Κίρζης για όλα : "Οι σχέσεις στο Κολόσσι δεν ήταν οι καλύτερες, ο Καταλά έχει το προφίλ να δούμε πιο ελκυστικό ποδόσφαιρο"

Εφ' όλης της ύλης μίλησε ο Πρόεδρος της εταιρείας Απόλλων, Νίκος Κίρζης, στον Super Sport FM, στον απόηχο του διαζυγίου με τον Αλεξάντερ Τσόρνιγκερ. " Κακές οι σχέσεις στο Κολόσσι, έρχεται αύριο ο Καταλά"

Οι κυριότερες τοποθετήσεις του κ. Νίκου Κίρζη : 

"Πρώτα θέλω να ευχαριστήσω και δημόσια τον Τσόρνιγκερ"

"Υπήρχαν διάφοροι λόγοι για την απόφαση για Τσόρνιγκερ. Υπήρχαν από πέρυσι κάποια θέματα, η περίοδος που η ομάδα δεν μπορούσε να νικήσει. Ήρθαμε όλοι κοντά τότε και στηρίξαμε την ομάδα" 

"Δυστυχώς δεν διορθώθηκαν τα θέματα στο Κολόσσι αλλά έγιναν ακόμα μεγαλύτερα. Δεν ήταν καλές οι σχέσεις όλων στο Κολόσσι. Γενικά οι σχέσεις του προπονητή δεν ήταν στο επίπεδο που έπρεπε να ήταν"

"΄Όλοι στον Απόλλωνα περιμέναμε την ευκαιρία να παίξουμε στο Τσάμπιονς Λιγκ. Στην Χάιφα παρουσιαστήκαμε απροετοίμαστοι και ανέτοιμοι στο πιο κρίσιμο ραντεβού της ιστορίας του Απόλλωνα. Όταν ήμασταν πιο έτοιμοι στον επαναληπτικό φάνηκε η διαφορά"

"Δεν μπορώ να δεχτώ σαν πρόεδρος και οπαδός ότι ο Απόλλωνας κάθε δέκα ματς έχει πιθανότητα να κερδίσει το ένα με αντίπαλο τη Μακάμπι. Αυτό το δήλωσε δημόσια και ενόχλησε. Όταν ο ίδιος ο προπονητής λέει ότι δεν έχουμε πιθανότητες, τι θα κάνουν οι παίκτες. Λυπάμαι αλλά δεν συμμερίζομαι ότι αυτό το ποδόσφαιρο είναι 50 χρόνια πίσω"

"Διαφώνησα κάθετα με τις δηλώσεις του μετά το παιχνίδι με την Μακάμπι Χάιφα" 

Για το αν ήταν ενάντια στην ανανέωση Ρομπέρζ: "Δεν θέλω να προχωρήσω σε τέτοια συζήτηση ατομικά. Η παρουσία του Ρομπέρζ μιλά από μόνη της"

ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ

KATALA.jpg

"Έρχεται αύριο στην Κύπρο ο Νταβίντ Καταλά. Έχουμε έρθει σε καταρχήν συμφωνία με τον νέο προπονητή. Θέλουμε τον κόσμο να στηρίξει την νέα προσπάθεια. Θέλω με λίγο παράπονο να πω ότι πρέπει να μας δοθεί λίγη πίστωση... Δεν ξυπνήσαμε ένα πρωί και είπαμε ότι θα διώξουμε τον προπονητή"

"Πέρυσι στην ΑΕΚ ο Καταλά παρουσίαζε μία πάρα πολύ καλή ομάδα. Έχει γνώση της κυπριακής πραγματικότητας. Είναι πολύ φιλόδοξος και έχει το προφίλ να δούμε πιο ωραίο και ελκυστικό ποδόσφαιρο"

"Ο Μακρίδης θα είναι στον πάγκο για τον αγώνα του Σούπερ Καπ"

Για την ενίσχυση: 

"Έχουμε συνηθίσει την γκρίνια κάθε 15Αυγουστο για τις μεταγραφές. Έχει καθιερωθεί όπως η σούβλα και η μπύρα τέτοιο καιρό"

"Πέρυσι κάναμε δύο μεταγραφές τη τελευταία μέρα. Ειδικά ο Αλμπάνης βοήθησε πάρα πολύ. Ο προπονητής δεν ήθελε πολύ αλλαγές. Ζήτησε ελάχιστες πινελιές για την φετινή σεζόν"

"Υπήρχαν κάποια ονόματα, μία περίπτωση ήταν ποδοσφαιριστής που αγωνιζόταν στην Κύπρο και ο προπονητής ήταν έντονος. Δεν ήθελε να χαλάσει τις ισρορροπίες. Ακολουθήσαμε αυτό που ήθελε" 

Κονναφής...

