Photo by Drew Angerer / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP
Στις Ηνωμένες Πολιτείες, οι γερουσιαστές Ρόμπερτ Μενέντεζ και Γκρέγκορι Μικς κατέθεσαν, στην Γερουσία και την Βουλή, πρόταση νόμου, το οποίο έχει στόχο να ενισχύσει τον ρόλο που διαδραματίζει το Κογκρέσο στις προτεινόμενες πωλήσεις και εξαγωγές αμερικανικών όπλων.
Σύμφωνα με τον ανταποκριτή του ΡΙΚ στην Ουάσιγκτον, Πέτρο Κασφίκη, οι δύο γερουσιαστές, με την πρόταση, προσπαθούν να θέσουν ως θεμελιώδες κριτήριο για την πώληση όπλων σε συγκεκριμένες χώρες, τον βαθμό σεβασμού τους στα ανθρώπινα δικαιώματα.
Πηγή: Ραδιόφωνο ΡΙΚ, Πέτρος Κασφίκης
ΑΚΩ / Μ.Χ
Τελευταία Ενημέρωση: 30 Μαρτίου 2023 - 08:38
https://riknews.com.cy/el/article/2023/3/30/epa-oi-gerousiastes-menentez-kai-gkregkori-miks-katethesan-protase-pou-stokho-ekhei-na-eniskhusei-ton-rolo-tou-kogkresou-stis-proteinomenes-poleseis-amerikanikon-oplon-7444992/