Διπλό κτύπημα με Τσοκάι και Τρουιγέ για τον Παναθηναϊκό

Ενίσχυση με δύο μέσους, την τελευταία μέρα των μετεγγραφών για τον Παναθηναϊκό, με τους Τσοκάι και Τρουιγέ.

Κυριολεκτικά την 12η, διπλό μετεγγραφικό χτύπημα για τον Παναθηναϊκό. Εντυσε στα πράσινα, τον 23άχρονο διεθνή Αλβανο μέσο Ενις Τσοκάι, για 4 χρόνια, έναντι ενός εκ.ευρώ, από την Λοκομοτίβα Ζάγκρεμπ. Παίκτης που παίζει περισσότερο στο "8", αλλά και στο "6".

Το σχετικό κείμενο της ΠΑΕ Παναθηναϊκός :

"Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει την απόκτηση με μετεγγραφή από την κροατική Λοκομοτίβα Ζάγκρεμπ, του Αλβανού μέσου, Ένις Τσοκάι, ο οποίος θα ανήκει στο δυναμικό της ομάδας μας έως τον Ιούνιο του 2026.

Ο Ένις Τσοκάι γεννήθηκε στις 23 Φεβρουαρίου 1999 στην πόλη Κόπλικ της Αλβανίας. Ξεκίνησε το ποδόσφαιρο στην ακαδημία της Βλάζνια και στα 16 του πήγε στη Σκεντίγια. Εκεί τον ανακάλυψε η Λοκομοτίβα Ζάγκρεμπ και στα 19 του χρόνια μετακόμισε στην Κροατία. Έξι μήνες μετά δόθηκε δανεικός στην αλβανική Λάτσι και το καλοκαίρι του 2019 επέστρεψε -για να μείνει- στη Λοκομοτίβα. Στην τριετία που ακολούθησε αποτέλεσε βασικό και αναντικατάστατο στέλεχος της κροατικής ομάδας. Είναι εν ενεργεία διεθνής με την Αλβανία.

Καλωσορίζουμε τον Ένις στον Παναθηναϊκό!"

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς, επέλεξε και τον 21άχρονο Γάλλο μέσο, Αλεξίς Τρουιγέ από τη Νις, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο έως το καλοκαίρι 2025. Παίζει κυρίως, ως 8-10άρι, αμφότεροι έρχονται να δώσουν περισσότερο βάθος στον άξονα του τριφυλλιού, έχοντας ήδη Κουρμπέλη, Τσέριν, Πέρεθ, Μπερνάρντ.

trouillet_pao.jpg

Το σχετικό κείμενο που αναρτήθηκε από την ΠΑΕ ανέφερε :

"Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει την απόκτηση με μετεγγραφή από τη γαλλική Νις, του Γάλλου μέσου, Αλέξις Τρουιγιέ, ο οποίος θα ανήκει στο δυναμικό της ομάδας μας έως τον Ιούνιο του 2025.

Ο Αλέξις Τρουιγιέ γεννήθηκε στις 23 Δεκεμβρίου 2000 στην πόλη Σεν Πριστ Αν Γιαρέζ της κεντρικής Γαλλίας. Ξεκίνησε το ποδόσφαιρο στην ακαδημία της Ρεν όπου και παρέμεινε έως τα 19 του χρόνια. Τον Ιανουάριο του 2020 τον απέκτησε η Νις, όπου αρχικά αγωνίζονταν στη δεύτερη ομάδα.

Το καλοκαίρι του 2020 κέρδισε θέση στην πρώτη ομάδα, πήρε συμμετοχές και μάλιστα αγωνίστηκε και σε δύο παιχνίδια των ομίλων του Europa League. Το καλοκαίρι του 2021 δόθηκε δανεικός στην Οσέρ με την οποία αγωνίστηκε στη δεύτερη κατηγορία Γαλλίας και κέρδισε την άνοδο στη Ligue 1, προτού επιστρέψει το καλοκαίρι του 2022 στη Νις. Είναι διεθνής με την Κ18 της Γαλλίας.

Καλωσορίζουμε τον Αλέξις στον Παναθηναϊκό!".

Τελευταία Ενημέρωση: 16 Σεπτεμβρίου 2022 - 08:44

Τελευταιες Ειδησεις

18 Απριλίου
Η Άγκυρα δεν αποδέχεται τη διασύνδεση του Κυπριακού με τις ευρωτουρκικές σχέσεις
16:14
Η Ελλάδα χαιρέτισε τα συμπεράσματα της ΕΕ για τις ευρωτουρκικές σχέσεις
14:58
Η Τεχνητή Νοημοσύνη σε Συνέλευση της Ευρωπαϊκής Ραδιοτηλεοπτικής Ένωσης
14:53
Νέες μόνιμες θέσεις εργασίας στο Ραδιοφωνικό Ίδρυμα Κύπρου
13:33
Τίτλοι Ειδήσεων: Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
13:05
Σταθμό φόρτισης στις θέσεις στάθμευσης θα πρέπει να έχουν τα νέα κτίρια
12:55
Αλλαγές στις αναφορές σε ευρωτουρκικά στο πιο πρόσφατο προσχέδιο συμπερασμάτων
12:48
Συζήτηση με τα κόμματα για τις πολλαπλές συντάξεις αναμένει ο Υπουργός Οικονομικών (Βίντεο)
12:38
Τμήμα Μετεωρολογίας-2ο Δελτίο Καιρού 18/4/2024
11:17
Πρόεδρος: Ενδεχόμενη πρόοδος στο Κυπριακό θα έχει θετικές εξελίξεις στα ευρωτουρκικά (Βίντεο)
11:14
Η Παλαιστίνη επιδιώκει να ενταχθεί στον ΟΗΕ ως πλήρες κράτος-μέλος
10:58
Δύο περιπτώσεις παράνομης εγκατάστασης φωτοβολταϊκών συστημάτων έχουν εντοπιστεί μέχρι σήμερα
08:47
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.