Υπόθεση διπλής απόπειρας φόνου στη Λευκωσία, διερευνά η Αστυνομία (Βίντεο)
29 Ιανουαρίου 2023 - 15:32
Τελευταία Ενημέρωση: 29 Ιανουαρίου 2023 - 20:24
Φώτο Αρχείου / by Iakovos Hatzistavrou / AFP
Υπόθεση διπλής απόπειρας φόνου στη Λευκωσία, η οποία σημειώθηκε λίγο μετά τις τρεις τα ξημερώματα, διερευνά η Αστυνομία.
Για την υπόθεση αναζητείται ένας ύποπτος, ο οποίος φέρεται να μαχαίρωσε θαμώνα νυκτερινού κέντρου, είκοσι - τεσσάρων ετών, καθώς και φρουρό ασφαλείας στο ίδιο υποστατικό, τριάντα - οκτώ ετών.
Από τις έρευνες προκύπτει ότι ο εικοσιτετράχρονος είχε διαπληκτιστεί με άγνωστο, ο οποίος τον τραυμάτισε με μαχαίρι στην κοιλιακή χώρα.
Μαχαιριά στο στήθος φέρεται να δέχτηκε από τον άγνωστο και ο φρουρός ασφαλείας, ο οποίος επενέβη για να κατευνάσει τα πνεύματα.
Οι δύο τραυματίες νοσηλεύονται εκτός κινδύνου στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας και η κατάσταση της υγείας τους περιγράφεται ως σταθερή.
Εξάλλου, η Αστυνομία έδωσε στη δημοσιότητα φωτογραφίες του υπόπτου που αναζητείται σχετικά με τη διπλή απόπειρα φόνου.
🚨 Αναζητείται για την απόπειρα φόνου σε νυχτερινό κέντρο στη Λευκωσία
— Αστυνομία Κύπρου (@Cyprus_Police) January 29, 2023
➡️https://t.co/MiTFNPcEdL#Cyprus #cypolice #WANTED #wanted pic.twitter.com/9UAzzphyii
Πηγή: Ραδιόφωνο ΡΙΚ, Τηλεόραση, Στέλλα Ολυμπίου
Μ.Χ
Τελευταία Ενημέρωση: 29 Ιανουαρίου 2023 - 20:24
https://riknews.com.cy/el/article/2023/1/29/upothese-diples-apopeiras-phonou-ste-leukosia-diereuna-e-astunomia-binteo-2844853/