Τμήμα μετεωρολογίας - 1ο δελτίο καιρού

Ασθενής χαμηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή. Στην ατμόσφαιρα θα παρατηρείται σκόνη, οι συγκεντρώσεις της οποίας κατά διαστήματα ενδέχεται να είναι αυξημένες. Σήμερα, ο καιρός θα είναι κατά διαστήματα συννεφιασμένος, ενώ μετά το μεσημέρι δεν αποκλείεται να πέσουν λίγες μεμονωμένες βροχές κυρίως στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, αρχικά ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ, αλλά σταδιακά στα παράλια, μέτριοι μέχρι ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη.

Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 22 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 21 στα νότια και τα ανατολικά παράλια, γύρω στους 20 στα υπόλοιπα παράλια και στους 13 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά. Απόψε, καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασμένος, από μέσες και ψηλές νεφώσεις. Τοπικά, κατά τις αυγινές κυρίως ώρες, ενδέχεται να σχηματιστεί αραιή ομίχλη και χαμηλή νέφωση. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί ασθενείς, 3 μποφόρ και η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη.

Η θερμοκρασία θα πέσει στους 9 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 11 στα παράλια και στους 6 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά. Την Πέμπτη, ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασμένος, ενώ το μεσημέρι και νωρίς το απόγευμα αναμένεται να σημειωθούν μεμονωμένες βροχές ή και καταιγίδα, κυρίως στα ορεινά. Την Παρασκευή ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασμένος, ενώ αναμένονται κατά διαστήματα τοπικές βροχές, χωρίς να αποκλείεται και μεμονωμένη καταιγίδα. Το Σάββατο, τοπικά αυξημένες νεφώσεις αναμένεται να δώσουν μεμονωμένες βροχές ή και καταιγίδα. Η θερμοκρασία δεν αναμένεται να σημειώσει αξιόλογη μεταβολή κατά τριήμερο, για να παραμείνει κοντά ή λίγο πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές.

ΓΑ

Τελευταία Ενημέρωση: 22 Μαρτίου 2023 - 06:39

Πηγή: Ραδιόφωνο ΡΙΚ

Τελευταιες Ειδησεις

29 Μαΐου
Επιβεαιώσε το deal ο Αργυρίδης: «Συμφέρουσα η συμφωνία, έχουμε ένα συνεταιρισμό, δίνει την ευχέρεια στον Παπασταύρου να ολοκληρώσει το όραμα του»
12:21
Παπασταύρου: «Έχουμε καταλήξει σε προφορική συμφωνία με το Σωματείο»
12:19
Η αξιοποίηση φυσικού αερίου ψηλά στις προτεραιότητες της κυβέρνησης (Βίντεο)
12:01
Τμήμα Μετεωρολογίας - 2o Δελτίο Καιρού (29/5/23)
11:31
Συνεργασία με Τουρκία και σταθερότητα στην Ανατολική Μεσόγειο τονίζουν Μπορέλ - Βαρέλι
10:53
Πρ.Πετρίδης:«Θα είμαστε εκεί στις 15/6, νοουμένου ότι δεν υπάρξει άλλο ενδιαφέρον, έχουμε πλάνο, διαχειρίσιμο το χρέος» (vid)
10:49
Την Παρασκευή η ετήσια γιορτή βραβεύσεων της ΚΟΠ, τηλεοπτικά από ΡΙΚ 2
10:47
Κλείδωσε το Champions League με Ζιρού η Μίλαν, 1-0 τη Γιουβέντους
10:42
Φράγκος: "Η ΑΕΚ το δικαιούται και θα το παλεύουμε μέχρι να βγει η ψυχή μας, αδικήσαμε τον εαυτό μας"
10:36
Τίτλοι τέλους Ν.Σαλαμίνας-Μάκη Παπαϊωάννου (ανακοίνωση)
10:27
Κοντά σε ιστορικά χαμηλά επίπεδα το τουρκικό νόμισμα
10:22
Το συγκινητικό αντίο στον Παπουλή, βουρκωμένος ο Φώτης, φώναζε «Ομόνοια» και ο κόσμος απαντούσε «αιώνια» (pics/vid)
09:46
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand