Συνάντηση της Προέδρου της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Οικονομικών με τον Γενικό Διευθυντή του Υπουργείου Εξωτερικών

Μετά από αίτημα του Γενικού Διευθυντή του Υπουργείου Εξωτερικών κ. Κορνήλιου Κορνηλίου προς την Προέδρο της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Οικονομικών, Χριστιάνα Ερωτοκρίτου πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 3 Σεπτεμβρίου 2021, συνάντηση στην Βουλή των Αντιπροσώπων για θέματα κοινού ενδιαφέροντος.

Κατά τη συνάντηση αντηλλάγησαν απόψεις για ζητήματα τα οποία αφορούν το Υπουργείο Εξωτερικών και τον εκσυγχρονισμό των δομών, θέματα τα οποία άπτονται της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Οικονομικών και τα οποία θα τεθούν προς έγκριση σε κατοπινό στάδιο από τη Βουλή των Αντιπροσώπων.

Πρόσθετα, υπό την ιδιότητα της ως Αναπληρώτριας Προέδρου του Δημοκρατικού Κόμματος, η κα Ερωτοκρίτου είχε την ευκαιρία να ενημερωθεί για θέματα που αφορούν την ευρύτερη διπλωματική δραστηριότητα του Υπουργείου Εξωτερικών στην περιοχή μας και ειδικότερα μετά τις τραγικές εξελίξεις στο Αφγανιστάν.

Το Δημοκρατικό Κόμμα θεωρεί ότι οι προκλήσεις που αντιμετωπίζει σήμερα η σύγχρονη διπλωματία είναι πολυεπίπεδες και πολυσχιδείς, ιδιαίτερα μάλιστα σε μια περίοδο κατά την οποία οι ισορροπίες στην περιοχή είναι ρευστές και με την Τουρκία να προσπαθεί με κάθε τρόπο να επιβληθεί ως περιφερειακή δύναμη στην περιοχή.

Τελευταία Ενημέρωση: 04 Σεπτεμβρίου 2021 - 12:38

Πηγή: ΚΥΠΕ

Τελευταιες Ειδησεις

18 Απριλίου
Τίτλοι Ειδήσεων: Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
22:00
Πυραύλοι από τις ΗΠΑ μεταφέρθηκαν στο Ισραήλ, μέσω Κύπρου
21:41
Στο χείλος του γκρεμού η Μέση Ανατολή, τονίζει ο Αντόνιο Γκουτέρες
21:22
Ενέργειες για το μεταναστευτικό ζητά από Κυβέρνηση και ΕΕ η Βουλή
21:19
Τριτοκοσμικές συνθήκες στο Νοσοκομείο Τρόοδους, καταγγέλλει ο Διευθυντής του
19:23
Τμήμα Μετεωρολογίας-3ο Δελτίο Καιρού 18/4/2024
19:19
Μείωση της βροχόπτωσης στην Κύπρο τις επόμενες δεκαετίες
19:12
Στην 'Αγκυρα πλέον η ευθύνη ανταπόκρισης για επόμενο βήμα, λέει ο Κόμπος
19:08
Ανησυχία για τον θάνατο ανθρώπων, οι οποίοι είχαν προσβληθεί από τη γρίπη των πτηνών
17:53
Στις 13 Μαϊου η νέα συνάντηση Μητσοτάκη - Ερντογάν, στην Άγκυρα
17:45
Διασπάθιση χρήματος και κατάχρηση εξουσίας διαπιστώνει η Ελεγκτική Υπηρεσία στο ΥΠΕΞ
17:40
Εξουσιοδότησαν ΣΕΚ-ΠΕΟ για σύμβαση, οι απεργοί στις εταιρείες ηλεκτρολογικών
17:35
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.