Δηλώσεις Κετσπάγια ενόψει Εθνικής Σκωτίας

Δηλώσεις για τον επερχόμενο αγώνα της Εθνικής μας με την Σκωτία παραχώρησε χθεςτο απόγευμα ο Ομοσπονδιακός μας προπονητής Τιμούρ Κετσπάγια.

"Είναι πολύ σημαντικό που όλοι σχεδόν οι ποδοσφαιριστές έχουν αγωνιστικά λεπτά στα πόδια τους. Αντιμετωπίζουμε μια πολύ καλή ομάδα εκτός έδρας με πολλούς ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται στην πρέμιερ λιγκ στην Αγγλία. Την έχουμε δει αρκετές φορές, ξέρουμε τι μας περιμένει αλλά θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο δυνατό. Ως ομάδα έχουμε τους δικούς μας στόχους. Πρέπει να είμαστε σοβαροί και συγκεντρωμένοι σε όλο τον αγώνα και θα προσπαθήσουμε να πάρουμε καλό αποτέλεσμα" ανέφερε στην αρχική του τοποθέτηση ο κ. Κετσπάγια, για να προσθέσει:

"Σε όποιο όμιλο και να κληρωνόμασταν, θα ήταν δύσκολος. Πρέπει να δώσουμε το 100% σε όλους τους αγώνες μας. Θα παλέψουμε με όλους τους αντιπάλους και θέλουμε να μην είμαστε εύκολος αντίπαλος για κανέναν".

Ο προπονητής της Εθνικής μας κλήθηκε να σχολιάσει τις επιλογές ποδοσφαιριστών που έχει κάνει.

"Ασφαλώς δεν μπορούμε να τους καλέσουμε όλους. Είναι θετικό το γεγονός ότι ποδοσφαιριστές είναι στεναχωρημένοι που δεν έχουν κληθεί. Να συνεχίσουν την σκληρή δουλειά και θα έρθει η ώρα να πάρουν την ευκαιρία τους".

ΠΗΓΗ: ΚΟΠ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Γιώργος Τρίκος

Τελευταία Ενημέρωση: 21 Μαρτίου 2023 - 14:41

Τελευταιες Ειδησεις

20 Απριλίου
Τίτλοι Ειδήσεων: Σάββατο 20 Απριλίου 2024
06:56
Μεσολαβητικός ο ρόλος της Μόσχας μεταξύ Ισραήλ και Ιράν, δηλώνει ο Σεργκέι Λάβροφ
06:45
Πορεία στα κατεχόμενα για τα 24 παιδιά που έχασαν τη ζωή τους εξαιτίας των σεισμών στην Τουρκία
06:41
Βαφεάδης: Προθεσμία μέχρι την Τρίτη να ετοιμαστεί η εγγυητική για την ανάπτυξη στη Λάρνακας
06:13
Υποβάθμισε το πλήγμα στην Ισφαχάν, ο Ιρανός υπουργός Εξωτερικών
05:50
Ιράκ: Ισχυρή έκρηξη σε βάση φιλοϊρανικών παραστρατιωτικών δυνάμεων
05:40
Ελλάδα: Ισχυρές βροχές και καταιγίδες επηρεάζουν περιοχές της χώρας
05:29
Τμήμα Μετεωρολογίας-1ο Δελτίου Καιρού 20/4/24
05:18
19 Απριλίου
Τουρίστες βρήκαν εκατοντάδες κροτίδες σε σακούλα σκουπιδιών
20:49
Αυξήθηκαν οι νεκροί τρεις μέρες μετά την καταιγίδα
20:42
Ιστορική συμφωνία Αρμενίας - Αζερμπαϊτζάν
20:35
Εκπρόσωπος Κομισιόν: Eνδείξεις για αποκλιμάκωση έντασης Ισραήλ- Ιράν
20:18
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.