Αντρ.Δημητρίου : «Μέχρι αυτή τη στιγμή καμία ενημέρωση για άμεσες αλλαγές, o πρόεδρος έχει βάλει τα περισσότερα χρήματα στην ιστορία της Ομόνοιας»

O εκπρόσωπος τύπου της Ομόνοιας, Ανδρέας Δημητρίου, παραχώρησε δηλώσεις στον ΣΠΟΡ ΦΜ 95.0 και αναφέρθηκε σε όλα όσα αφορούν τους πρασίνους, την επόμενη μέρα της συντριβής από την Ανόρθωση.


Αναλυτικά :
Για την τραγική εμφάνιση και τη βαριά ήττα: «Θέλουμε να επικοινωνούμε με τον κόσμο. Εκτός του ότι είναι υποχρέωση μας, ο κόσμος είναι μεγάλη δύναμη της ομάδας. Καταλαβαίνουμε την απογοήτευση του. Τα έχει ακούσει ξανά από εμάς και ίσως δεν είναι κάτι που θέλει να ακούσει και τώρα. Η εικόνα μας ήταν απαράδεκτη. Η ομάδα κατέρρευσε σαν χάρτινος πύργος μετά το 1-1 και δέχθηκε τη βαριά ήττα. Στο ποδόσφαιρο υπάρχει η ήττα, όμως αν χάσεις να χάσεις μαχόμενος, με το κεφάλι ψηλά. Το αποτέλεσμα είναι μη αποδεκτό. Η διοίκηση απαιτεί από την ομάδα να πετύχει τους στόχους της, να κατακτήσει το κύπελλο και να συμπεριφέρονται όλοι με σεβασμό προς τον κόσμο της».
Αν θα υπάρξουν αλλαγές: «Δεν έχω οποιαδήποτε ενημέρωση για άμεσες αλλαγές στο ποδοσφαιρικό τμήμα. Τουλάχιστον μέχρι αυτή την ώρα. Προφανώς για να έχει η σεζόν αυτή την κατάληξη, σημαίνει δεν λειτουργήσαμε όπως έπρεπε. Είναι παραδοχή πως έπρεπε να πάμε από την αρχή με τεχνικό διευθυντή. Η πρόσληψη του τεχνικού διευθυντή είναι η αφετηρία για να γίνει η ομάδα όπως πρέπει να γίνει».
Για το γεγονός ότι ο Γιανίκ Φερέρα είναι «κόκκινο πανί»: «Η διοίκηση θέλει να δει την ομάδα να αντιδράσει. Για τον προπονητή, όπως είπα και πριν δεν έχω κάποια νεότερη ενημέρωση. Είναι σεβαστές οι απόψεις του κόσμου, αλλά είμαι εδώ να μεταφέρω τις θέσεις μας».
Για τον τεχνικό διευθυντή: «Έχει συμφωνηθεί η πρόσληψη τεχνικού διευθυντή. Για να γίνει αυτό χρειάστηκε μια διαδικασία δύο τριών μηνών. Έχει έρθει σε συμφωνία μαζί του ο πρόεδρος και αναμένεται να αναλάβει τα καθήκοντα του σε δύο τρεις βδομάδες. Πρέπει να λύσει κάποια προσωπικά θέματα και μετά να ανακοινωθεί. Όπως είπα πριν, είναι η αφετηρία για κάτι καλύτερο η έλευση του τεχνικού διευθυντή».
Αν θα περιμένουν δύο τρεις βδομάδες, όταν αναλάβει ο τεχνικός διευθυντής για αλλαγές: «Δεν θέλω να το επαναλάβω για 5η φορά. Ανάμεσα στα καθήκοντα του τεχνικού διευθυντή θα είναι η αξιολόγηση του για την τεχνική ηγεσία και αυτός θα πάρει τις τελικές αποφάσεις. Όσον αφορά τον κόσμο, πραγματικά τον νιώθουμε τον καταλαβαίνουμε και έχει δίκαιο που διαμαρτύρεται. Η διοίκηση χρειάζεται λίγο χρόνο για να προχωρήσει σε κάποιες ενέργειες με έμφαση τη λειτουργία του ποδοσφαιρικού τμήματος για να γίνει ξανά η Ομόνοια πρωταγωνίστρια. Υπάρχει θέληση από τη διοίκηση για να κάνει όλα όσα πρέπει».
Για το αν ο κ. Παπασταύρου δεν βάζει λεφτά γιατί δεν τα βρήκε με το σωματείο: «Η τελευταία ενημέρωση που έχω για το θέμα με το σωματείο είναι πως παραμένει ανοιχτό. Θα αναφέρω κάποια δεδομένα και ο καθένας θα βγάλει την άποψη του. Ο κ. Παπασταύρου ανέβασε το μπάτζετ και ίσως να είναι το πιο ψηλό μπάτζετ που είχε η Ομόνοια στην ιστορία της που πληρώνεται κανονικά, γιατί το 2010-11 υπήρχαν χρέη. Προχωρήσαμε σε μια μεταγραφή πολυδάπανη το καλοκαίρι. Ο πρόεδρος έχει καθημερινής συζητήσεις και επαφές με τα μέλη της ομάδας. Ο κόσμος έχει βάλει τα περισσότερα χρήματα στην ιστορία της ομάδας αλλά ο πρόεδρος ως άτομο έχει βάλει τα περισσότερα χρήματα στην ιστορία της Ομόνοιας. Ο πρόεδρος είναι ένας άνθρωπος που του αρέσει να μιλά λίγο και όταν νιώσει ότι υπάρξει μια διαφοροποίηση, μια εξέλιξη θα το πει. Όταν νιώσει ότι πρέπει να μιλήσει και να ενημερώσει τον κόσμο θα το κάνει. Ευχή όλων μας, όπως και του προέδρου είναι να βρεθεί μια λύση με το σωματείο για να συνεχίσει να ανταγωνίζεται και να πρωταγωνιστεί η ομάδα και τα επόμενα χρόνια». 

