Κορυφή η Ουνιόν και περιμένει «δώρο» της Βόλφσμπουργκ

Η Ουνιόν Βερολίνου συνεχίζει να ζει τ' όνειρο της, καθώς ανέβηκε στην πρώτη θέση της βαθμολογίας μετά τη σημερινή νίκη της επί της Μάιντς με 2-1, στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής της Bundesliga, και περιμένει το αυριανό ματς της Μπάγερν Μονάχου στην έδρα της Βόλφσμπουργκ. 

Από εκεί και πέρα η Ντόρτμουντ δεν είχε κανένα πρόβλημα να επιβληθεί στο ντέρμπι της Φράιμπουργκ εύκολα με 5-1. Αξίζει πάντως να σημειωθεί πως καταλυτικό ρόλο στο ματς έπαιξε και η αποβολή του Σιλντίγια, ο οποίος από το 17ο λεπτό άφησε με δέκα παίκτες τους φιλοξενούμενους, ενώ στη συνέχεια έμειναν με εννιά παίκτες στο 77' λόγω αποβολής και του Στράιχ.

Τελευταία Ενημέρωση: 04 Φεβρουαρίου 2023 - 18:44

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Τελευταιες Ειδησεις

30 Μαρτίου
Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν: Οι σχέσεις ΕΕ-Κίνας εξαρτώνται απο τη στάση του Πεκίνου έναντι «του πολέμου του Πούτιν»
17:13
Ετήσια μείωση 0,9% στη βιομηχανική παραγωγή τον Ιανουάριο
16:55
ΗΠΑ: Εννέα νεκροί από τη σύγκρουση δύο ελικοπτέρων του αμερικανικού στρατού στο Κεντάκι
16:38
Δύο νέοι διορισμοί από τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη
16:28
Τμήμα Μετεωρολογίας - 3ο Δελτίο Καιρού 30/3/23
16:23
Λήξαν το συμβάν με την τουρκική σημαία, λέει ο Διευθυντής του Cyprus Gran Fondo
16:08
Διεθνείς οικονομικές προκλήσεις και ενίσχυση σχέσεων, συζήτησαν ΥΠΟΙΚ και Έλληνας Πρέσβης
15:57
Ρωσία: Δεν έχει ληφθεί απόφαση για ενδεχόμενη επίσκεψη Πούτιν τον Απρίλιο στην Τουρκία
15:35
Αννίτα Δημητρίου: Ο ΔΗΣΥ εκτιμά οτι θα υπάρξουν εξελίξεις σε σχέση με το Κυπριακό οι οποίες πρέπει να αντιμετωπισθούν συλλογικά (Βίντεο)
15:32
Τί δήλωσαν μετά το Εθνικό Συμβούλιο ΕΔΕΚ, ΕΛΑΜ, ΔΗΠΑ και Οικολόγοι
15:26
Στέφανος Στεφάνου: Το Κυπριακό βρίσκεται μπροστά σε ένα απελπιστικό αδιέξοδο (Βίντεο)
15:17
Μινεσότα: Εκτροχιάστηκε τρένο που μετέφερε αιθανόλη (Βίντεο)
15:15
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand