Κέρδισε τον Αλκαράθ ο σπουδαίος Σίνερ, στους "8" και ο Τζόκοβιτς. "Λάμψη" Φέντερερ στην παρέλαση των πρωταθλητών

Πρόκριση για Τζόκοβιτς στους "8" του Γουίμπλετον, πήρε το σπουδαίο ντέρμπι με τον Αλκαράθ ο Σίνερ.

Μπορεί να έχασε το 2ο set του στη φετινή διοργάνωση, από τον εμπνευσμένο, Τιμ Φαν Ραϊτχόφεν, όμως ο Νόβακ Τζόκοβιτς (Νο3)… αγρίεψε μετά το 1-1 και με συνοπτικές διαδικασίες απέκλεισε τον 25χρονο Ολλανδό, για να μπει στην τελική “8άδα” του Wimbledon. 6-2, 4-6, 6-1, 6-2, σφραγίζοντας το ντέρμπι με τον Γιάνικ Σίνερ, στην επόμενη φάση του Λονδρέζικου Slam. Ο εξαιρετικός Ιταλός,πήρε στα τέσσερα sets το μεγάλο ντέρμπι κόντρα στον Κάρλος Αλκαράθ (Νο7) και προκρίθηκε στα προημιτελικά.

Σπουδαίο τένις παίχτηκε στο κεντρικό court του All England Club, με τους δυο ικανότερους νέους της εποχής (αμφότεροι κάτω των 21 ετών), να μετατρέπουν σε τενιστική παράσταση, τη μονομαχία τους.

Μετά από 3 ώρες και 38 λεπτά απολαυστικού αγώνα, ο 20χρονος Ιταλός, Νο10 του ταμπλό, επικράτησε 6-1, 6-4, 6-7(8), 6-3 και προκρίθηκε στον παρθενικό Wimbledon προημιτελικό της καριέρας του.

"Καμπάνες" για τον Στέφανο Τσιτσιπά, που τιμωρήθηκε με πρόστιμο 9.500 ευρώ για τη φάση που παραλίγο να χτυπήσει τον Κύργιο και 4,500 χιλιάδες για τον Αυστραλό και για τη γλώσσα που χρησιμοποιούσε κατά τη διάρκεια του αγώνα.

Ελαμψε ο Ρότζερ Φέντερερ, στην παρέλαση των πρωταθλητών, για τη συμπλήρωση ενός αιώνα του τουρνουά.

federer-wimbledon.jpg

Αθλητές και αθλήτριες που έγραψαν ιστορία στο φημισμένο λονδρέζικο τουρνουά και έχουν γιγαντώσει το μύθο του στο πέρασμα των χρόνων παρέστησαν στην εκδήλωση και καταχειροκροτήθηκαν από τον κόσμο, ωστόσο εκείνος που γνώρισε πρωτόφαντη αποθέση ήταν ο Ρότζερ Φέντερερ.

Τελευταία Ενημέρωση: 04 Ιουλίου 2022 - 09:32

Τελευταιες Ειδησεις

19 Απριλίου
Ανησυχία για την κλιμάκωση της έντασης εξέφρασε ο αναπληρωτής Κυβερνητικός Εκπρόσωπος
13:02
Ολοκληρώθηκε η διαδικασία εξέτασης των ενστάσεων (Βίντεο)
11:58
Δεν υπάρχει επίσημη ανακοίνωση από το Ισράηλ για τις επιθέσεις σε Ιράν, Συρία και Ιράκ
11:51
Εντός του έτους τα απτά αποτελέσματα στον τομέα της ψηφιακής μετάβασης
11:49
Δημιουργείται Κέντρο Αριστείας Γαλάζιας Χάρτας της Κοινοπολιτείας στην Κύπρο
11:43
Τμήμα Μετεωρολογίας-2ο Δελτίου Καιρού 19/4/24
11:26
Ισραηλινά πλήγματα κατά στρατιωτικής θέσης στη νότια Συρία
10:53
Το Ιράν δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ
10:42
Πίεση προς την Τουρκία - Ειδική προβολή ντοκιμαντέρ "Προσκλητήριο Αγνοουμένων"
10:11
Τίτλοι Ειδήσεων: Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
09:10
G7: Οι ΗΠΑ προσπαθούν να συσπειρώσουν τους Ευρωπαίους απέναντι στην Κίνα
09:06
Το Ισραήλ συμφώνησε να λάβει υπόψη τις ανησυχίες των ΗΠΑ για τη Ράφα
09:00
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.