Αυγουστή: «Κοιτάξτε τι έκανε η Καμπάλα με προηγούμενους αντιπάλους, θέλουμε να δούμε ένα σύνολο που να ανταποκριθεί στις ανάγκες του αγώνα και να πάρουμε τη νίκη» (vid)

Ο τεχνικός της Ομόνοιας, Σωφρόνης Αυγουστή εκθείασε τις αρετές της Καμπάλα, ωστόσο ξεκαθάρισε ότι η ομάδα του μαζί με τον κόσμο θα πρέπει να κάνουν αυτό που πρέπει, ώστε να έρθει η πρόκριση με 2η νίκη, απόψε στο ΓΣΠ.

To αρχικό σχόλιό του: «Αύριο έχουμε το δεύτερο ματς με την Καμπάλα. Το ματς ξεκινάει από την αρχή, είμαστε στο 0-0. Ο στόχος μας είναι η νίκη όπως και στο πρώτο ματς. Γνωρίζουμε ότι δεν θα είναι εύκολο ματς αλλά με τον κόσμο μας πιστεύουμε ότι θα έχουμε ένα καλό παιχνίδι και ένα καλό αποτέλεσμα που θα μας δώσει την πρόκριση. Καλούμε τον κόσμο να μας στηρίξει όπως έκανε την προηγούμενη χρονιά. Αυτό ζητάμε να κάνει και αύριο. Να έρθει στο γήπεδο και να σπρώξει την ομάδα στη νίκη-πρόκριση».

Για το γρήγορα γκολ που δέχθηκε η Ομόνοια: «Μας αιφνιδίασαν αλλά σημασία έχει ότι ανταποκριθήκαμε. Το πρώτο παιχνίδι έχει αναλυθεί και είδαμε και τα θετικά και τα αρνητικά. Αυτό που θέλουμε να δούμε είναι ένα σύνολο που να ανταποκριθεί στις ανάγκες του αγώνα και να πάρουμε τη νίκη».

Για τα αγωνιστικά: «Είναι τα δύο που γνωρίζεται. Ο Νικόλας Παναγιώτου και ο Πάρης Ψάλτης. Είναι στο τελικό στάδιο αποκατάστασης και θα τους έχουμε σύντομα μαζί μας».

Για την Καμπάλα: «Είναι μια καλή ομάδα. Κοιτάξτε τι έκανε η Καμπάλα με προηγούμενους αντιπάλους και πόσες ομάδες έχουν δυσκολευτεί εναντίον της. Πρέπει να κάνουμε το δικό μας παιχνίδι και ο αντίπαλος να προσαρμοστεί στο δικό μας τρόπο παιχνιδιού».

Για την ετοιμότητα του Νικόλα Παναγιώτου και τον Άμο: «Ο πιο έτοιμος από όλους είναι ο Νικόλας Παναγιώτου. Ο Άμο δουλεύει με την ομάδα. Είναι υπό δοκιμή. Βλέπουμε κάποια πράγματα στις προπονήσεις και θα φανεί αν μπορεί να μας βοηθήσει πιο μετά. Ο Νικόλας είναι σε καλό δρόμο. Δεν ξέρω αν μπορεί να μας βοηθήσει στο επόμενο ματς γιατί είναι αυτές οι δύσκολες στιγμές που έρχεσαι από εγχείρηση και δεν ξέρεις τι θα τύχει».

Για τα μεταγραφικά: Υπάρχουν περιπτώσεις που αξιολογούνται όμως προέχει το αυριανό ματς. Αυτό που μας ενδιαφέρει είναι το αυριανό ματς και αν υπάρχει κάτι θα το μάθετε από την ομάδα.

Αν θα προχωρήσει σε αλλαγές: «Κάποιες αλλαγές αν θα γίνουν, θα γίνουν με σκοπό τι θα μας δώσουν. Κάποιες φορές οι φίλαθλοι βλέπουν μόνο ποιοι αρχίζουν ενώ ο προπονητής αφήνει στον πάγκο κάποιους παίκτες με σκοπό να νικήσει το ματς, όταν τους ρίξει στον αγωνιστικό χώρο. Αυτό θα δείτε αύριο.

Τελευταία Ενημέρωση: 03 Αυγούστου 2023 - 09:46

Τελευταιες Ειδησεις

01 Δεκεμβρίου
Τίτλοι Ειδήσεων Παρασκευή 1 Δεκεμβρίου 2023
22:00
Ο Λευκός Οίκος κατηγορεί τη Χαμας για την αποτυχία παράτασης της ανθρωπιστικής εκεχειρίας στη Γάζα
21:51
Η περαιτέρω ενίσχυση των σχέσεων Κύπρου – Γαλλίας και το Κυπριακό στο επίκεντρο των επαφών της Υφυπουργού Διεθνών Συνεργασιών της Γαλλίας
21:26
Τη Δευτέρα η τελική θέση της κυβέρνησης για τους χαμηλόμισθους στο δημόσιο και ευρύτερο δημόσιο τομέα
20:44
Συνεχίζονται οι προσπάθειες για επίτευξη νέας συμφωνίας κατάπαυσης του πυρός στην Γάζα
20:22
Το Ισραήλ επιδιώκει τη δημιουργία νεκρής ζώνης στα σύνορα με τη Γάζα
20:15
Η Κύπρος επανεξελέγη στο Συμβούλιο του Διεθνούς Ναυτιλιακού Οργανισμού
20:05
Την επανέναρξη συνομιλιών υψηλού επιπέδου μεταξύ ΕΕ και Τουρκίας ανακοίνωσε ο Τούρκος υπουργός Οικονομικών
18:35
"Πολύ σημαντική" χαρακτήρισε τη συμφωνία με Σιέβρον ο Νικόλας Παπαδόπουλος
18:02
Ρίσι Σούνακ: Τα μάρμαρα του Παρθενώνα αποκτήθηκαν νόμιμα
17:30
Επέκρινε με τη γραβάτα του τον Σούνακ ο βασιλιάς Κάρολος
16:43
Τμήμα Μετεωρολογίας- 3ο Δελτίο Καιρού 01/12/2023
16:13
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand