Ο Τατάρ ευχαρίστησε τον Ερντογάν για την απάντηση του στον Αναστασιάδη στην Μαδρίτη

Τον Τούρκο Πρόεδρο Ταγίπ Ερντογάν ευχαρίστησε μέσω της τουρκικής εφημερίδας Σαμπάχ ο Τ/κ ηγέτης Ερσίν Τατάρ για την απάντηση που έδωσε στον Πρόεδρο Νίκο Αναστασιάδη «ελάτε να συναντηθούμε στην ΄τδβκ’».

Στη δήλωσή του στην τουρκική εφημερίδα, ο Ερσίν Τατάρ αναφέρει ότι η απάντηση Ερντογάν στον Αναστασιάδη σημαίνει ότι «θα συναντηθώ μαζί σου μόνο αν αναγνωρίσεις την ΄τδβκ’».

Ο  Ερσίν Τατάρ δήλωσε χαρακτηριστικά: «Δηλώνουμε σε κάθε πλατφόρμα ότι δεν υπάρχει άλλη λύση από τον αγώνα για κυρίαρχο και ισότιμο κράτος που δίνουμε εδώ και 50 χρόνια. Είμαστε ευγνώμονες για τη στήριξη που μας παρέχει η μητέρα πατρίδα Τουρκία και ιδιαίτερα ο Τούρκος Πρόεδρος κ. Ερντογάν. Η απάντηση που έδωσε ο κ. Ερντογάν στον Ε/κ ηγέτη Αναστασιάδη στην Μαδρίτη είναι πολύ σημαντική όχι μόνο για την ‘τδβκ’ αλλά και για όλους τους συνομιλητές του. Λέγοντας ‘αν θέλεις να με συναντήσεις, έλα στην ΄τδβκ’’, ήθελε να πει ‘αν θέλεις να συνομιλήσω μαζί του είσαι υποχρεωμένος να αναγνωρίσεις την ‘τδβκ’ την οποία δεν αναγνωρίζεις επισήμως. Μόνο έτσι θα σε συναντήσω’. Αυτά τα λόγια και η στάση μας ανέβασε το ηθικό παραμονές της επετείου των 48 χρόνων της 20ης Ιουλίου που θα γιορτάσουμε την ανεξαρτησία μας. Σημαίνει ενίσχυση της πολιτικής μας για δύο ισότιμα και κυρίαρχα κράτη. Είναι η μόνη φόρμουλα για να υπάρξει σταθερότητα στην περιοχή και να κερδίσουν όλες οι πλευρές».

ΑΤ

Τελευταία Ενημέρωση: 04 Ιουλίου 2022 - 10:28

Πηγή: ΡΙΚ

Τελευταιες Ειδησεις

19 Απριλίου
Τίτλοι Ειδήσεων: Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
13:33
Ξεκίνησε η διαδικασία ποινικών υποθέσεων για ψευδείς δηλώσεις (Βίντεο)
13:15
Έκκληση για αποκλιμάκωση απευθύνει η Κυπριακή Δημοκρατία (Βίντεο)
13:07
Ανησυχία για την κλιμάκωση της έντασης εξέφρασε ο αναπληρωτής Κυβερνητικός Εκπρόσωπος
13:02
Ολοκληρώθηκε η διαδικασία εξέτασης των ενστάσεων (Βίντεο)
11:58
Δεν υπάρχει επίσημη ανακοίνωση από το Ισράηλ για τις επιθέσεις σε Ιράν, Συρία και Ιράκ
11:51
Εντός του έτους τα απτά αποτελέσματα στον τομέα της ψηφιακής μετάβασης
11:49
Δημιουργείται Κέντρο Αριστείας Γαλάζιας Χάρτας της Κοινοπολιτείας στην Κύπρο
11:43
Τμήμα Μετεωρολογίας-2ο Δελτίου Καιρού 19/4/24
11:26
Ισραηλινά πλήγματα κατά στρατιωτικής θέσης στη νότια Συρία
10:53
Το Ιράν δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ
10:42
Πίεση προς την Τουρκία - Ειδική προβολή ντοκιμαντέρ "Προσκλητήριο Αγνοουμένων"
10:11
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.