Μπλόκο Ολυμπιακού στην Τρίπολη, 0-0 με τον Αστέρα

Σκόνταψε στην Τρίπολη ο Ολυμπιακός, 0-0 με τον Αστέρα.

Πρώτη γκέλα για τον Ολυμπιακό στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ, έμεινε στο 0-0 με τον Αστέρα, ο οποίος «φωνάζει» για το διαιτητή Καραντώνη. Οι Πειραιώτες όχι μόνο τα βρήκαν σκούρα στην Τρίπολη, αλλά εν τέλει μετρούν μόλις στη 2η αγωνιστική την απώλεια δύο βαθμών. Μάλιστα θα μπορούσαν να είχαν γνωρίσει και την ήττα, αλλά ο  Καραντώνης ακύρωσε γκολ του Πίτσου στο 63’ για φάουλ του Μπενίτο στον Άβιλα. Κάτι τέτοιο δεν επιβεβαιώθηκε, ωστόσο από το replay, ενώ δεν διόρθωσε το συγκεκριμένο λάθος ούτε ο Ευαγγέλου, ο οποίος ήταν VAR. Ντεμπούτο έκανε για τον Ολυμπιακό ο Χουάνγκ Ουί Τζο, ο οποίος πέρασε ως αλλαγή στο 70ο λεπτό της αναμέτρησης, αλλά και οι Μπαρτόλο-Τζουκάνοβιτς για τον Αστέρα.

Μετεγγραφικές εξελίξεις ενόψει για την ομάδα του Κάρλος Κορμπεράν, πολύ κοντά σε συμφωνία με τη Μαρσέιγ, για τον δανεισμό του 28χρονου Γάλλου αριστερού μπακ, Ζορντάν Αμαβί. Στο κάδρο και ο 26άχρονος Δανός κεντρικός μέσος, Όλιβερ Άμπιλγκααρντ.

Αστέρας Τρίπολης (Ηρακλής Μεταξάς): Παπαδόπουλος – Καρμόνα (46' Μπενίτο), Πίτσου, Καστάνιο, Άλβαρες – Μουνάφο (11’ Ρ. Γκαρσία), Στάνκο – Μπερτόγλιο (61' Τζουκάνοβιτς), Τιλίκα (60' Μπαρτόλο), Γκαρντάφσκι (70' Ριέρα)- Mπαράλες

Στον πάγκο έμειναν οι Τσιφτσής, Τασουλής, Αντζουλάς, Ιγκλέσιας

Ολυμπιακός (Κάρλος Κορμπεράν): Βατσλίκ – Άβιλα, Μπα, Σισέ, Ρέαμπτσιουκ – Εμβιλά (81’ Κούντε), Χουάνγκ Ινμπόμ - Ραντζέλοβιτς (69' Ροντρίγκες), Ζινκερνάγκελ (60' Βαλμπουενά), Μασούρας (69' Χουάνγκ Ουί Τζο), – Ελ Αραμπί

Στον πάγκο έμειναν οι Τζολάκης, Μπουχαλάκης, Βρουσάι, Μανωλάς.

Τελευταία Ενημέρωση: 30 Αυγούστου 2022 - 09:43

Τελευταιες Ειδησεις

26 Απριλίου
Νίκος Χριστοδουλίδης: Η Τουρκία έλαβε ξεκάθαρο μήνυμα από την Ευρώπη
14:51
Γιάννης Παναγιώτου: Η αδήλωτη εργασία ανέρχεται σε οκτώ τοις εκατό του εργατικού δυναμικού
14:26
Τίτλοι Ειδήσεων: Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
13:00
Έτοιμο το ψηφοδέλτιο για τις ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου
12:56
Το Ισραήλ προετοιμάζεται για ευρείας κλίμακας χερσαία επιχείρηση στη Ράφα
12:42
Για ενέργειες αντεκδίκησης κάνει λόγο ο Γενικός Ελεγκτής
12:34
Ο Γενικός Εισαγγελέας κατέθεσε αίτημα για ανάρμοστη συμπεριφορά Οδυσσέα Μιχαηλίδη
11:40
Τμήμα Μετεωρολογίας - 2ο Δελτίο Καιρού 26/04/24
11:10
Ψηλές συγκεντρώσεις σκόνης και σήμερα στην ατμόσφαιρα
10:32
Θεσμοθετήθηκε η απαγόρευση χρήσης κινητών τηλεφώνων στη δημοτική εκπαίδευση
09:58
Ονούφριος Κουλλά: "Σοβαρό ατόπημα" η στήριξη σε υποψηφίους του ΕΛΑΜ
09:37
Ολοκληρώθηκε η προθεσμία για υποβολή ενστάσεων
09:20
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.