Για την ενίσχυση; Για τους Σράντι - Μπεσεντίν; 

"Τα αγωνιστικά θέματα είναι ζητήματα που αφορούν αυτούς που λαμβάνουν τις αποφάσεις. Υπάρχει διαρκής αξιολόγηση όλων. Υπάρχουν επαγγελματίες που εργοδοτούνται σε αυτό το κεφάλαιο. Αυτή τη στιγμή δεν έχω κάτι πάνω σε αυτό για να πω στον κόσμο."

Για την πώληση Μπρούνο: «Απορρίψαμε αρκετές προτάσεις και έγινε αποδεκτη η πρόταση την προτελευταία μέρα των μεταγραφών, προχωράμε με το υφιστάμενο ρόστερ αν και έγινε προσπάθεια για αντικατάσταση του».

Τελευταία Ενημέρωση: 03 Φεβρουαρίου 2023 - 11:18

Τελευταιες Ειδησεις

20 Απριλίου
Τίτλοι Ειδήσεων: Σάββατο 20 Απριλίου 2024
06:56
Μεσολαβητικός ο ρόλος της Μόσχας μεταξύ Ισραήλ και Ιράν, δηλώνει ο Σεργκέι Λάβροφ
06:45
Πορεία στα κατεχόμενα για τα 24 παιδιά που έχασαν τη ζωή τους εξαιτίας των σεισμών στην Τουρκία
06:41
Βαφεάδης: Προθεσμία μέχρι την Τρίτη να ετοιμαστεί η εγγυητική για την ανάπτυξη στη Λάρνακας
06:13
Υποβάθμισε το πλήγμα στην Ισφαχάν, ο Ιρανός υπουργός Εξωτερικών
05:50
Ιράκ: Ισχυρή έκρηξη σε βάση φιλοϊρανικών παραστρατιωτικών δυνάμεων
05:40
Ελλάδα: Ισχυρές βροχές και καταιγίδες επηρεάζουν περιοχές της χώρας
05:29
Τμήμα Μετεωρολογίας-1ο Δελτίου Καιρού 20/4/24
05:18
19 Απριλίου
Τουρίστες βρήκαν εκατοντάδες κροτίδες σε σακούλα σκουπιδιών
20:49
Αυξήθηκαν οι νεκροί τρεις μέρες μετά την καταιγίδα
20:42
Ιστορική συμφωνία Αρμενίας - Αζερμπαϊτζάν
20:35
Εκπρόσωπος Κομισιόν: Eνδείξεις για αποκλιμάκωση έντασης Ισραήλ- Ιράν
20:18
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.