Χημείο Ευαγγέλου για ΑΕΚ : "Συμπεριφορά πολύ άδικη - Θα λάμψει η αλήθεια"

Με ανακοίνωση που εξέδωσε το χημείο Α.ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ, αναφέρεται σχετικά με τα περιστατικά θετικών κρουσμάτων σε παίκτες της ΑΕΚ και την ανακοίνωση της ομάδας της Λάρνακας. "Συμπεριφορά πολύ άδικη, θα λάμψει η αλήθεια", αναφέρει.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του χημείου:

🆘 ‼️ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ‼️ 🆘

🔴 Αναφορικά με την ανακοίνωση που εξέδωσε το Διοικητικό Συμβούλιο της ΑΕΚ, ημερομηνίας 07/01/22 σχετικά με ισχυριζόμενο σφάλμα στα αποτελέσματα εργαστηριακής εξέτασης δύο παικτών της ομάδας αναφέρουμε τα ακόλουθα:

Το Χημείο Α.ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ είναι σε θέση να αποδείξει με επιστημονικά τεκμηριωμένο τρόπο την ορθότητα των αποτελεσμάτων που έχει διενεργήσει στους δυο συγκεκριμένους παίκτες οι οποίοι προσήλθαν μαζί με αριθμό άλλων παικτών στις 03/01/22, καθώς και τα αποτελέσματα εργαστηριακής εξέτασης την οποία επανέλαβε ο ένας εκ των δύο ως άνω αναφερόμενων παικτών στις 05/01/22.

Τέτοιου είδους συμπεριφορά από το Διοικητικό Συμβούλιο της ΑΕΚ είναι πολύ άδικη και επιστημονικά ατεκμηρίωτη. Αντί να ζητηθεί η περαιτέρω επιστημονική ανάλυση των εργαστηριακών αποτελεσμάτων από την Διεύθυνση του Εργαστηρίου, η Διοίκηση της ΑΕΚ προχώρησε μονομερώς και αυθαίρετα  στη στοχοποίηση του Εργαστηρίου μας, πλήττοντας με αυτό τον τρόπο την επαγγελματική μας εικόνα και αξιοπιστία του Εργαστηρίου μας. 

Έχουμε καλέσει το Υπουργείο Υγείας όπως προβεί σε μια εις βάθος έρευνα όλων των Εργαστηρίων που έχουν εμπλακεί στις επαναλαμβανόμενες αναλύσεις των συγκεκριμένων παικτών. 

Επίσης, ζητούμε όπως οι συγκεκριμένοι εξεταστούν για έλεγχο δυο συγκεκριμένων αντισωμάτων 1. Νουκλεοκαψιδιο Φωσφοπρωτεινης και 2. Πρωτεΐνης Ακιδας Υπομοναδας S1 με την τεχνολογία Western Blot τρεις έως τέσσερις εβδομάδες μετά τον εντοπισμό του θετικού αποτελέσματος της νόσου Covid-19.

Σας ενημερώνουμε ότι είμαστε το μοναδικό διαπιστευμένο εργαστήριο μοριακών εξετάσεων για τη διενέργεια του Sars – Cov2 στην επαρχία Λάρνακας και Αμμοχώστου με ISO 15189:2012 και ως εκ τούτου τα Πρωτόκολλα που ακολουθούμε για κάθε εξέταση είναι πολύ αυστηρά και συγκεκριμένα, προσφέροντας έτσι την υψηλότερη και εγκυρότερη ποιότητα εργαστηριακών αποτελεσμάτων.

Είμαστε πεπεισμένοι ότι στο τέλος θα λάμψει η αλήθεια και η Διοίκηση της ΑΕΚ θα αντιληφθεί το σφάλμα στο οποίο προέβη σχετικά με τα αποτελέσματα στα οποία κατέληξε το Εργαστήριο μας.

Έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη και είμαστε σίγουροι ότι το Υπουργείο Υγείας θα κάνει το καθήκον του στο έπακρο και αμερόληπτα. 

Το Χημείο Α.ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ διατηρεί τα νόμιμα δικαιώματα του".

Τελευταία Ενημέρωση: 09 Ιανουαρίου 2022 - 11:33

Τελευταιες Ειδησεις

25 Ιανουαρίου
Η Κυβέρνηση της Δανίας θα ανακοινώσει την άρση όλων των περιορισμών της COVID-19, σύμφωνα με δημοσίευμα
15:32
Πλήγμα με Λούντεμο στο ΑΠΟΕΛ - Κάταγμα 5ου μετατάρσιου
15:28
Προειδοποιήσεις, ότι οι αυξήσεις τελών στο λιμάνι Λεμεσού ενδέχεται να εκτινάξουν τον πληθωρισμό στα ύψη
15:15
Σε ετοιμότητα η Αστυνομία να ερευνήσει οποιαδήποτε πληροφορία για ύπαρξη κυκλώματος βιασμών
15:00
NBA : Συνεχίζουν με σπασμένα...φρένα οι Σανς, πήραν και το ντέρμπι με τους Τζαζ (videos)
14:58
Πυκνή χιονόπτωση σε ορεινές κοινότητες της Κύπρου προκάλεσε προβλήματα
14:56
Πόρισμα AEK – Aπόλλων : Δεν δηλώθηκε ως κρούσμα ο Ροσάλες, oι παρατυπίες του εργαστηρίου
14:40
Ποδηλάτης έχασε τη ζωή του όταν παρασύρθηκε από διερχόμενο όχημα
14:35
ΑΕΚ : Απόφαση για Μάμα - μέσα με Εθνικό, χάνει 'Αρη
14:25
Οριακή άνοδος επικρατεί στο ΧΑΚ την Τρίτη
14:14
Προκήρυξη προσφορών για τη Λεωφόρο Τσερίου, ανακοίνωσε ο υπουργός Μεταφορών
13:55
Ένοπλη ληστεία διαπράχθηκε σήμερα τα ξημερώματα στη Λάρνακα
13:46
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand