"Πράσινο" το ντέρμπι με ανατροπή, φωνές από πλευράς ΑΕΚ, "γκέλα" του Ολυμπιακού (video)

"Πράσινο" το ντέρμπι της Σ.Λιγκ, με ανατροπή ο Παναθηναϊκός 2-1 την ΑΕΚ. "Γκέλαρε" ο Ολυμπιακός, διπλό του ΑΡΗ.

Η ΑΕΚ προηγήθηκε στη Λεωφόρο με γκολ του Πινέδα, αλλά ο Παναθηναϊκός χάρη σε δύο πέναλτι των Αϊτόρ και Σπόραρ νίκησε με 2-1 και εδραιώθηκε στην κορυφή, με αλάνθαστο 4/4, διευρύνοντας τη διαφορά του από τον Ολυμπιακό και την Ενωση - Δύο δοκάρια το Τριφύλλι, έντονες διαμαρτυρίες των φιλοξενούμενων και για τα δύο πέναλτι. Παναθηναϊκός-ΑΕΚ: Έτσι έπαιξαν

Ο Παναθηναϊκός του Ιβάν Γιοβάνοβιτς ξεκίνησε με τον Μπρινιόλι κάτω από τα δοκάρια. Αριστερός μπακ ο Γκάνεα, δεξιός ο Κώτσιρας και ο Πούγγουρας με τον Σάρλια οι δύο κεντρικοί αμυντικοί. Κουρμπέλης, Ρούμπεν και Τσέριν η τριάδα στη μεσαία γραμμή. Αριστερός εξτρέμ ο Αϊτόρ, δεξιός ο Παλάσιος και στην κορυφή του 4-3-3 ο Σπόραρ.

Γκέλα του Ολυμπιακού στο "Καραϊσκάκης", πρώτη εντός έδρας απώλεια,1-1 με τον Βόλο. Οι φιλοξενούμενοι με Οζέγκοβιτς στο 29' προηγήθηκαν, αλλά οι ερυθρόλευκοι ισοφάρισαν σε 1-1 με τον Ελ Αραμπί στο 76'  και είχαν δύο δοκάρια (Ντε Λα Φουέντε, Κούντε). Πως ξεκίνησαν


ΟΣΦΠ ΒΟΛΟΣ.webp

Στα των 11άδων του αγώνα στο Καραϊσκάκη ο Κορμπεράν ξεκίνησε το ματς με ορισμένες αλλαγές σχετικά με τον αγώνα με τη Ναντ. Κάτω από τα δοκάρια ήταν ο Βατσλίκ, δεξί μπακ ο Βρσάλικο στην επιστροφή του για πρώτη φορά μετά τον Ιούλιο, κέντρο άμυνας με Σωκράτη Παπασταθόπουλο και Μπα και αριστερό μπακ ο Ρέαμπτσιουκ. Κέντρο με Εμβιλά και Κούντε, μπροστά τους ως δεκάρι ο Βαλμπουενά, άκρα με Μασούρα και Μπόουλερ και φορ τον Ουί Τζο Χουάνγκ.


Από την άλλη, ο Κώστας Μπράτσος επέλεξε τον Κλέιμαν για το τέρμα, τους Άλχο, Λούνα, Εσκοβάλ και Σιέλη στην άμυνα ενώ στη μεσαία γραμμή θα παίξουν οι Τσοκάνης, Ντέλετιτς και Μεθκίντα. Ο Πάολο Φερνάντες (που εμφανίζεται μία ανάσα από τον ΠΑΟΚ) θα είναι το ένα άκρο και ο Μπαριέντος στο άλλο, με τον Οζέγκοβιτς στο ντεμπούτο του στον Βόλο ως φορ.

Μεγάλο διπλό ο Αρης, στην Τρίπολη, με Γκρεϊ και Εμπακατά. Στο μυαλό του κόουτς

aris-nikh_003919.jpg


Με 4-2-3-1 κατέβασε τον Αστέρα ο Ηρακλής Μεταξάς. Ο Τσιφτσής στην εστία, με τους Καρμόνα, Πίτσου, Κατάνιο και Άλβαρες στην άμυνα. Οι Στάνκο, Ντομίνγκεθ το δίδυμο στον άξονα, με τους Ριέρα, Μπερτόγλιο, Γκαρντάφσκι να είναι οι τρεις μεσοεπιθετικοί. Στην επίθεση για τους Αρκαδες ο Μπαράλες.

Με 4-2-3-1 παρέταξε τον Άρη και ο Απόστολος Τερζής. Ο Κουέστα στο τέρμα, με τους Εμπακατά, Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Μαζικού στην τετράδα της άμυνας. Ντουκουρέ, Μανού Γκαρθία στα χαφ, με τους Μαντσίνι, Ιτούρμπε, Ματέο Γκαρσία στη μεσοεπιθετική τριάδα και ο Γκρέι στην κορυφή της επίθεσης.

Στα άλλα παιχνίδια της 4ης αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκ :

ΟΦΗ-ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 1-2, ΠΑΣ-ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ 2-1, ΙΩΝΙΚΟΣ-ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 1-4, στις 7 και 30 απόψε, ΠΑΟΚ-ΛΑΜΙΑ

Τελευταία Ενημέρωση: 12 Σεπτεμβρίου 2022 - 10:34

Τελευταιες Ειδησεις

26 Απριλίου
Τίτλοι Ειδήσεων: Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
22:25
ΤΙ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΤΟΥ ΔΗΚΟ (28)
22:02
ΤΙ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΤΟΥ ΑΚΕΛ (27)
21:56
ΤΙ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΔΗΣΥ (26)
21:55
ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΚΟΜΜΑΤΩΝ (25)
21:54
ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΝΙΚΗΣ (24)
21:53
ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024 (23)
21:52
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΗΤΑ ΑΞΙΩΜΑΤΩΝ (22)
21:51
ΠΡΟΘΕΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ (21)
21:49
ΑΥΤΟΠΕΠΟΙΘΗΣΗ ΣΕ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΕΥΡΩΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ (20)
21:48
ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΣΤΟ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ (19)
21:47
ΩΦΕΛΕΙΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΤΑΞΗ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ & ΤΟ ΕΥΡΩ (18)
21:46
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.