Δηλώσεις Κετσπάγια και Κακουλλή για τον αγώνα με την Αρμενία

Σε συνέντευξη τύπου για τον αγώνα με την Αρμενία μίλησαν ο προπονητής της Εθνικής μας Τιμούρ Κετσπάγια και ο διεθνής ποδοσφαιριστής Ανδρόνικος Κακουλλής.

Οι δηλώσεις του Τιμούρ Κετσπάγια: «Το αυριανό φιλικό είναι μια άλλη καλή ευκαιρία για μένα και την Εθνική γενικότερα για να προσπαθήσουμε για το καλύτερο. Προερχόμαστε από ένα δύσκολο παιχνίδι στην Σκωτία. Δεν είχαμε πολύ χρόνο για να προετοιμαστούμε. Όμως πρέπει να προσαρμοστούμε στο πρόγραμμα και να παρουσιαστούμε ανταγωνιστικοί. Σίγουρα θα δώσουμε την ευκαιρία σε κάποιους παίκτες που δεν ήταν βασικοί στην Σκωτία να αγωνιστούν και ελπίζω να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι».

Απαντώντας σε ερωτήσεις, ο προπονητής μας ανέφερε: «Οι αλλαγές σε πρόσωπα, δεν σημαίνει ότι θα αλλάξουμε και την τακτική μας προσέγγιση σε σχέση με τους προηγούμενους αγώνες. Στον αγώνα με την Σκωτία δεχτήκαμε δύο τέρματα όταν αλλάξαμε τακτική. Όλοι οι αγώνες σε επίπεδο Εθνικής ομάδας είναι δύσκολοι και χρειάζεται πολύ μεγάλη προσπάθεια σε κάθε παιχνίδι».

Οι δηλώσεις του Ανδρόνικου Κακουλλή: "Γνωρίζουμε ότι ο αγώνας είναι φιλικός αλλά θα τον αντιμετωπίσουμε με κάθε σοβαρότητα για να δείξουμε ένα καλύτερο πρόσωπο από τα τελευταία παιχνίδια. Όλοι είμαστε απογοητευμένοι από αυτό που προηγήθηκε και θέλουμε να ξεκινήσουμε από κάπου να δείχνουμε καλύτερο πρόσωπο".

Απαντώντας σε ερωτήσεις, ο Κακουλλής ανέφερε: "Είναι τιμή να είμαι στην Εθνική ομάδα και χαίρομαι που βρίσκομαι εδώ. Ξέρουμε πως εδώ και αρκετό καιρό δεν έχουμε πολλές επιτυχίες ως Εθνική και θα προσπαθήσουμε με σκληρή δουλειά να αλλάξουμε αυτή την εικόνα. Η Εθνική Αρμενίας είναι μια πολύ ποιοτική ομάδα και αύριο περιμένω ότι θα γίνει ένα πολύ καλό, ανταγωνιστικό παιχνίδι".

Τελευταία Ενημέρωση: 27 Μαρτίου 2023 - 18:55

Τελευταιες Ειδησεις

18 Απριλίου
Η Παλαιστίνη επιδιώκει να ενταχθεί στον ΟΗΕ ως πλήρες κράτος-μέλος
10:58
Δύο περιπτώσεις παράνομης εγκατάστασης φωτοβολταϊκών συστημάτων έχουν εντοπιστεί μέχρι σήμερα
08:47
Την ερχόμενη εβδομάδα οι εγκρίσεις για το ''Φωτοβολταϊκά για όλους''
08:43
Λετυμπιώτης: Επιτεύχθηκε ο στόχος για διασύνδεση των ευρωτουρκικών με το Κυπριακό
08:10
Τίτλοι Ειδήσεων: Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
07:00
Έκκληση OHE χρηματοδότησης $2,8 δισεκατομμυρίων για τη Γάζα
05:57
Πλήρως προσηλωμένο στη συνολική διευθέτηση του Κυπριακού παραμένει το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο
05:49
Την επιβολή νέων κυρώσεων κατά του Ιράν αποφάσισε η Ευρωπαϊκή Ένωση
05:40
Το Κατάρ επανεξετάζει τον ρόλο του ως μεσολαβητή μεταξύ Ισραήλ - Χαμάς
05:33
Αεροπορικές επιδρομές Ισραήλ εναντίον της Χεζμπολάχ στον Λίβανο
05:26
Τμήμα Μετεωρολογίας-1ο Δελτίο Καιρού 18/4/2024
05:21
17 Απριλίου
Τμήμα Μετεωρολογίας-3ο Δελτίο Καιρού 17/4/2024
22:06
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.