«Πάρτι» της Τότεναμ με τον «300άρη» Κέιν

Οι δύο σερί απώλειες κόντρα σε Μπρέντφορντ (2-2) και Άστον Βίλα (ήττα εντός με 0-2), πείσμωσαν την Τότεναμ που "ξέσπασε" πάνω στην Κρίσταλ Πάλας στο (θεωρητικά) ντέρμπι του Λονδίνου, επικρατώντας με το εμφατικό 4-0 στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής της Premier League.

Την ίδια ώρα η Νότιγχαμ Φόρεστ σημείωσε τεράστιας σημασίας διπλό επί της ουραγού Σαουθάμπτον (1-0), ενώ η Γουλβς αν και προηγήθηκε στο "Villa Park" δεν μπόρεσε να κρατήσει τη νίκη ως το τέλος και με το ισόπαλο 1-1, παρέμεινε στην προτελευταία θέση της Λίγκας. Στα χαμηλά... πατώματα έμειναν και η Λιντς με τη Γουέστ Χαμ μετά το ισόπαλο 2-2 στο "Elland Road", σε ένα ματς γεμάτο από ανατροπές.

Στο 300ό παιχνίδι του στην Premier League, ο Χάρι Κέιν ήταν εκείνος που "καθάρισε" για την Τότεναμ, οδηγώντας την ομάδα του στο εντυπωσιακό 4-0 επί της Κρίσταλ Πάλας στο "Selhurst Park" κι ανεβάζοντάς την σε απόσταση... αναπνοής από την 4η θέση και την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ο αρχηγός της Εθνικής Αγγλίας "χτύπησε" δις (48', 53') κι άνοιξε το δρόμο προς το τρίποντο (198 γκολ στην Premier League για τον Κέιν), με τους Ντόχερτι και Σον να ολοκληρώνουν το θρίαμβο της ομάδας τους.

Η Νότιγχαμ πήρε πολύ μεγάλη νίκη στην έδρα των "Αγίων" με 1-0 χάρις στο γκολ του Αβονίγι λίγο πριν το ημίωρο και με το τρίτο θετικό αποτέλεσμά της στα τελευταία 4 ματς (2 νίκες, μία ισοπαλία) "ξεκόλλησε" για τα καλά πλέον από την... ουρά του βαθμολογικού πίνακα.

Η Γουλβς βρήκε γκολ με τον Ποντένσε (12') στην έδρα της Άστον Βίλα και για μεγάλο διάστημα κρατούσε τους τρεις πολύτιμους βαθμούς στα χέρια της, περιμένοντας να πάρει "ανάσα" πάνω απ' τη "ζώνη", όμως το τέρμα του Ινγκς στο 78' της έκοψε τα... φτερά, διαμορφώνοντας το τελικό 1-1.

Τελευταία Ενημέρωση: 05 Ιανουαρίου 2023 - 08:39

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Τελευταιες Ειδησεις

19 Απριλίου
Τίτλοι Ειδήσεων: Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
21:35
Τουρίστες βρήκαν εκατοντάδες κροτίδες σε σακούλα σκουπιδιών
20:49
Αυξήθηκαν οι νεκροί τρεις μέρες μετά την καταιγίδα
20:42
Ιστορική συμφωνία Αρμενίας - Αζερμπαϊτζάν
20:35
Εκπρόσωπος Κομισιόν: Eνδείξεις για αποκλιμάκωση έντασης Ισραήλ- Ιράν
20:18
10 κράτη συμφωνούν με την Κύπρο για επανακαθορισμό περιοχών Συρίας
19:29
Δέσμευση χωρών του ΝΑΤΟ για ενίσχυση του Κίεβο
19:26
Επικοινωνία υπουργών εξωτερικών Τουρκίας - Ιράν
19:13
Εντοπίστηκε ο κρατούμενος που είχε αποδράσει από τις κεντρικές
19:07
Συνεχίζονται με αμείωτη ένταση οι επιχειρήσεις του Ισραήλ στη Γάζα
18:52
ΑΚΕΛ: Η κυβέρνηση να ενημερωθεί εάν έγινε μεταφορά πυραύλων στο Ισράηλ μέσω Κύπρου
17:37
Γ.Γ ΟΗΕ: Καιρός να σταματήσει ο κύκλος των αντιποίνων στη Μέση Ανατολή
17:29
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.