Αύξηση 406% στις πτήσεις Cyprus Airways τον Νοέμβριο, βελτίωση σε σχέση και με προ πανδημίας στοιχεία

Αύξηση 406% στις πτήσεις που πραγματοποίησε η Cyprus Airways τον Νοέμβριο του 2022, σε σύγκριση με τον Νοέμβριο του 2021, ανακοίνωσε η εταιρεία, κάνοντας λόγο για αξιοσημείωτα αποτελέσματα σε πολλά επίπεδα, αναφέροντας ότι παρατηρήθηκε βελτίωση σε σχέση και με τα αποτελέσματα της επιβατικής κίνησης πριν από την πανδημία.

Συγκεκριμένα, σε σημερινή ανακοίνωσή της η Cyprus Airways σημειώνει ότι τον περασμένο Νοέμβριο μετέφερε δώδεκα φορές περισσότερη κίνηση, σε σχέση με την ίδια περίοδο του προηγούμενου έτους, και ότι κατά τη διάρκεια αυτού του μήνα η αεροπορική εταιρεία πραγματοποίησε συνολικά 239 πτήσεις (406% περισσότερες σε σχέση με το Νοέμβριο του '21) και μετέφερε συνολικά 29.820 επιβάτες (1260% περισσότερους σε σχέση με το Νοέμβριο του '21). Έτσι, όπως αναφέρει, κατέγραψε συντελεστή πληρότητας 74% και σημαντική αύξηση του συντελεστή πληρότητας των θέσεων κατά 24p.p σε σχέση με την ίδια περίοδο πέρυσι. 

Θετική είναι η τάση των πωλήσεων για το θερινό πρόγραμμα, όπως αναφέρεται στη συνέχεια, ενώ υγιής παρουσιάζεται η τάση των προκρατήσεων για τη χειμερινή περίοδο 2022-23. Οι χειμερινοί προορισμοί της εταιρείας περιλαμβάνουν την Αθήνα, τη Βηρυτό, το Τελ Αβίβ, το Ερεβάν, το Παρίσι και τη Ρώμη, ενώ οι καλοκαιρινοί προορισμοί περιλαμβάνουν τη Βασιλεία, τη Ζυρίχη, το Μιλάνο-Μπέργκαμο, την Πράγα, τη Σαντορίνη, τη Σκιάθο, τη Ρόδο, το Ηράκλειο, το Κάιρο.

Σημειώνεται, εξάλλου, ότι για την εξυπηρέτηση του κοινού κατά τον Δεκέμβριο, έκανε σχέδια για την αύξηση της χωρητικότητας θέσεων μεταξύ 15 Δεκεμβρίου και 15 Ιανουαρίου 2023 στην Αθήνα, το Ερεβάν και το Παρίσι, προκειμένου να διευκολύνει τους εισερχόμενους τουρίστες και τους Κύπριους που επισκέπτονται την Κύπρο κατά την περίοδο των Χριστουγέννων, όπως εξηγεί η ανακοίνωση. Παράλληλα, αναφέρεται ότι εκδόθηκαν ειδικές προσφορές για ημερήσιες εκδρομές στην Αθήνα, καθώς και άλλες προσφορές στα πρόσφατα δρομολόγια που εγκαινίασε για το Παρίσι και τη Ρώμη.

«Με μεγάλη μου χαρά διαπιστώνω ότι η Cyprus Airways συνεχίζει τη θετική της πορεία και τα αποτελέσματά της ακόμη και το χειμώνα», δήλωσε, σύμφωνα με την ανακοίνωση, η Natalya Milovanova, Οικονομική Διευθύντρια της εταιρείας, προσθέτοντας ότι τα στοιχεία αυτά είναι αξιοσημείωτα, ακόμη και σε σύγκριση με αυτά που καταγράφηκαν τον Νοέμβριο του 2019, πριν από την έναρξη της πανδημίας.

Δ.Κ.

Τελευταία Ενημέρωση: 19 Δεκεμβρίου 2022 - 11:38

Πηγή: ΚΥΠΕ

Τελευταιες Ειδησεις

25 Απριλίου
Επιχείρηση εναντίον του νοτίου Λιβάνου εξαπέλυσε το Ισραήλ
11:08
Αρχίζει ποινική διερεύνηση για στημένους αγώνες ποδοσφαίρου
10:47
Κατάρριψη μη επανδρωμένου αεροσκάφους από τη φρεγάτα Ύδρα
10:41
Αγανακτισμένος ο Υπουργός Οικονομικών για τις προτάσεις για τις πολλαπλές συντάξεις
09:36
Αρχίζει διοικητική έρευνα για την πυρκαγιά στην περιοχή Ασγάτας – Σανίδας – Βάσας Κελλακίου
09:22
Ένταλμα σύλληψης σε επιχειρηματία για την πυρκαγιά στην επαρχία Πάφου
09:14
Κυριάκος Μητσοτάκης: Έτοιμη η Ελλάδα να αντιμετωπίσει τις πυρκαγιές του καλοκαιριού
08:58
Τίτλοι Ειδήσεων: Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
06:37
Ελλάδα: Στον ανακριτή σήμερα ο Βουλευτής Κωνσταντίνος Φλώρος
06:27
ΟΗΕ: Ο θαλάσσιος διάδρομος της Κύπρου για ανθρωπιστική βοήθεια στην Γάζα βοήθησε αλλά δεν αρκεί
05:37
Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Υψιστη προτεραιότητα για την κυβέρνηση ο τομέας της ενέργειας
05:34
Υποβάλλονται σήμερα οι υποψηφιότητες για τους Προέδρους των Επαρχιακών Οργανισμών και τους Δημάρχους
05:33
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.