Η πατρίδα μας δεν χρειάζεται πειράματα είπε ο Πρόεδρος Αναστασιάδης. Ο ΔΗΣΥ αποτελεί αυτόνομη και σοβαρή πολιτική δύναμη που μπορεί να ανταποκριθεί στις προσδοκίες του λαού

Η πατρίδα μας δεν χρειάζεται πειράματα είπε απόψε ο Πρόεδρος Αναστασιάδης μιλώντας στην εκδήλωση για τη συμπλήρωση 46 χρόνων από την ίδρυση του ΔΗΣΥ. Πρόσθεσε πως όποτε εν ονόματι της αλλαγής έγιναν πειράματα προέκυψαν κίνδυνοι για τη χώρα.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας ανέφερε ότι από της ίδρυσης του ο ΔΗΣΥ αποτελεί αυτόνομη και σοβαρή πολιτική δύναμη που μπορεί να ανταποκριθεί στις προσδοκίες του λαού που δεν είναι άλλες από το αίσθημα ασφάλειας, το αίσθημα σταθερότητας,  και το αίσθημα ότι αυτοί που κυβερνούν γνωρίζουν.

Αναφερόμενος στις προεδρικές εκλογές του 2023 ο Πρόεδρος Αναστασιάδης είπε ότι είναι δικαίωμα του καθενός να έχει φιλοδοξίες και να επιδιώκει να δει πόσο πολιτικά ανελίσσεται. "Είναι, όμως, και υποχρέωση του οποιουδήποτε από μας - από την ώρα που ανήκει σε μια πολιτική παράταξη να την τιμά δια έργων", πρόσθεσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας.

Σημειώσε πως θα πρέπει να υπάρχει αναγνώριση ότι αν καταγράφηκαν επιτυχίες από την κυβέρνηση ήταν διότι η παράταξη ήταν ισχυρή στο κοινοβούλιο και είχε και έναν ισχυρό ηγέτη, Πρόεδρο του ΔΗΣΥ, που καθοδηγούσε και δημιουργούσε τις προοπτικές συνεργασίας για να προχωρούν μεταρρυθμίσεις και κυριολεκτικά να αλλάξει η πορεία αυτού του κράτους.

Ο Πρόεδρος Αναστασιάδης δήλωσε χαρούμενος που άκουσε από τον Πρόεδρο του ΔΗΣΥ ΑΒέρωφ Νεοφύτου ότι η πορεία που σηματοδοτεί τον εγκυσχρονισμό θα έχει και συνέχεια και ως επίτιμος πρόεδρος του ΔΗΣΥ κάλεσε τα μέλη του κόμματος να μην προδώσουν την παράταξη.


Δ.Κ.

Τελευταία Ενημέρωση: 04 Ιουλίου 2022 - 21:37

Πηγή: Ραδιόφωνο ΡΙΚ

Τελευταιες Ειδησεις

29 Σεπτεμβρίου
Τίτλοι Ειδήσεων - Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου
18:07
Δεν κατάφερε να σχηματίσει κυβέρνηση και να εκλεγεί πρωθυπουργός ο Αλμπέρτρο Φεϊχό
17:50
Τμήμα Μετεωρολογίας-Δελτίο Καιρού 29/9/23
17:46
Ο Ρώσος πρόεδρος ζήτησε από τον πρώην Υπαρχηγό της Βάγκνερ να εκπαιδεύσει εθελοντές για τον πόλεμο στην Ουκρανία
17:16
Μάτσας: Ένας στους δύο εργαζομένους στην Κύπρο λαμβάνει μισθό κάτω από 1500 ευρώ
17:15
Σύνοδος-MED9: Για τις εξελίξεις στο Κυπριακό ενημερώνει σήμερα τους ομολόγούς του ο Πρόεδρος
17:11
Επέστρεψε στην ΑΕΛ ο Γερολέμου
16:40
ΠΑΣΥΚΑΦ: «Μαζί στη ζωή» - «Σημαίνει πολλά» Αρχίζει η 32η Εκστρατεία Ενημέρωσης και Οικονομικής Ενίσχυσης
16:10
Νέα μορφή απάτης με επισκέψεις επιτήδειων σε οικίες, οι οποίοι προσποιούνται εργαζόμενους σε τράπεζες
15:56
Έντονα ενοχλημένος για την αμφισβήτηση σε σχέση με την ανέγερση προσιτών κατοικιών από τον ΚΟΑΓ ο υπουργός Εσωτερικών
15:42
Οι κοινωνικές κατοικίες πρέπει ανεγερθούν επισημαίνει ο ΔΗΣΥ. Ικανοποίηση ΑΚΕΛ για την ανακοίνωση του Υπουργείου Εσωτερικών
15:31
Αζερμπαϊτζάν: Το Μπακού θα επιτρέψει σε ειδικούς του ΟΗΕ να επισκεφθούν το Ναγκόρνο Καραμπάχ
15:22
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand