Πακιστάν: Τουλάχιστον 20 νεκροί σε τροχαίο. Απανθρακώθηκαν από πυρκαγιά που ξέσπασε σε λεωφορείο

Τουλάχιστον 20 άνθρωποι απανθρακώθηκαν σήμερα από πυρκαγιά που ξέσπασε σε λεωφορείο το οποίο συγκρούστηκε με βυτιοφόρο που μετέφερε βενζίνη στο κεντρικό τμήμα του Πακιστάν, σύμφωνα με την αστυνομία.

Το λεωφορείο που πραγματοποιούσε μακρύ ταξίδι προσέκρουσε στο πίσω μέρος του βυτιοφόρου, στο σκοτάδι, στην περιφέρεια της πόλης Μουλτάν.

"Είκοσι άνθρωποι σκοτώθηκαν στο δυστύχημα που προκλήθηκε από την πυρκαγιά" που ξέσπασε στη συνέχεια, δήλωσε στο AFP ο Ράο Ζουλφίκαρ Άλι, υψηλόβαθμος αξιωματούχος της αστυνομίας. Έξι άνθρωποι τραυματίστηκαν, πρόσθεσε.

Το λεωφορείο έχει καταστραφεί ολοσχερώς από τη φωτιά. Συχνά σημειώνονται δυστυχήματα στα μέσα μαζικής μεταφοράς στο Πακιστάν λόγω της κακής κατάστασης των δρόμων, των κακοσυντηρημένων οχημάτων και της απρόσεχτης οδήγησης.

Το 2015, 62 άνθρωποι είχαν σκοτωθεί σε τροχαίο δυστύχημα στο οποίο εμπλέκονταν και πάλι λεωφορείο και βυτιοφόρο στη νότια επαρχία Σιντ.

Δ.Κ.

Τελευταία Ενημέρωση: 16 Αυγούστου 2022 - 13:21

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Τελευταιες Ειδησεις

26 Απριλίου
ΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΣΤΗ ΓΑΖΑ: ΑΥΤΟΑΜΥΝΑ Η ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ; (4)
21:25
ΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΗ ΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΤΗΣ ΓΑΖΑΣ (3)
21:24
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ (2)
21:23
ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ (1)
21:19
37η Παγκύπρια Έρευνα Πολιτικής Κουλτούρας & Εκλογική Συμπεριφορά
21:13
Ερντογάν: Ο Νετανιάχου είναι ο σημερινός Χίτλερ
20:31
Δηλώσεις Κυβερνητικού Εκπροσώπου και κομμάτων μετά το Εθνικό
17:57
Ανακοινώθηκε η σύνθεση της Πολιτικής Ομάδας Κυπριακού μετά το πέρας του Εθνικού Συμβουλίου
15:40
Νίκος Χριστοδουλίδης: Η Τουρκία έλαβε ξεκάθαρο μήνυμα από την Ευρώπη
14:51
Γιάννης Παναγιώτου: Η αδήλωτη εργασία ανέρχεται σε οκτώ τοις εκατό του εργατικού δυναμικού
14:26
Τίτλοι Ειδήσεων: Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
13:00
Έτοιμο το ψηφοδέλτιο για τις ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου
12:56
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.