Επιστροφή στη δράση με άδεια γήπεδα

Με καθυστέρηση μίας εβδομάδας, ελέω της αποχής των διαιτητών, η 14η αγωνιστική της Super League ξεκίνησε χθες, συνεχίζεται σήμερα (17/12) και θα ολοκληρωθεί αύριο, σηματοδοτώντας την έναρξη του Β’ γύρου. Ωστόσο, οι αναμετρήσεις της θα διεξαχθούν κεκλεισμένων των θυρών, απόρροια των Κυβερνητικών μέτρων.  

Οι τέσσερις που προπορεύονται, καλούνται να διαχειριστούν και την κούραση, αλλά και τα συναισθήματά τους από τις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις τους την Πέμπτη (14/12).  

Ο πρωτοπόρος Παναθηναϊκός, έπειτα από το σοκαριστικό αποκλεισμό του από την Ευρώπη, χάνοντας με 2-1 από τη Μακάμπι Χάιφα στη Λεωφόρο, πηγαίνει στο Περιστέρι, όπου τον περιμένει ο Ατρόμητος. Ανεβασμένη η ομάδα του Σάσα Ιλιτς, μετράει πέντε ματς αήττητη (2-3-0) με τον Σέρβο τεχνικό στον πάγκο.

Σε ίδια ψυχολογική κατάσταση με τους «πράσινους» κι η δεύτερη ΑΕΚ που ηττήθηκε στο Αμστερνταμ από τον Αγιαξ κι αποχαιρέτησε την Ευρώπη. Ταξιδεύει στο Αγρίνιο η «Ένωση», με τον Παναιτωλικό να κερδίζει την Κηφισιά, επιστρέφοντας στις επιτυχίες μετά από τέσσερις σερί ήττες.  

Την πέμπτη συνεχόμενη νίκη του στο πρωτάθλημα και έβδομη σε όλες τις διοργανώσεις, αναζητά ο ΠΑΟΚ. Ωστόσο, η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου, που γιόρτασε με το 4-2 επί της Ελσίνκι στην Τούμπα την πρωτιά στον όμιλο του UEFA Europa Conference League, πηγαίνει στην... αφιλόξενη Τρίπολη, με τον τοπικό Αστέρα να μπαίνει στην εξάδα μετά τις τρεις νίκες στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια του.

Ανεβασμένος ψυχολογικά κι ο Ολυμπιακός που, στο ντεμπούτο του Κάρλος Καρβαλιάλ στον πάγκο του, πήρε τη νίκη 5-2 επί της Μπάτσκα Τόπολα και, μαζί, το εισιτήριο για τα Play Off του Conference League. Οι «ερυθρόλευκοι» κοντράρονται με τον σκληροτράχηλο Πανσερραϊκό, αν και οι τρεις σερί ήττες πριν τη διακοπή αποσυντόνισαν τα «λιοντάρια» του Πάμπλο Γκαρσία.  

Κατά τα άλλα, ο Αρης περιμένει τον ΟΦΗ, με τις δυο ομάδες να αναζητούν την επιστροφή στις επιτυχίες. Οι «κίτρινοι», αν και το πάλεψαν, ηττήθηκαν στη Νέα Φιλαδέλφεια, με τον Άκη Μάντζιο να μετράει επιστροφές.

Οι Κρητικοί, με τον Πέπε Μελ στον πάγκο τους στη θέση του Βάλντας Νταμπράουσκας, ψάχνουν το πρώτο «τρίποντο» μετά από έξι αγωνιστικές (από τρεις ισοπαλίες και ήττες), αποτελέσματα που τους απομάκρυναν από την πρώτη εξάδα.  

Στο «Αθανάσιος Διάκος», τέλος, η Λαμία θα ψάξει για την πρώτη της νίκη μετά από τέσσερα ματς στα οποία πήρε μόλις ένα βαθμό, αλλά ο Βόλος πηγαίνει... αγριεμένος. Το αποδεικνύει το αήττητο σερί τριών αγώνων με τον Ανχελ Λόπεθ στον πάγκο (1-2-0) κι η γενικότερη αγωνιστική ανάταση των Θεσσαλών.  

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 14ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League:   

 

Σάββατο 16 Δεκεμβρίου 2023 

Κηφισιά - ΠΑΣ Γιάννινα 4-2


Κυριακή 17 Δεκεμβρίου 2023 

15:00 «Κλεάνθης Βικελίδης», Άρης - ΟΦΗ  

17:30 «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης», Αστέρας Τρίπολης - ΠΑΟΚ 

19:30 «Αθανάσιος Διάκος», Λαμία - Βόλος ΝΠΣ 

20:30 Δημοτικό Στάδιο Περιστερίου, Ατρόμητος - Παναθηναϊκός  


Δευτέρα 18 Δεκεμβρίου 2023 

17:00 Γήπεδο Παναιτωλικού, Παναιτωλικός - ΑΕΚ  

18:00 Δημοτικό Γήπεδο Σερρών, Πανσερραϊκός - Ολυμπιακός  

Τελευταία Ενημέρωση: 17 Δεκεμβρίου 2023 - 09:54

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Τελευταιες Ειδησεις

27 Απριλίου
Τμήμα Μετεωρολογίας - 2ο Δελτίο Καιρού 27/04/24
11:27
8 οι συλλήψεις για την απόπειρα φόνου εναντίον του 34χρονου
10:33
Σε κίτρινο και πράσινο επίπεδο οι μετρήσεις σκόνης το πρωί
09:53
Στις φλόγες 5 αυτοκίνητα στην Λεμεσό, στόχος αυτοκίνητο 72χρονου
09:48
Περιορισμένος ο αριθμός των ενστάσεων για τις υποψηφιότητες λέει ο Βασιλείου
09:38
Πρόταση Γκουτέρες θα συζητήσει με Ολγκίν ο Πρόεδρος
09:14
Δένδιας: Αισιόδοξος για ελληνικό οικοσύστημα αμυντικών βιομηχανιών
07:06
Τίτλοι Ειδήσεων: Σάββατο 27 Απριλίου 2024
07:00
ΠτΔ: Ψηλά στις προτεραιότητες της κυβέρνησης η κλιματική κρίση
06:44
Διαμαρτυρήθηκαν χθες οι Τουρκοκύπριοι για την οικονομική κρίση και τη διαφθορά στα κατεχόμενα
06:41
Ξανά σε λειτουργία η "Αμάλθεια" - αναχώρησε χθες βράδυ το "Jennifer"
05:50
Επιβεβαίωση Λευκού Οίκου για αναβολή της επίσκεψης του Τούρκου Προέδρου
05:47
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.