Μπάχαλο στη σύσκεψη των big6 της Σούπερ Λιγκ, συμφώνησαν ότι διαφωνούν - Ο ΠΣΑΤ καλεί τον Μαρινάκη σε διευκρινίσεις για το «επονείδιστο» σχόλιό του(vid)

Επεισοδιακή ήταν η σύσκεψη των έξι ομάδων των playoffs της Stoiximan Super League με τον Τάκη Μπαλτάκο και τον Στιβ Μπένετ στα γραφεία της ΕΠΟ, τη Δευτέρα.

Οι εκπρόσωποι Παναθηναϊκού, Ολυμπιακού, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, Άρη και Βόλου συναντήθηκαν με τον πρόεδρο της ομοσπονδίας και τον επικεφαλής της ΚΕΔ, σε μία σύσκεψη, που είχε πολλή ένταση, διαξηφισμούς και στο τέλος όλοι συμφώνησαν σε ένα: Ότι διαφωνούν σε όλα. Αλγεινή εντύπωση προκάλεσε η συμπεριφορά του επιχειρηματία, εκδότη και προέδρου της Super League Βαγγέλη Μαρινάκη, ο οποίος προσερχόμενος στα γραφεία της ΕΠΟ και περνώντας μπροστά από δημοσιογράφους, ακούστηκε να λέει τη φράση: «Όλα τα σκ@τ@ μαζεμένα»

Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αθλητικού Τύπου (ΠΣΑΤ) καλεί τον προέδρο της Super League Βαγγέλη Μαρινάκη, να διευκρινίσει σε ποιους αναφερόταν το «επονείδιστο σχόλιό του», προσερχόμενος στα γραφεία της ΕΠΟ. Ο ΠΣΑΤ τονίζει ότι «ευελπιστεί πως ο Βαγγέλης Μαρινάκης δεν θα υπέπιπτε σε ένα τόσο σοβαρό παράπτωμα, αυτό της προσβολής της τιμής και της αξιοπρέπειας των παριστάμενων δημοσιογράφων, αλλά και της ασέβειας προς το καθήκον της ενημέρωσης των πολιτών που επιτελούν στο σύνολό τους».

Επίσης ότι ο αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού είχε αποκαλύψει ο ίδιος ότι πέταξε μια φούστα προς τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας, κάτι που επιβεβαιώνεται και μέσω συγκεκριμένου οπτικοακουστικού υλικού, όπου φαίνεται επίσης να βρίζει τον Μπαλτάκο αφού του πετά φούστα που έβγαλε ως... δώρο από σακούλα.

«Έχω κάνει δώρο μια φούστα στον Μπαλτάκο, να τη φορέσει φεύγοντας να δούμε αν του κάνει», ανέφερε χαρακτηριστικά όταν αποχωρούσε μαζί με τον Βαγγέλη Μαρινάκη.

Η σχετική φώτο :

karapapas fousta.jpg

Τελευταία Ενημέρωση: 28 Μαρτίου 2023 - 09:30

Τελευταιες Ειδησεις

28 Μαρτίου
Έκθεση ΟΗΕ: Η διαίρεση της Κύπρου εμποδίζει την απόλαυση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων από όλους τους κατοίκους
22:08
Τίτλοι Ειδήσεων: Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
22:00
Εγκρίθηκε από την ολομέλεια ο προϋπολογισμός του ΡΙΚ
21:06
Μίνι ανασχηματισμός στο Ηνωμένο Βασίλειο
21:02
Δύο παραιτήσεις στην ελληνική κυβέρνηση
20:59
Τι διέταξε το διεθνές δικαστήριο το Ισραήλ
20:52
Πρόεδρος: Δεν θα ακολουθήσουμε πολιτικές που οδήγησαν στα παντοπωλεία
20:49
Έκπτωση 50% στα εξώδικα των 300 ευρώ σε όσους πληρώνουν εντός 30 ημερών
18:48
Φεύγει για Γάζα , το πιθανότερο Σάββατο, το πλοίο Jennifer
17:37
10 Μαΐου η απόφαση για τον Θανάση
17:31
Μονόωρη στάση εργασίας αύριο στο ΡΙΚ, λόγω μη καταβολής μισθών
17:13
ΑΚΕΛ: Η κυβέρνηση αποδεικνύεται για μία ακόμη φορά κατώτερη των περιστάσεων
16:23
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.