"Είναι άδικο. Το έργο του μιλά από μόνο του. Σίγουρα τα θετικά είναι πιο πολλά από τα αρνητικά. Ο Απόλλωνας έχει τα καλύτερα ρόστερ από όλες τις ομάδες, αυτή είναι η άποψη μου"

"Μόλις έρθει ο Καταλά θα προχωρήσουν και οι άλλες δύο κινήσεις. Είμαστε σε επικοινωνία και με τους παίκτες που είναι εκτός πλάνων. Θέλουμε να είναι ανώδυνη η αποχώρηση τους. Μακάρι να βρουν ομάδα και να κάνουν το επόμενο βήμα κι΄αυτοί" 

"Το μόνο που σκεφτόμαστε είναι να δείξουμε καλύτερο πρόσωπο από τα ματς με την Μακάμπι"

"Η απόφαση του Δ/Σ για τον προπονητή ήταν ομόφωνη. Το μόνο καλύτερο πράγμα από το πρώτο δικό μου πρωτάθλημα είναι το δεύτερο"

"Έχω μεγάλη εμπιστοσύνη στην ομάδα. Είμαι σίγουρος ότι αυτή η ομάδα έχει μέλλον"

"Να ευχηθώ καλή επιτυχία στις άλλες δύο κυπριακές ομάδες που παίζουν σήμερα"

"Τις επόμενες μέρες θα είναι κλειστό το θέμα των μεταγραφών"

"Εάν μπορεί να αλλάξει το σύστημα με τους Κύπριους. Ίσως αν υπάρξει μπόνους σε αυτούς που χρησιμοποιούν περισσότερους Κύπριους εκτός από την τιμωρία"

ΜΗΝΥΜΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ: 

"Φάνηκε πέρυσι ότι η δύναμη αυτής της ομάδας είναι ο κόσμος. Ειδικά φέτος τους θέλουμε δίπλα μας στο νέο γήπεδο. Δεν στηρίζουν τον Νίκο ή τον προπονητή, στηρίζουν την ομάδα. Ο στόχος μας είναι να είμαστε πρωταθλητές ξανά"

"Το να είσαι Πρόεδρος είναι σαν να είσαι διαρκώς πάνω σε ένα ρόλερ κόστερ. Καταλαμβάινω και τον κόσμο"

Τελευταία Ενημέρωση: 11 Αυγούστου 2022 - 13:41

Τελευταιες Ειδησεις

16 Απριλίου
Τίτλοι Ειδήσεων: -13:00- Tρίτη 16 Απριλίου 2024
22:00
Υψίστης σημασίας η αποκλιμάκωση της κρίσης στη Μέση Ανατολή, αναφέρει ο Κόμπος
21:32
Η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα παραμένει σε τροχιά μείωσης των επιτοκίων, λέει η Λαγκάρντ
21:25
Έκκληση στις αρμόδιες αρχές να εγκύψουν στο θέμα περικοπών συστημάτων Πηγών Ενέργειας
21:18
Απορρίφθηκε έφεση ενάντια στην Τράπεζα Κύπρου και την ΚΤΚ για αγορά αξιογράφων
21:14
Τα είπαν τηλεφωνικώς οι Πρόεδροι της Ρωσίας και του Ιράν
21:01
Κυρώσεις ΗΠΑ κατά του Ιράν, λόγω επίθεσης στο Ισραήλ
20:53
Συνάντηση Προέδρου της Δημοκρατίας με επενδυτές στο Λονδίνο
20:48
Καθοδήγηση Κομισιόν για ορθή εφαρμογή περιοριστικών μέτρων κατά Ρωσίας
18:34
Διασώθηκαν δύο άτομα που επέβαιναν σε μικρό σκάφος στον κόλπο της Λεμεσού
18:31
Στοχεύουμε στη μείωση της θαλάσσιας ρύπανσης, λέει η Μαρία Παναγιώτου
18:25
Σε ανοδική τάση ο αγροτουρισμός στην Κύπρο, σύμφωνα με τον Υφ. Τουρισμού
17:57
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.