15 - 17 Οκτωβρίου Διήμερο Φεστιβάλ στην Λάρνακα "Ο Άγιος Λάζαρος και ο μικρός του φίλος Σάββας"

Το Περιβόλι του Αγίου Λαζάρου με αφορμή της εορτής για την ανακομιδή των ιερών λειψάνων του Αγίου και Δικαίου Φίλου του Χριστού Λαζάρου του τετραημέρου διοργανώνει από τις 15 - 17 Οκτωβρίου το 2ήμερο ολοήμερο Φιλανθρωπικό Φεστιβάλ Ο Άγιος Λάζαρος και ο Μικρός Φίλος του Σάββας.

Σε δημοσιογραφική διάσκεψη που έγινε σήμερα στο ξενοδοχείο Radisson Blu στην Λάρνακας αναφέρθηκε πως "ο σκοπός του 2ήμερου Ολοήμερου Φιλανθρωπικού Φεστιβάλ Ο Άγιος Λάζαρος και ο Μικρός Φίλος του Σάββας είναι η οικονομική ενίσχυση κοινωφελών ιδρυμάτων που δραστηριοποιούνται κοινωνικά προσφέροντας υπηρεσίες φροντίδας εκπαίδευσης και υγείας προς τον συνάνθρωπο".

Τη φετινή χρονιά όλα τα έσοδα θα διατεθούν για ενίσχυση του Κέντρου ΑΜΕΑ Αγίου Λαζάρου και του Παιδοογκολογικού Τμήματος του Μακάρειου Νοσοκομείου για τα παιδιά με καρκίνο.

Το φιλανθρωπικό φεστιβάλ τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργού Μεταφορών Επικοινωνιών και Έργων Γιάννη Καρούσου.

Το Σάββατο 15 Οκτωβρίου η ώρα 17:30 θα γίνει η τελετή έναρξης με ρίψη αλεξιπτωτιστών, κατάρριψη του Ρεκόρ Γκίνες και Παραδοσιακή Βραδιά.

Την Κυριακή 16 Οκτωβρίου η ώρα 17:30 θα πραγματοποιηθεί η τελετή λήξης του Φεστιβάλ. Δρομείς από το Σταυροβούνι και τον Τάφο του Αγίου Λαζάρου φτάνουν στο Περιβόλι. Ακολουθεί Gala Night με εισφορές και δημοπρασία. Καλλιτεχνική βραδιά με Μπάση, Κωνσταντίνα, Γιαννούλη, Χριστοφόρου και άλλους.

Την Δευτέρα 17 Οκτωβρίου από τις 10:00 το πρωί μέχρι τις 12:00 το μεσημέρι θα τελεστεί πρωινή πανηγυρική Θεία Λειτουργία επί ανακομιδής λειψάνων Αγίου Λαζάρου.

Η εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα της Στέλλας Αλεξίας Μάντζαρη και την ευλογία του Πανιερώτατου Μητροπολίτη Κιτίου Νεκταρίου.

Κατά το διήμερο φεστιβάλ από τις 1100 το πρωί του Σαββάτου 15 Οκτωβρίου μέχρι τις 2300 το βράδυ της Κυριακής 16 Οκτωβρίου θα υπάρχει μεγάλη γκάμα δραστηριοτήτων και φαγητών.

Όλα τα έσοδα θα δοθούν στο Κέντρο ΑΜΕΑ Αγίου Λαζάρου και στους Μικρούς Ήρωες.

Χορηγός Επικοινωνίας ΡΙΚ

Δ.Κ.

Τελευταία Ενημέρωση: 08 Οκτωβρίου 2022 - 12:06

Πηγή: ΡΙΚ

Τελευταιες Ειδησεις

28 Μαρτίου
Δύο παραιτήσεις στην ελληνική κυβέρνηση
20:59
Διαταγή διεθνούς δικαστηρίου προς Ιρσαήλ
20:52
Έκπτωση 50% στα εξώδικα των 300 ευρώ σε όσους πληρώνουν εντός 30 ημερών
18:48
Τίτλοι Ειδήσεων: Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
18:00
Φεύγει για Γάζα , το πιθανότερο το Σάββατο, το πλοίο Jennifer
17:37
10 Μαΐου η απόφαση για τον Θανάση
17:31
Μονόωρη στάση εργασίας αύριο στο ΡΙΚ, λόγω μη καταβολής μισθών
17:13
ΑΚΕΛ: Η κυβέρνηση αποδεικνύεται για μία ακόμη φορά κατώτερη των περιστάσεων
16:23
Τμήμα Μετεωρολόγιας 3ο Δελτίο Καιρού 28/3/2024
16:21
Το Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων καταγγέλλει την Τουρκία για παράνομες απελάσεις Σύρων
16:03
Στην πρώτη γραμμή της δράσης για το κλίμα - 24 Μαρτίου 2024
15:50
Το ποσό των 140 εκατομμυρίων θα καταβάλει στο κράτος η ΚΕΔΙΠΕΣ
15:16
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.