Η ασφάλεια στην ευρύτερη περιοχή του Βασιλικού στο επίκεντρο σύσκεψης υπό τον Πρόεδρο Αναστασιάδη

Η σύσκεψη πραγματοποιήθηκε στον απόηχο της πυρκαγιάς στο τσιμεντοποιείο Βασιλικού, την περασμένη Τρίτη, η οποία, προκάλεσε  ανησυχίες, ενώ είχε ξεσηκώσει τις κοινότητες στην περιοχή.

Στη σύσκεψη συμμετείχαν οι Υπουργοί Μεταφορών, Δικαιοσύνης και Δημοσίας Τάξεως, Ενέργειας, Εμπορίου και Βιομηχανίας και υπηρεσιακοί παράγοντες  και εκπρόσωποι κοινοτήτων της περιοχής

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας ενημερώθηκε για όλα τα θέματα που αναφύονται από τη δημιουργία του Ενεργειακού Κέντρου στην περιοχή και έδωσε σαφείς οδηγίες για επίσπευση των διαδικασιών ολοκλήρωσης των έργων.

Κατά τη σύσκεψη, αποφασίστηκε, μεταξύ άλλων, όπως ανά δεκαπενθήμερο ετοιμάζεται έκθεση καταγραφής της προόδου των εκκρεμούντων έργων. Για κάθε τομέα θα ορισθεί υπεύθυνος έργου ο οποίος θα παρακολουθεί την πρόοδο και την τήρηση των χρονοδιαγραμμάτων.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας τόνισε ότι με μεθοδική και συλλογική συνεργασία διασφαλίζεται η αποτελεσματική υλοποίηση των αποφάσεων.

Οι εκπρόσωποι των κοινοτήτων που παρευρέθηκαν στη σύσκεψη ευχαρίστησαν τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας για το προσωπικό ενδιαφέρον που επέδειξε αναφορικά με τις ανησυχίες που διατύπωσαν μετά την πυρκαγιά σε βιομηχανία της περιοχής, στις 11 Ιανουαρίου.

Τελευταία Ενημέρωση: 17 Ιανουαρίου 2022 - 14:30

Πηγή: Ραδιόφωνο ΡΙΚ

Τελευταιες Ειδησεις

19 Απριλίου
Τίτλοι Ειδήσεων: Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
21:35
Τουρίστες βρήκαν εκατοντάδες κροτίδες σε σακούλα σκουπιδιών
20:49
Αυξήθηκαν οι νεκροί τρεις μέρες μετά την καταιγίδα
20:42
Ιστορική συμφωνία Αρμενίας - Αζερμπαϊτζάν
20:35
Εκπρόσωπος Κομισιόν: Eνδείξεις για αποκλιμάκωση έντασης Ισραήλ- Ιράν
20:18
10 κράτη συμφωνούν με την Κύπρο για επανακαθορισμό περιοχών Συρίας
19:29
Δέσμευση χωρών του ΝΑΤΟ για ενίσχυση του Κίεβο
19:26
Επικοινωνία υπουργών εξωτερικών Τουρκίας - Ιράν
19:13
Εντοπίστηκε ο κρατούμενος που είχε αποδράσει από τις κεντρικές
19:07
Συνεχίζονται με αμείωτη ένταση οι επιχειρήσεις του Ισραήλ στη Γάζα
18:52
ΑΚΕΛ: Η κυβέρνηση να ενημερωθεί εάν έγινε μεταφορά πυραύλων στο Ισράηλ μέσω Κύπρου
17:37
Γ.Γ ΟΗΕ: Καιρός να σταματήσει ο κύκλος των αντιποίνων στη Μέση Ανατολή
17:29
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.