Times: Ο Μπόρις Τζόνσον αρνήθηκε επί μία εβδομάδα να απομονωθεί παρά τα συμπτώματα Covid που είχε

Δημοσίευμα των Times επικαλείται πηγή που αναφέρει πως ο Βρετανός Πρωθυπουργός είχε αρνηθεί να μπει σε απομόνωση πριν από τη νοσηλεία του για Covid, παρά τα συμπτώματα της νόσου που είχε εκδηλώσει.

Το δημοσίευμα αναφέρει πως μέλη προσωπικού της Ντάουνινγκ Στριτ είχαν επανειλημμένως διατυπώσει στον Μπόρις Τζόνσον τις ανησυχίες τους για τον επίμονο βήχα που είχε επί μία εβδομάδα πριν τελικά μπει σε απομόνωση στις 27 Μαρτίου 2020.

Ο Βρετανός ηγέτης φέρεται να απέρριπτε τις ανησυχίες αυτές χτυπώντας το στήθος του και λέγοντας «είμαι δυνατός σαν ταύρος».

«Είχε έναν πραγματικά άσχημο βήμα αλλά περιφερόταν στο γραφείο έχοντας συναντήσεις», αναφέρει η πηγή της εφημερίδας.

Ακόμα και όταν τελικά τελούσε υπό απομόνωση, καταγγέλλεται ότι δεν τηρούσε πλήρως τους κανόνες του lockdown που είχε τεθεί σε ισχύ από τις 23 Μαρτίου και δεχόταν ενημερώσεις από τους συνεργάτες τους μέσα στο γραφείο του.

Ο κ. Τζόνσον εισήχθη τελικά στο νοσοκομείο στις 6 Απριλίου 2020, όπου χρειάστηκε να περάσει τρεις ημέρες σε μονάδα εντατικής θεραπείας με σοβαρό κίνδυνο για τη ζωή του.

Απαντώντας στο δημοσίευμα η Ντάουνινγκ Στριτ είπε ότι «τα κατάλληλα μέτρα είχαν ληφθεί για να διασφαλιστεί πως ο Πρωθυπουργός ήταν απομονωμένος»

Τελευταία Ενημέρωση: 19 Ιανουαρίου 2022 - 15:40

Πηγή: ΡΙΚ

Τελευταιες Ειδησεις

18 Απριλίου
Νέες μόνιμες θέσεις εργασίας στο Ραδιοφωνικό Ίδρυμα Κύπρου
13:33
Τίτλοι Ειδήσεων: Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
13:05
Σταθμό φόρτισης στις θέσεις στάθμευσης θα πρέπει να έχουν τα νέα κτίρια
12:55
Αλλαγές στις αναφορές σε ευρωτουρκικά στο πιο πρόσφατο προσχέδιο συμπερασμάτων
12:48
Συζήτηση με τα κόμματα για τις πολλαπλές συντάξεις αναμένει ο Υπουργός Οικονομικών (Βίντεο)
12:38
Τμήμα Μετεωρολογίας-2ο Δελτίο Καιρού 18/4/2024
11:17
Πρόεδρος: Ενδεχόμενη πρόοδος στο Κυπριακό θα έχει θετικές εξελίξεις στα ευρωτουρκικά (Βίντεο)
11:14
Η Παλαιστίνη επιδιώκει να ενταχθεί στον ΟΗΕ ως πλήρες κράτος-μέλος
10:58
Δύο περιπτώσεις παράνομης εγκατάστασης φωτοβολταϊκών συστημάτων έχουν εντοπιστεί μέχρι σήμερα
08:47
Την ερχόμενη εβδομάδα οι εγκρίσεις για το ''Φωτοβολταϊκά για όλους''
08:43
Λετυμπιώτης: Επιτεύχθηκε ο στόχος διασύνδεσης ευρωτουρκικών με Κυπριακό
08:10
Έκκληση OHE χρηματοδότησης $2,8 δισεκατομμυρίων για τη Γάζα
05:57
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.