Κρίσιμο ματς Ολυμπιακoύ, για την πρώτη νίκη στο Γιουρόπα Λιγκ, με τη Καραμπάχ (22:00 "Καραϊσκάκης")

Καθοριστικό το αποψινό ραντεβού για τον Ολυμπιακό Πειραιώς, με την Καραμπάχ, στο "Καραϊσκάκης".

Οι ερυθρόλευκοι έχουν ξεκινήσει με δύο ήττες στον 7ο όμιλο της διοργάνωσης και το θετικό αποτέλεσμα αποτελεί μονόδρομος. Σε διαφορετική περίπτωση θα δυσκολέψει ακόμα κι η αποστολή της κατάληψης της τρίτης θέσης, η οποία οδηγεί στο Europa Conference League. Στην ευρωπαϊκή πρεμιέρα του Μίτσελ στην τεχνική ηγεσία, η ομάδα του Πειραιά στοχεύει και στο πρώτο της «τρίποντο». Ο Ουί Τζο Χουάνγκ ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού που τον ταλαιπωρούσε και τέθηκε στη διάθεση της τεχν.ηγεσίας. Επίσης, στην αποστολή, βρίσκεται τόσο ο Μαρσέλο, όσο κι ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης.

Η υποψήφια ενδεκάδα του Μίτσελ

Σε ό,τι αφορά την ενδεκάδα, ο Μίτσελ δοκίμασε σχήμα, τόσο με τρεις στόπερ όσο και με τετράδα στην άμυνα. Στην πρώτη δοκιμή, μπροστά από τον Τζολάκη οι τρεις στόπερ ήταν οι Βρσάλικο, Παπασταθόπουλος και Σισέ, με τον Άβιλα και τον Ρέαμπτσιουκ στα πλάγια, τον Εμβιλά και τον Ίνμπομ Χουάνγκ στις θέσεις των κεντρικών χαφ, τον Μπιέλ μπροστά τους και στην κορυφή της επίθεσης τον Γκάρι Ροντρίγκες και τον Ουί Τζο Χουάνγκ.

Εάν ο Ισπανός τεχνικός αποφασίσει να πορευτεί με τετράδα στην άμυνα, μία πιθανή σύνθεση είναι με τους Τζολάκη, Βρσάλικο, Παπασταθόπουλο, Σισέ, Ρέαμπτσιουκ, Εμβιλά, Ίνμπομ Χουάνγκ, Γκάρι Ροντρίγκες, Μασούρα, Μπιέλ και Ουί Τζο Χουάνγκ.

Διαθέσιμοι είναι επίσης οι Αμπουμπακάρ Καμαρά, Μπόουλερ, Βρουσάι, Βαλμπουενά, Κούντε, Μπουχαλάκης, Μαρσέλο, Ντόι, Πασχαλάκης και Παπαδούδης.

Υπενθυμίζεται, ότι δεν υπολογίζονται οι τραυματίες Ελ Αραμπί, Μπα, Ρέτσος και Βατσλίκ, δεν συμπεριλήφθηκε στην αποστολή επίσης ο Ανδρούτσος (που έχει μετακινηθεί στον Ολυμπιακό Β΄, όπως ο Κούτρης και ο Λαλά), ενώ δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής στα ευρωπαϊκά παιχνίδια οι Χάμες, Μπακαμπού, Φορτούνης, Σαμασέκου, Ντε λα Φουέντε, Α. Καμαρά, Λάιντνερ, Κασάμι και Κρίστινσον.

Σέντρα του αγώνα στις 10, από ΣΥΤΑΒΙΖΙΟΝ 5.

Τελευταία Ενημέρωση: 06 Οκτωβρίου 2022 - 08:49

Τελευταιες Ειδησεις

26 Απριλίου
Τίτλοι Ειδήσεων: Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
22:25
ΤΙ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΤΟΥ ΔΗΚΟ (28)
22:02
ΤΙ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΤΟΥ ΑΚΕΛ (27)
21:56
ΤΙ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΔΗΣΥ (26)
21:55
ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΚΟΜΜΑΤΩΝ (25)
21:54
ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΝΙΚΗΣ (24)
21:53
ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024 (23)
21:52
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΗΤΑ ΑΞΙΩΜΑΤΩΝ (22)
21:51
ΠΡΟΘΕΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ (21)
21:49
ΑΥΤΟΠΕΠΟΙΘΗΣΗ ΣΕ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΕΥΡΩΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ (20)
21:48
ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΣΤΟ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ (19)
21:47
ΩΦΕΛΕΙΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΤΑΞΗ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ & ΤΟ ΕΥΡΩ (18)
21:46
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.