Ολυμπιακός: Η πιο μεγάλη ώρα είναι τώρα για την πρόκριση στο Final Four, game 5 με Φενέρ στο δρόμο για το Κάουνας (21:30 Novasports)

Η μεγάλη ώρα για τον Ολυμπιακό έφτασε. Οι ερυθρόλευκοι υποδέχονται την Φενέρ στο κατάμεστο ΣΕΦ (9/5, 21:30-Novasports), με μοναδικό στόχο τη νίκη.

Μία νίκη που θα τους στείλει στο Final Four (Κάουνας, 19-21/5), για δεύτερη σερί φορά και 12η συνολικά. Ο Γιώργος Μπαρτζώκας είδε τον Κώστα Παπανικολάου να προπονείται την Δευτέρα (8/5), όμως ξεκαθάρισε πως είναι αμφίβολος. Λίγο πριν, μίλησε για τον ”τελικό” της ομάδας του και τα στοιχεία που χρειάζονται για τη νίκη-πρόκριση.

bartzokas-2.jpg

Μπαρτζώκας: “Ευλογία ότι ο Ολυμπιακός παλεύει για το Final Four δεύτερη σερί χρονιά”

“Ευλογία ότι ο Ολυμπιακός παλεύει για το Final Four δεύτερη σερί χρονιά”. Το γεγονός ότι όλη η αθλητική κοινωνία ασχολείται με αυτή τη σειρά είναι σπουδαίο. Είχαμε 85.000 αιτήσεις για να δουν το παιχνίδι. Αυτή η ομάδα προκάλεσε αυτό το ενδιαφέρον. Υπάρχουν πολλά θετικά πράγματα. Πήγαμε στην Τουρκία για να πάρουμε πίσω το πλεονέκτημα και τα καταφέραμε. Είχαμε πολλούς βασικούς παίκτες σε χαμηλή απόδοση. Νομίζω ότι πρέπει να πάμε με το σκεπτικό μας να κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε για να κερδίσουμε»

To Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας αναμένεται να είναι κατάμεστο για το πέμπτο και τελευταίο παιχνίδι του Ολυμπιακού απέναντι στη Φενέρ.

Για τον λόγο αυτό, οι ιθύνοντες της ομάδας, προκειμένου να μην υπάρξουν… παρατράγουδα κατά τη διάρκεια του αγώνα, αποφάσισαν να τοποθετήσουν δίχτυ προστασίας, το οποίο καλύπτει την περιοχή πίσω απ’ τα καλάθια αλλά και περιμετρικά απ’ τους πάγκους των ομάδων.

Αυτό είναι κάτι που έχουμε συνηθίσει εξάλλου να συμβαίνει στη χώρα μας, σε όλα τα ντέρμπι Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός.

olympiacos basket new.jpg

οσφπ σεφ βεζενκοφ.jpg

οσφπ σεφ ουοκαπ.jpg

οσφπ σεφ φαλ.jpg

Μάικ Μπράουν: Ο προπονητής των Κινγκς αναμένεται στο ΣΕΦ για το Game 5 του Ολυμπιακού με τη Φενέρ.

Ο λόγος φυσικά για τον οποίο θα βρεθεί στο κατάμεστο ΣΕΦ, είναι ένας. Σάσα Βεζένκοφ. Οι Κινγκς, έχουν τα δικαιώματα του φόργουορντ του Ολυμπιακού από τον Ιούνιο του 2022, όταν οι Καβαλίερς τα παραχώρησαν για να πάρουν το νούμερο 49 στο NBA Draft και είναι η μοναδική ομάδα που μπορεί να διαπραγματευθεί μαζί του.

Έτσι, ο Μπράουν θα βρεθεί στο ΣΕΦ για να παρακολουθήσει τον παίκτη των “ερυθρολεύκων” και στη συνέχεια, να δουν τι κινήσεις θα γίνουν μέσα στο καλοκαίρι, όπως τόνισε και ο GM της ομάδας, Μόντε ΜακΝέρ πριν λίγες ημέρες.

Θυμίζουμε ότι ο βοηθός προπονητής των Κινγκς, Τζέι Τριάνο, είχε παρακολουθήσει εξίσου από κοντά τον Σάσα Βεζένκοφ στο νικηφόρο προημιτελικό του Ολυμπιακού επί του Άρη (82-51) στο Final 8 του Κυπέλλου Ελλάδος. Μάλιστα, ο ίδιος είχε μιλήσει στο Eurohoops, τονίζοντας ότι είχε μείνει εντυπωσιασμένος με όσα είδε: “Είναι πολύ καλός συμπαίκτης, πασάρει πολύ καλά. Διαθέτει καλή αίσθηση του παιχνιδιού, είναι πολύ έξυπνος. Διαθέτει όγκο, μπορεί να δει πέρα από την άμυνα, μπορεί να πασάρει, ενώ είναι και καλός στις αποφάσεις του. Είμαι εντυπωσιασμένος“.

Τελευταία Ενημέρωση: 09 Μαΐου 2023 - 10:41

Τελευταιες Ειδησεις

19 Απριλίου
Το Ιράν δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ
10:42
Πίεση προς την Τουρκία - Ειδική προβολή ντοκιμαντέρ "Προσκλητήριο Αγνοουμένων"
10:11
Τίτλοι Ειδήσεων: Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
09:10
G7: Οι ΗΠΑ προσπαθούν να συσπειρώσουν τους Ευρωπαίους απέναντι στην Κίνα
09:06
Το Ισραήλ συμφώνησε να λάβει υπόψη τις ανησυχίες των ΗΠΑ για τη Ράφα
09:00
Παπαδόπουλος: Δεν υπάρχουν στοιχεία για μεταφορά πυραύλων στο Ισραήλ από τις βάσεις
08:45
H Tεχεράνη υποστηρίζει ότι δεν υπέστη πυραυλική επίθεση από το Ισραήλ
08:13
Αμερικανικά ΜΜΕ για την επίθεση του Ισραήλ στο Ιράν
07:59
Μεγάλη αύξηση στη διεθνή τιμή του πετρελαίου
07:41
Ιράν: Οι πυρηνικές εγκαταστάσεις στην επαρχία Ισφαχάν είναι απόλυτα ασφαλείς
07:36
Τμήμα Μετεωρολογίας-1ο Δελτίου Καιρού 19/4/24
06:13
Αμερικανικό βέτο στο Συμβούλιο Ασφαλείας για την ένταξη της Παλαιστίνης ως κράτους πλήρους μέλους στον ΟΗΕ
06:05
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.