Βατερλό στο λιμάνι της Χάιφα για τον Απόλλωνα, 4άρα για τους πρωταθλητές μας από τη Μακάμπι φώτος - βίντεο

Το όνειρο για τα "αστέρια" του Τσάμπιονς Λιγκ, αποδείχθηκε εφιάλτης για τον Απόλλωνα. Βατερλό στο "Σάμι Οφέρ" για τους πρωταθλητές μας, που δέχθηκαν ηχηρό χαστούκι με 4-0 από την εξαιρετική Μακάμπι Χάιφα.

Αφενός ήταν θέμα ποιότητας, καταφανώς ανώτερη η ισραηλινή ομάδα και αφετέρου ετοιμότητας, αγωνιστικής και ψυχολογικής. Κέρισε κατά κράτος τη μάχη στην σκακιέρα των πάγκων ο Μπαχάρ, με τον Αλεξάντερ Τσόρνιγκερ να το παραδέχεται ότι τόσο οι παίκτες του στο χορτάρι, όσο και ο ίδιος στον πάγκο, παρουσιάστηκαν κατώτεροι των περιστάσεων. Μεγάλο όντως το μερίδιο ευθύνης του γερμανού κόουτς, καθώς στην συνέντευξη τύπου πριν το ματς, εξέφρασε την βεβαιότητα του ότι ο Απόλλων θα είναι ανταγωνιστικός και ότι η πρόκριση είναι 50-50. 'Επεσε πολύ έξω, η ρεβάνς στο ΓΣΠ στις 9 του μήνα αποκτά πλέον διαδικαστικό χαρακτήρα, με τη λεμεσιανή ομάδα να συνεχίζει εκτός δραματικού απροόπτου στα πλέι-οφ του Γιουρόπα, με ένα εκ των Ολυμπιακού Πειραιώς-Σλόβαν.  Για ένα 30άλεπτο το πάλεψε ο Απόλλων, μόλις όμως δέχθηκε το πρώτο γκολ στο 38' από το αυτογκόλ του Μπέιμπερνς, κατέρρευσε. Ειδικά στο 2ο μισό, οι γαλάζιοι έγιναν έρμαιο στις ορέξεις των παικτών της Μακάμπι, ενώ το σκορ κάλλιστα θα μπορούσε να είναι μεγαλύτερο, αν δεν ήταν ο Γιοβάνοβιτς και τα δοκάρια. Με κορυφαίο τον Αλί Μοχάμεντ που σκόραρε δις, το άλλο γκολ ο Πιερό, οι ισραηλινοί μέτρησαν 21 τελικές, με τις 11 στον στόχο. Ενώ ο Απόλλωνας τελείωσε τον αγώνα χωρίς τελική προσπάθεια στον στόχο, στις 3εις συνολικά που κατέγραψε. Και με δέκα παίκτες από το 62', λόγω αποβολής του Βουκασίν Γιοβάνοβιτς. " Πρώτη φορά είδα την ομάδα έτσι" υπογράμμισε εμφανώς απογοητευμένος ο Τσόρνιγκερ, αποτυπώνοντας την εικόνα της βραδιάς. Επειδή όμως, πάντα στο ποδόσφαιρο υπάρχει και επόμενη μέρα, όλο το οικοδόμημα του Απόλλων καλείται να σηκώσει κεφάλι, να ανασυνταχθεί και να παρουσιαστεί ως πρωταθλητής, από το αμέσως επόμενο ματς.

μακαμπι χαιφα.jpg

μακαμπι απολλων ρομπερζ.jpg

μακαμπι χαιφα.jpg

Μακάμπι Χάιφα: Cohen, Sundgren, Goldberg, Mohamed (74΄Φανί)  Planić, Lavi, Haziza, Pierrot, Chery, David (65΄Ατζίλι) Cornud 

Στον πάγκο οι: Fucs, Mishpati, Atzili, Tchibota, Menachem, Rukavytsya, Arad, Abu Fan, Dahan, Levi, Eliyahu, Gershon.

Απόλλωνας: Α. Γιοβάνοβιτς, Φιλιώτης (64΄Γιάνκα) Ρομπέρζ, Β. Γιοβάνοβιτς, Πεϊμπέρνς, Χαμάς (90+3΄Σαχάρ) Κολ, Σπόλιαριτς (45΄Χάμπος) Ογκέντα (45΄Βα) Πίττας, Ντιγκινί (64΄Καμπράλ) 

Στον πάγκο: Δημητρίου, Αρτυματάς, Νταμπό, Ίντζια, Καμπράλ, Ψύχας, Βα, Χάμπος, Γιάνγκα, Μαυρίας, Σαχάρ, Πινακάς.

Τελευταία Ενημέρωση: 04 Αυγούστου 2022 - 08:02

Τελευταιες Ειδησεις

28 Μαρτίου
Έκθεση ΟΗΕ: Η διαίρεση της Κύπρου εμποδίζει την απόλαυση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων από όλους τους κατοίκους
22:08
Τίτλοι Ειδήσεων: Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
22:00
Εγκρίθηκε από την ολομέλεια ο προϋπολογισμός του ΡΙΚ
21:06
Μίνι ανασχηματισμός στο Ηνωμένο Βασίλειο
21:02
Δύο παραιτήσεις στην ελληνική κυβέρνηση
20:59
Τι διέταξε το διεθνές δικαστήριο το Ισραήλ
20:52
Πρόεδρος: Δεν θα ακολουθήσουμε πολιτικές που οδήγησαν στα παντοπωλεία
20:49
Έκπτωση 50% στα εξώδικα των 300 ευρώ σε όσους πληρώνουν εντός 30 ημερών
18:48
Φεύγει για Γάζα , το πιθανότερο Σάββατο, το πλοίο Jennifer
17:37
10 Μαΐου η απόφαση για τον Θανάση
17:31
Μονόωρη στάση εργασίας αύριο στο ΡΙΚ, λόγω μη καταβολής μισθών
17:13
ΑΚΕΛ: Η κυβέρνηση αποδεικνύεται για μία ακόμη φορά κατώτερη των περιστάσεων
16:23
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.