζώντανο. Έπρεπε να περάσει αρκετός καιρός για να το ξεχάσει το κοινό, οι ατζέντηδες και εγώ... και μετά ήρθε το υπέροχο "Modern Family"... και όλα άλλαξαν.

Έχετε επισκεφτεί την Ελλάδα;
Όχι αλλά γνωρίζω ότι παιζόταν το "Παντρεμένοι με παιδιά" για πολλές σεζόν όπως και τώρα πια το "Modern Family". Λατρεύω τη χώρα σας θέλω να έρθω για μεγάλες διακοπές, να τρώω όλη μέρα σουβλάκια, να πίνω ούζο και να ρίχνω και καμιά πιστολιά στον αέρα! Αχ Θεέ μου αυτό είναι ζωή (γέλια)!

Πηγή: zappit.gr

Τελευταία Ενημέρωση: 07 Φεβρουαρίου 2021 - 07:20

Τελευταιες Ειδησεις

27 Απριλίου
Δένδιας: Αισιόδοξος για ελληνικό οικοσύστημα αμυντικών βιομηχανιών
07:06
Τίτλοι Ειδήσεων: Σάββατο 27 Απριλίου 2024
07:00
ΠτΔ: Ψηλά στις προτεραιότητες της κυβέρνησης η κλιματική κρίση
06:44
Διαμαρτυρήθηκαν χθες οι Τουρκοκύπριοι για την οικονομική κρίση και τη διαφθορά στα κατεχόμενα
06:41
Ξανά σε λειτουργία η "Αμάλθεια" - αναχώρησε χθες βράδυ το "Jennifer"
05:50
Επιβεβαίωση Λευκού Οίκου για αναβολή της επίσκεψης του Τούρκου Προέδρου
05:47
Οι Χούθι ανακοίνωσαν πυραυλική επίθεση εναντίον βρετανικού πετρελαιοφόρου
05:46
Με ακόμα ένα χρυσό μετάλλιο ο Πετρούνιας
05:44
Πρόοδο στα ζητήματα Θετικής Ατζέντας δηλώνουν ότι έκαναν οι Υφυπουργοί Εξωτερικών Ελλάδας - Τουρκίας
05:35
Πρόταση Αιγύπτου προς Ισραήλ για μεσοπρόθεσμη συμφωνία εκεχειρίας
05:31
Τμήμα Μετεωρολογίας - 1ο Δελτίο Καιρού 27/04/24
05:29
Παρέμβαση Αμερικής ζητά δικομματική ομάδα για να μην αποπλεύσει από την Τουρκία νηοπομπή ΜΚΟ προς τη Γάζα
05:27
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.