Νάπολι - Γιουβέντους 5-1 : Πεντάρα τίτλου στο «Ντιέγκο Μαραντόνα» (VID)

Η Νάπολι επέβαλε το παιχνίδι της στη Γιουβέντους και πήρε τη μεγάλη νίκη του ιταλικού ντέρμπι με 5-1, ξεφεύγοντας στο +10 στην κορυφή της Serie A.

Η Νάπολι ήταν ασταμάτητη, ισοπέδωσε τη Γιουβέντους, και επιβλήθηκε 5-1 των "μπιανκονέρι", παίρνοντας τη νίκη στο ντέρμπι που την πήγε στο +10 στην κορυφή. Οι πρωτοπόροι της Serie A επέβαλαν τον ρυθμό τους, ειδικά στο δεύτερο μέρος, με τους παίκτες του Αντρέα Ανιέλι να μην μπορούν να αντιδράσουν. Το πρώτο γκολ για τους φιλοξενούμενους ήρθε νωρίς. Ο Κβαρατσχέλια έκανε ένα όμορφο γύρισμα από το ύψος του πέναλτι, ο Σέσνι απέκρουσε, αλλά ο Όσιμεν πήρε το ριμπάουντ από κοντά και έκανε το 1-0 στο 14ο λεπτό του αγώνα. Επτά λεπτά αργότερα η Γιουβέντους είχε την ευκαιρία να ισοφαρίσει μετά από το λάθος του Ραχμάν. Ο Ντι Μαρία έκλεψε την μπάλα και επιχείρησε το σουτ έξω από την περιοχή, το οποίο όμως σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι του Μέρετ στο 21'. Λίγο πριν το φινάλε του πρώτου μέρους, οι παρτενοπέι βρήκαν και δεύτερο γκολ. Ο Όσιμεν πήρε την μπάλα στα δεξιά, έκανε την προσπάθεια, είδε παράλληλα αριστερά μόνο του τον Κβαρατσχέλια, του πέρασε την πάσα και αυτός με συρτό πλασέ την έστειλε στα δίχτυα για το 2-0 στο 39'. Η απάντηση των "μπιανκονέρι" ήρθε στο 42ο λεπτό του αγώνα. Ο Ντι Μαρία έψαξε το σουτ εκτός περιοχής, δεν το βρήκε σε πρώτο χρόνο, κέρδισε δύο κόντρες, με την μπάλα να φτάνει στον Μίλικ που του την έδωσε πάλι και ο Αργεντινός με πλασέ με το αριστερό μέσα από την περιοχή μείωσε σε 2-1.

Στο δεύτερο μέρος η Νάπολι ολοκλήρωσε αυτό που ξεκίνησε. Οι παρτενοπέι στο 55' με σκόρερ τον Ραχμάνι έγραψε το 3-1 και 10 λεπτά μετά, ύστερα από λάθος του Μπρέμερ ο Όσιμεν με κεφαλιά πέτυχε το τέταρτο γκολ για την ομάδα του.

Τη μεγάλη νίκη της Νάπολι υπέγραψε ο Έλμας, ο οποίος στο 72' έκανε το πλασέ με το αριστερό, η μπάλα κόντραρε στον Αλεξάντρο και κατέληξε στα δίχτυα του Σέσνι για το 5-1.

Νάπολι: Μέρετ, Ντι Λορέντσο, Κιμ, Ραχμάνι, Ρούι (70' Ολιβέρα), Ανγκίσα, Λόμποτκα, Ζιελίνσκι (79' Εντομπελέ), Πολιτάνο (46 'Έλμας), Όσιμεν (79' Ρασπαντόρι), Κβαρατσχέλια (89' Λοσάνο).

Γιουβέντους: Σέσνι, Ντανίλο, Μπρέμερ, Σάντρο, Κιέζα (74' Ίλινγκ Τζούνιορ), ΜακΚένι, Λοκατέλι (56' Παρέδες), Ραμπιό (83' Σοουλέ), Κόστιτς, Ντι Μαρία (Μιρέτι), Μίλικ (57' Κεν).

napoli-1-1536x1044.webp

SPORT24.GR

Τελευταία Ενημέρωση: 14 Ιανουαρίου 2023 - 08:41

Τελευταιες Ειδησεις

19 Απριλίου
Τίτλοι Ειδήσεων: Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
09:10
G7: Οι ΗΠΑ προσπαθούν να συσπειρώσουν τους Ευρωπαίους απέναντι στην Κίνα
09:06
Το Ισραήλ συμφώνησε να λάβει υπόψη τις ανησυχίες των ΗΠΑ για τη Ράφα
09:00
Παπαδόπουλος: Δεν υπάρχουν στοιχεία για μεταφορά πυραύλων στο Ισραήλ από τις βάσεις
08:45
H Tεχεράνη υποστηρίζει ότι δεν υπέστη πυραυλική επίθεση από το Ισραήλ
08:13
Αμερικανικά ΜΜΕ για την επίθεση του Ισραήλ στο Ιράν
07:59
Μεγάλη αύξηση στη διεθνή τιμή του πετρελαίου
07:41
Ιράν: Οι πυρηνικές εγκαταστάσεις στην επαρχία Ισφαχάν είναι απόλυτα ασφαλείς
07:36
Τμήμα Μετεωρολογίας-1ο Δελτίου Καιρού 19/4/24
06:13
Αμερικανικό βέτο στο Συμβούλιο Ασφαλείας για την ένταξη της Παλαιστίνης ως κράτους πλήρους μέλους στον ΟΗΕ
06:05
Συναγερμός στη Μέση Ανατολή: Έλαβε χώρα η αντεπίθεση του Ισραήλ
05:45
18 Απριλίου
Πυραύλοι από τις ΗΠΑ μεταφέρθηκαν στο Ισραήλ, μέσω Κύπρου
21:41
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.