Δωρεάν εισιτήρια σε μη καπνιστές για τον ποδοσφαιρικό αγώνα Κύπρου – Εσθονίας

Η Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου (ΚΟΠ) ανακοίνωσε πως, στο πλαίσιο του προγράμματος «Πάσα Στη Ζωή», αποφάσισε όπως παραχωρήσει δωρεάν εισιτήρια σε μη καπνιστές για τον αγώνα της Εθνικής μας ομάδας με την Εσθονία που θα γίνει στις 29 Μαρτίου στις 19:00 στο Στάδιο ΑΕΚ Αρένα.

Τα εισιτήρια θα παραχωρούνται στην ανατολική κερκίδα (διάζωμα 307). Ο αγώνας είναι για τα play-out του Nations League και θα καθορίσει αν η Εθνική Κύπρου θα παραμείνει στην τρίτη κατηγορία της διοργάνωσης ή αν θα υποβιβαστεί στην τέταρτη κατηγορία. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αποστέλλουν τα στοιχεία τους (ονοματεπώνυμο και αριθμό κάρτας φιλάθλου) στο e-mail  [email protected] και θα παραλαμβάνουν το εισιτήριο στο e-mail τους.

Το πρόγραμμα «Πάσα Στη Ζωή» υλοποιείται από την ΚΟΠ στο πλαίσιο του προγράμματος κοινωνικής της ευθύνης, σε συνεργασία με την UEFA από τον περασμένο Σεπτέμβριο. Είναι ένα τριετές πρόγραμμα το οποίο στηρίζεται σε τρεις πυλώνες: Πρόληψη εξαρτήσεων, υγιεινή διατροφή και εκστρατεία κατά του καπνίσματος με ιδιαίτερη έμφαση στα γήπεδα.

Για την είσοδο στο γήπεδο και με βάσει τα μέτρα που ισχύουν σήμερα για την πανδημία, οι φίλαθλοι πρέπει να πληρούν μια από τις πιο κάτω προϋποθέσεις: -Να κατέχουν εν ισχύ πιστοποιητικό ολοκληρωμένου εμβολιασμού είτε εν ισχύ πιστοποιητικό ανάρρωσης από την ασθένεια του COVID-19. -Να κατέχουν είτε αρνητική εργαστηριακή εξέταση (PCR) ισχύος 72 ωρών, είτε αρνητική εξέταση ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου (Rapid test) ισχύος 24 ωρών. Για πρόσωπα ηλικίας κάτω των 6 ετών δεν απαιτείται η προσκόμιση οποιουδήποτε πιστοποιητικού για τον Covid-19. (ΚΥΠΕ/ΜΚ)    

Ρ.Σ

Πηγή: ΚΥΠΕ

Τελευταιες Ειδησεις

02 Ιουλίου
Βασίλης Σταματάρης: Οι ακυρώσεις πτήσεων επηρεάζουν αρνητικά τον κυπριακό τουρισμό
10:56
Για πρώτη φορά η ΕΕ αγόρασε περισσότερο αέριο από τις ΗΠΑ απ' ότι από τη Ρωσία
10:08
Σώτος Σάββα: Προς τη σωστή κατεύθυνση οδηγούν οι αποφάσεις για την τιμή του ηλεκτρικού ρεύματος
09:29
Κωνσταντίνος Δέλτας: Ανησυχητική η ραγδαία αύξηση των κρουσμάτων
09:15
Χάος σε αεροδρόμια της Ευρώπης λόγω απεργιών και έλλειψης προσωπικού
09:01
Εγκλωβισμένη στο αεροδρόμιο της Φραγκφούρτης η εξαμελής ομάδα της Βουλής των Αντιπροσώπων
08:43
Τουρκία- Αρμενία: Συμφωνούν στην εξομάλυνση των σχέσεών τους. Ξεκινούν απευθείας εμπορικές πτήσεις
07:34
"Προτάσεις συνεργασίας" από Τατάρ, στη λογική της ισότιμης κυριαρχίας
07:26
Ισχυρός σεισμός στο Ιραν: 5 νεκροί και 12 τραυματίες
06:10
01 Ιουλίου
Ουκρανία: Τουλάχιστον 21 νεκροί από τα ρωσικά πλήγματα στην Οδησσό
21:46
Αισιόδοξος ότι η κυπριακή οικονομία θα αντιμετωπίσει τις συνέπειες των προβλημάτων που προκαλούν η πανδημία και η ρωσική εισβολή, δήλωσε ο ΠτΔ
21:32
ΠτΔ: Ο ΓΓ του ΟΗΕ θα αναλάβει την προσπάθεια δημιουργίας συνθηκών επανέναρξης του διαλόγου για το Κυπριακό και για αυτό, δεν χρειάζεται ο διορισμός ειδικού απεσταλμένου
20:55
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand