'Ολντρα : “Σημαντικό το παιχνίδι με την Ανόρθωση,όχι μόνο για τους οπαδούς μας αλλά για όλη την πόλη” (video)

Μίλησε για αρκετά ενδιαφέροντα θέματα στην προγραμματισμένη συνέντευξη ύπου για τον αγώνα με την Ανόρθωση, ο προπονητής της ΑΕΚ, Χοσέ Λουίς Όλτρα.

Για το ματς: «Είναι ένα σημαντικό παιχνίδι, όχι μόνο για τους οπαδούς μας αλλά για όλη την πόλη. Δεν βρισκόμαστε σε καλή θέση στη βαθμολογία και πρέπει να το βελτιώσουμε. Να παρουσιάσουμε την καλύτερη μας έκδοση για να νικήσουμε. Η Ανόρθωση είναι μια ομάδα με πολύ καλούς παίκτες, της αρέσει να κρατάει την μπάλα, θα είναι δύσκολος αγώνας. Πρέπει να είμαστε ανταγωνιστικοί».

-Τα αγωνιστικά δεδομένα: «Ο Πέρε Πονς είναι τραυματίας και δεν θα αγωνιστεί. Οι υπόλοιποι είναι διαθέσιμοι».

-Πού δούλεψε περισσότερο στη διακοπή: «Σε όλους τους τομείς. Το πιο σημαντικό ήταν ότι ξεκουραστήκαμε. Αρχίσαμε από τον Ιούνιο, ας μη το ξεχνάμε. Χρειαζόμασταν αυτή τη διακοπή. Δουλέψαμε και στις στατικές φάσεις, στην άμυνα, στην επίθεση, στο τρανζίσιον».

-Αν το ντέρμπι είναι η ευκαιρία για αντεπίθεση στο πρωτάθλημα: «Ξέρουμε ότι δεν κάναμε το ξεκίνημα που θέλαμε, γι’ αυτό είπα ότι πρέπει να βελτιώσουμε τη βαθμολογική μας θέση. Όλα τα παιχνίδια είναι ευκαιρία για νίκη και βελτίωση».

-Αν πιστεύει ότι η ΑΕΚ μπορεί να βρει ισορροπία ανάμεσα σε Κύπρο και Ευρώπη: «Πρέπει να την βρούμε. Είναι σημαντικές και οι δύο διοργανώσεις. Θέλουμε νίκες. Πρέπει να πηγαίνουμε παιχνίδι με παιχνίδι και πιστεύω ότι μπορούμε να βρούμε ισορροπία».

-Πού οφείλεται η φτωχή συγκομιδή στα πρώτα τέσσερα παιχνίδια: «Επειδή δεν ήμασταν τόσο ανταγωνιστικοί όσο θα έπρεπε. Είναι καλές ομάδες στο κυπριακό πρωτάθλημα, σε κάποια από αυτά ο αντίπαλος ήταν καλύτερος από εμάς για μερικά λεπτά. Αυτό πρέπει να το βελτιώσουμε. Πρέπει να είμαστε ανταγωνιστικοί στο μέγιστο βαθμό».

-Πώς περιμένει ο ίδιος το πρώτο ντέρμπι στην «Αρένα»: «Είναι ξεχωριστό παιχνίδι. Όλοι έχουν μεγάλο κίνητρο να αγωνιστούν σε αυτό. Είναι πολύ σημαντικό για μας. Έχω πολλά κίνητρα κι εγώ προσωπικά».

-Μήνυμα στον κόσμο: «Δεν έχω να τους πω κάτι ιδιαίτερο διότι πάντα μας στηρίζουν. Το ίδιο περιμένω να κάνουν και στο ντέρμπι. Θα προσπαθήσουμε να τους δώσουμε χαρά».

-Σε ποιους τομείς θεωρεί ο ίδιος ότι η ΑΕΚ χρειάζεται βελτίωση: «Σε όλους τους τομείς. Πρέπει να σκοράρουμε περισσότερο. Στην άμυνα, να δεχόμαστε λιγότερα γκολ, να έχουμε καλύτερη λειτουργία. Να πιέζουμε ψηλά. Στις στατικές φάσεις, επίσης, αλλά και στο τρανζίσιον. Μπορούμε να γίνουμε καλύτεροι διότι έχουμε ένα πάρα πολύ καλό ρόστερ».

– Αν σκέφτεται συνολικά το πρόγραμμα το επόμενο διάστημα και πώς επηρεάζει τις επιλογές του: «Είμαστε συγκεντρωμένοι μόνο στο ντέρμπι με την Ανόρθωση. Ξέρω ότι έχουμε οκτώ παιχνίδια στον Οκτώβριο που είναι σημαντικά, αλλά πρέπει να πάμε παιχνίδι με παιχνίδι».

-Γιατί επιλέγει τον Ολατούντζι στην επίθεση: «Έχει ενέργεια, πιέζει, κάνει πολλή δουλειά, ήταν η καλύτερη λύση για τα τελευταία παιχνίδια. Σίγουρα πρέπει να βελτιωθεί σε πολλούς τομείς. Πρέπει να επιλέγω τι είναι το καλύτερο για την ομάδα, αναλόγως και του αντιπάλου».

-Αν σκέφτεται να χρησιμοποιήσει τον Τρισκόφσκι στην κορυφή: «Με απασχολεί για την κορυφή της επίθεσης, όπως και ο Λόπες και ο Ρόμο. Μια μέρα ίσως με δείτε να κάνω αυτή την επιλογή».

-Αν περιμένει περισσότερα από τον Ράφα Λόπες: «Περιμένω περισσότερο απ’ όλους τους παίκτες, όχι μόνο από τον Ράφα».

Τελευταία Ενημέρωση: 30 Σεπτεμβρίου 2022 - 13:11

Τελευταιες Ειδησεις

29 Μαρτίου
Σήμερα η απάντηση του ελληνικού δικαστηρίου για τον θάνατο της κόρης της Τζωρτζίνας Δασκαλάκη
07:04
Τίτλοι Ειδήσεων: Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
07:00
6η αγωνιστική πρωταθλήματος Cyta: Απόλλων - ΑΕΖ και Δόξα - Οθέλλος
06:47
Στο στόχαστρο του Ισλαμικού Κράτους οι "σταυροφόροι"
06:44
Αϊτή: Περισσότεροι από χίλιοι φόνοι μέσα σε 2 μήνες
06:19
Σήμερα η απόφαση του ελληνικού δικαστηρίου για την υπόθεση βιασμού 12χρονης στον Κολωνό
06:16
Απορρίφθηκε από την Βουλή η πρόταση δυσπιστίας κατά της κυβέρνησης για τα Τέμπη
06:02
Προσπάθειες ΗΠΑ για σταθεροποίηση της μεταπολεμικής Λωρίδας της Γάζας
06:00
Βομβαρδισμός Ισραήλ σε Συρία - 36 νεκροί
05:57
Μονόωρη στάση εργασίας σήμερα για το προσωπικό του ΡΙΚ, λόγω μη καταβολής μισθών
05:53
Τμήμα Μετεωρολόγιας 1ο Δελτίο Καιρού 29/3/2024
05:35
28 Μαρτίου
Έκθεση ΟΗΕ: Η διαίρεση της Κύπρου εμποδίζει την απόλαυση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων από όλους τους κατοίκους
22:08
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.