Αταμάν: «Σημαντική νίκη, καμία ομάδα δεν θα κερδίσει εύκολα στην έδρα της Βιλερμπάν»

Οι δηλώσεις του Εργκίν Αταμάν στη συνέντευξη Τύπου μετά τη νίκη του Παναθηναϊκού AKTOR επί της Βιλερμπάν.

Ο Παναθηναϊκός έκανε πειστική εμφάνιση στην «LDLC Arena» και πήρε σημαντικό «διπλό» επί της Βιλερμπάν με σκορ 89-81, φτάνοντας στο 7-7 χάρη στην τρομερή εμφάνιση του Κώστα Σλούκα, που έκανε το καλύτερό του παιχνίδι με τα πράσινα!

Μετά το ματς, ο Εργκίν Αταμάν μίλησε στη συνέντευξη Τύπου για τη μεγάλη σημασία της νίκης κόντρα σε μια «πολύ καλή ομάδα», όπως χαρακτήρισε τη Βιλερμπάν, ενώ στάθηκε στη συνεισφορά των Σλούκα και Αντετοκούνμπο.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Για εμάς είναι μια πολύ σημαντική νίκη γιατί πιστεύω ότι η Βιλερμπάν έχει μια πολύ καλή ομάδα, με πολύ καλό ρόστερ. Έχει χάσει 4-5 ματς στη σειρά. Αλλά έχει έναν προπονητή όπως ο Ποτσέκο, που είναι από τους πιο επιτυχημένους σε επίπεδο εθνικών ομάδων. Αλλά τώρα είναι προπονητής σε ομάδα Euroleague και παίζει πάντα όπως σήμερα. Μέχρι και το τελευταίο λεπτό.

Το ξεκίνημά μας δεν ήταν τόσο καλό στην πρώτη περίοδο, αλλά στη συνέχεια ήμασταν επιθετικοί στην άμυνα και ξεκινήσαμε να κυκλοφορούμε την μπάλα πολύ καλά στην επίθεση, ιδιαίτερα με τον Σλούκα, που έκανε ένα εξαιρετικό παιχνίδι. Είχε 18 πόντους και 12 ασίστ. Το μοναδικό που δεν πήγε καλά ήταν οι βολές.

Αλλά στο τέλος πήραμε μεγάλη ώθηση από τον Κώστα Αντετοκούνμπο, ειδικά στην άμυνα. Βρήκαμε πάλι την επιθετικότητα μας και πήραμε τη νίκη, που είναι πολύ σημαντική. Δεν θα είναι για καμιά ομάδα εύκολο να έρθει και να κερδίσει στην έδρα της Βιλερμπάν».

Τελευταία Ενημέρωση: 15 Δεκεμβρίου 2023 - 10:45

Τελευταιες Ειδησεις

27 Απριλίου
Τμήμα Μετεωρολογίας - 2ο Δελτίο Καιρού 27/04/24
11:27
8 οι συλλήψεις για την απόπειρα φόνου εναντίον του 34χρονου
10:33
Σε κίτρινο και πράσινο επίπεδο οι μετρήσεις σκόνης το πρωί
09:53
Στις φλόγες 5 αυτοκίνητα στην Λεμεσό, στόχος αυτοκίνητο 72χρονου
09:48
Περιορισμένος ο αριθμός των ενστάσεων για τις υποψηφιότητες λέει ο Βασιλείου
09:38
Πρόταση Γκουτέρες θα συζητήσει με Ολγκίν ο Πρόεδρος
09:14
Δένδιας: Αισιόδοξος για ελληνικό οικοσύστημα αμυντικών βιομηχανιών
07:06
Τίτλοι Ειδήσεων: Σάββατο 27 Απριλίου 2024
07:00
ΠτΔ: Ψηλά στις προτεραιότητες της κυβέρνησης η κλιματική κρίση
06:44
Διαμαρτυρήθηκαν χθες οι Τουρκοκύπριοι για την οικονομική κρίση και τη διαφθορά στα κατεχόμενα
06:41
Ξανά σε λειτουργία η "Αμάλθεια" - αναχώρησε χθες βράδυ το "Jennifer"
05:50
Επιβεβαίωση Λευκού Οίκου για αναβολή της επίσκεψης του Τούρκου Προέδρου
05:47
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.