Η πατρίδα μας δεν χρειάζεται πειράματα είπε ο Πρόεδρος Αναστασιάδης. Ο ΔΗΣΥ αποτελεί αυτόνομη και σοβαρή πολιτική δύναμη που μπορεί να ανταποκριθεί στις προσδοκίες του λαού

Η πατρίδα μας δεν χρειάζεται πειράματα είπε απόψε ο Πρόεδρος Αναστασιάδης μιλώντας στην εκδήλωση για τη συμπλήρωση 46 χρόνων από την ίδρυση του ΔΗΣΥ. Πρόσθεσε πως όποτε εν ονόματι της αλλαγής έγιναν πειράματα προέκυψαν κίνδυνοι για τη χώρα.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας ανέφερε ότι από της ίδρυσης του ο ΔΗΣΥ αποτελεί αυτόνομη και σοβαρή πολιτική δύναμη που μπορεί να ανταποκριθεί στις προσδοκίες του λαού που δεν είναι άλλες από το αίσθημα ασφάλειας, το αίσθημα σταθερότητας,  και το αίσθημα ότι αυτοί που κυβερνούν γνωρίζουν.

Αναφερόμενος στις προεδρικές εκλογές του 2023 ο Πρόεδρος Αναστασιάδης είπε ότι είναι δικαίωμα του καθενός να έχει φιλοδοξίες και να επιδιώκει να δει πόσο πολιτικά ανελίσσεται. "Είναι, όμως, και υποχρέωση του οποιουδήποτε από μας - από την ώρα που ανήκει σε μια πολιτική παράταξη να την τιμά δια έργων", πρόσθεσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας.

Σημειώσε πως θα πρέπει να υπάρχει αναγνώριση ότι αν καταγράφηκαν επιτυχίες από την κυβέρνηση ήταν διότι η παράταξη ήταν ισχυρή στο κοινοβούλιο και είχε και έναν ισχυρό ηγέτη, Πρόεδρο του ΔΗΣΥ, που καθοδηγούσε και δημιουργούσε τις προοπτικές συνεργασίας για να προχωρούν μεταρρυθμίσεις και κυριολεκτικά να αλλάξει η πορεία αυτού του κράτους.

Ο Πρόεδρος Αναστασιάδης δήλωσε χαρούμενος που άκουσε από τον Πρόεδρο του ΔΗΣΥ ΑΒέρωφ Νεοφύτου ότι η πορεία που σηματοδοτεί τον εγκυσχρονισμό θα έχει και συνέχεια και ως επίτιμος πρόεδρος του ΔΗΣΥ κάλεσε τα μέλη του κόμματος να μην προδώσουν την παράταξη.


Δ.Κ.

Τελευταία Ενημέρωση: 04 Ιουλίου 2022 - 21:37

Πηγή: Ραδιόφωνο ΡΙΚ

Τελευταιες Ειδησεις

15 Αυγούστου
Μήνυση κι από τον Τατάρ στον πρόεδρο της τ/κ ομοσπονδίας ποδοσφαίρου
11:36
Ιράν: Ο ίδιος ο Ρούσντι και οι υποστηρικτές του ευθύνονται για την επίθεση που δέχθηκε
11:21
Συνελήφθη επ’ αυτοφώρω διαρρήκτης στην Επαρχία Αμμοχώστου. Αποπειράθηκε να εισέλθει σε τρεις κατοικίες
10:51
Νησιά Μάρσαλ-κορονοϊός: Η χώρα σε κατάσταση υγειονομικής καταστροφής εξαιτίας της Covid-19
10:29
Ένα χρόνο στην εξουσία στο Αφγανιστάν κλείνουν σήμερα οι Ταλιμπάν - Η ΕΕ ανησυχεί για την κατάσταση των γυναικών
10:07
Σαραντα-δύο χώρες καλούν τη Ρωσία να παραδώσει στις ουκρανικές αρχές τον πυρηνικό ηλεκτροπαραγωγικό σταθμό της Ζαπορίζια.
09:45
Σε εγρήγορση Αθήνα και Λευκωσία καθώς η Άγκυρα συνεχίζει τη στρατηγική της έντασης και των προκλήσεων
09:30
Συνεχίζουν την επιθετική ρητορική οι Τούρκοι. Χάρτη με κατοχή της Κύπρου, εδαφών της Ελλάδας και της Συρίας ανήρτησε στέλεχος των Γκρίζων Λύκων
09:07
Η Moderna θα ανοίξει στην Αυστραλία εργοστάσιο που θα κατασκευάζει εμβόλια με αγγελιοφόρο DNA
08:34
Η Θεομήτωρ εκοιμήθη και μετέστη - Η Ορθοδοξία γιορτάζει
08:12
Φάκελος Αμμόχωστος: 15 Αυγούστου 1974 - "Ο διοικητής έφυγε για εκπαίδευση"
07:49
Σάρωσαν το Βόλο σφοδροί άνεμοι και χαλάζι. Δύο τραυματίες από την κακοκαιρία
07:28
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand