Στην κυκλοφορία αυτή την εβδομάδα δύο τμήματα των Λεωφόρων Ελλάδος και Γρίβα Διγενή στην Πάφο

Δύο σημαντικά τμήματα της Λεωφόρου Ελλάδος και της Γρίβα Διγενή ολοκληρώνονται αυτή την εβδομάδα, και δίδονται στην κυκλοφορία, σύμφωνα με τον Δήμαρχο Πάφου Φαίδωνα Φαίδωνος.

Σε ανάρτηση του στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης ο Δήμαρχος Πάφου ανέφερε πως τα έργα μένουν και η ταλαιπωρία φεύγει εκφράζοντας παράλληλα την συμπάθεια του για την ταλαιπωρία των δημοτών. 

Το μεγάλο έργο Βελτίωσης της Λεωφόρου Ελλάδος και Τμημάτων των Λεωφόρων Ευαγόρα Παλληκαρίδη, Νεόφυτου Νικολαϊδη και Γρίβα Διγενή, είναι συνολικής δαπάνης €9 εκατ., πλέον ΦΠΑ. Ήδη, η Λεωφόρος Νεόφυτου Νικολαϊδη έχει δοθεί στην κυκλοφορία. Ο Δήμαρχος Πάφου αναφέρθηκε στη σημασία του έργου, τονίζοντας ότι η υλοποίησή του θα συμβάλλει ουσιαστικά στην ενίσχυση της εμπορικότητας στην περιοχή, καθώς και στην  αισθητική και λειτουργική αναβάθμιση της πόλης.

Εξήγησε ότι στο πλαίσιο της εκτέλεσης του έργου προβλέπεται, η δημιουργία επί της λεωφόρου Ελλάδος  περί των 300 θέσεων στάθμευσης, καθώς και δεκάδες άλλες θέσεις επί των άλλων λεωφόρων,  η κατασκευή δύο κυκλικών κόμβων και ασφαλών πεζοδρομίων, η υπογειοποίηση καλωδίων όλων των υπηρεσιών, δενδροφυτεύσεις κατά μήκος των δρόμων κ.ά.

Επεσήμανε τέλος ότι στους όρους του συμβολαίου περιλαμβάνονται πρόνοιες για τη διευκόλυνση της τροχαίας κίνησης κατά τη διάρκεια των εργασιών, ενώ ο εργολάβος θα έχει την υποχρέωση να εξασφαλίζει την πρόσβαση προς τις κατοικίες και τα επαγγελματικά υποστατικά.

Δ.Κ.

Τελευταία Ενημέρωση: 03 Αυγούστου 2022 - 12:42

Πηγή: ΚΥΠΕ

Τελευταιες Ειδησεις

26 Απριλίου
Τίτλοι Ειδήσεων: Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
22:25
ΤΙ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΤΟΥ ΔΗΚΟ (28)
22:02
ΤΙ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΤΟΥ ΑΚΕΛ (27)
21:56
ΤΙ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΔΗΣΥ (26)
21:55
ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΚΟΜΜΑΤΩΝ (25)
21:54
ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΝΙΚΗΣ (24)
21:53
ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024 (23)
21:52
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΗΤΑ ΑΞΙΩΜΑΤΩΝ (22)
21:51
ΠΡΟΘΕΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ (21)
21:49
ΑΥΤΟΠΕΠΟΙΘΗΣΗ ΣΕ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΕΥΡΩΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ (20)
21:48
ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΣΤΟ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ (19)
21:47
ΩΦΕΛΕΙΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΤΑΞΗ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ & ΤΟ ΕΥΡΩ (18)
21:46
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.