Λίβερπουλ και Γουλβς θα τα πουν ξανά στο «Μολινό»

Σε επαναληπτικό αγώνα που θα διεξαχθεί στο «Μολινό» θα «λύσουν τις διαφορές τους», Λίβερπουλ και Γουλβς μετά το αποψινό μεταξύ τους 2-2 στο πλαίσιο της φάσης των «64» του Κυπέλλου Αγγλίας.

Οι «Λύκοι» πήραν προβάδισμα με τον Γουέδες στο 26΄, γκολ για το οποίο φέρει μεγάλη ευθύνη ο γκολκίπερ των «κόκκινων», Άλισον, ωστόσο, βρήκαν τον τρόπο να φέρουν... τούμπα το ματς με τα τέρματα των Νούνιες (45΄) και Σαλάχ (52΄). 

Η είσοδος του Χουάνγκ Χι-Τσαν στον αγωνιστικό χώρο στο 63ο λεπτό έμελλε ν΄ αποδειχθεί καθοριστική για τους φιλοξενούμενους, καθώς ο Νοτιοκορεάτης επιθετικός διαμόρφωσε το τελικό 2-2 στο 67΄. 

Η σημερινή ήταν η πρώτη ισοπαλία ανάμεσα σε Λίβερπουλ και Γουλβς μετά από 14 αγώνες ανεξαρτήτου έδρας και διοργάνωσης (3 νίκες η Γουλβς και 11 η Λίβερπουλ) και, πλέον, η ομάδα που θα προχωρήσει στους «32» θα γίνει γνωστή μετά τον επαναληπτικό που θα δίνει στην έδρα των «Λύκων».

Στον πάγκο των γηπεδούχων έμεινε σε όλο το 90λεπτο ο Κώστας Τσιμίκας.

Η πρώτη «βόμβα» στο Κύπελλο Αγγλίας έπεσε στο Χίλσμπορο, όπου η Σέφιλντ Γουένσντεϊ, ομάδας της 1ης κατηγορίας του αγγλικού πρωταθλήματος, απέκλεισε από το Κύπελλο την ομάδα που βρίσκεται στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα της Premier League, Νιουκάστλ με 2-1!

Και τα δύο γκολ των θριαμβευτών πέτυχε ο Γουίντας στο 52΄ και 65΄, ενώ για τους «ανθρακωρύχους» μείωσε στο 69΄ ο Γκιμαράες.

Μεγάλη πρόκριση στην φάση των «32» του FA Cup πήρε η Γουέστ Χαμ στην έδρα της Μπρέντφορντ με το γκολ του Μπενραχμά στο 79ο λεπτό. 

Τελευταία Ενημέρωση: 08 Ιανουαρίου 2023 - 10:02

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Τελευταιες Ειδησεις

19 Απριλίου
Ολοκληρώθηκε η διαδικασία εξέτασης των ενστάσεων (Βίντεο)
11:58
Δεν υπάρχει επίσημη ανακοίνωση από το Ισράηλ για τις επιθέσεις σε Ιράν, Συρία και Ιράκ
11:51
Εντός του έτους τα απτά αποτελέσματα στον τομέα της ψηφιακής μετάβασης
11:49
Δημιουργείται Κέντρο Αριστείας Γαλάζιας Χάρτας της Κοινοπολιτείας στην Κύπρο
11:43
Τμήμα Μετεωρολογίας-2ο Δελτίου Καιρού 19/4/24
11:26
Ισραηλινά πλήγματα κατά στρατιωτικής θέσης στη νότια Συρία
10:53
Το Ιράν δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ
10:42
Πίεση προς την Τουρκία - Ειδική προβολή ντοκιμαντέρ "Προσκλητήριο Αγνοουμένων"
10:11
Τίτλοι Ειδήσεων: Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
09:10
G7: Οι ΗΠΑ προσπαθούν να συσπειρώσουν τους Ευρωπαίους απέναντι στην Κίνα
09:06
Το Ισραήλ συμφώνησε να λάβει υπόψη τις ανησυχίες των ΗΠΑ για τη Ράφα
09:00
Παπαδόπουλος: Δεν υπάρχουν στοιχεία για μεταφορά πυραύλων στο Ισραήλ από τις βάσεις
08:45
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.