ΕΔΕΚ : Η Μαρία Βασιλειάδου εξήγγειλε υποψηφιότητα για την προεδρία του κόμματος

Εξαγγελία υποψηφιότητας της Αναπλ. Προέδρου του Κ.Σ. ΕΔΕΚ, Μαρίας Βασιλειάδου

Συναγωνιστές/στριες, 

Μετά από μεγάλο προβληματισμό και συγκρουόμενα συναισθήματα, επικράτησε το  χρέος  για  την Πατρίδα,  η επιθυμία ανιδιοτελούς προσφοράς στον συνάνθρωπο και η αγάπη μου για αυτό το Κόμμα, το Κόμμα  μας την ΕΔΕΚ, που στέκεται πάντα μπροστά, πολεμά στα δύσκολα, δεν ανασαίνει και αποτελεί τροχοπέδη στα άνομα σχέδια παράδοσης της Κύπρου  μας στο κατακτητή. 

Για όλα αυτά, βρίσκομαι ενώπιον σας σήμερα για  να σας  ενημερώσω, για την απόφαση μου να επαναδιεκδικήσω την θέση του Αναπληρωτή Προέδρου του τιμημένου μας Κόμματος. 

Πρώτα, θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς, όλους τους συναγωνιστές και όλες τις συναγωνίστριες  που με τίμησαν με την εμπιστοσύνη  τους όλα αυτά τα  χρόνια  και να τους υποσχεθώ,  ότι εάν ξαναβρεθώ στην ίδια θέση με την δική τους στήριξη, θα συνεχίσω τον κοινό αγώνα για να ακούεται στεντόρεια η φωνή της Κύπρου,  στα διεθνή  fora και κυρίως στο Ευρωπαϊκό Σοσιαλιστικό Κόμμα, όπου η παρουσία και η συμβολή της ΕΔΕΚ τα τελευταία χρόνια έχει κατακόρυφα αναβαθμιστεί. 

Θα συνεχίσω να αγωνίζομαι για την επικράτηση του δικαίου, της αλήθειας, της διαφάνειας, της τιμιότητας. Θα συνεχίσω, να προσφέρω το άπαν των δυνάμεων μου, για την βελτίωση της ποιότητας της ζωής όλων των  πολιτών, συμμετέχοντας στα ευρωπαϊκά και διεθνή κέντρα αποφάσεων, εκεί και όπου  εκπροσωπείται το Σοσιαλιστικό Κόμμα της Κύπρου, η ΕΔΕΚ. Εκεί  όπου  δημιουργούνται  και  προωθούνται  πολιτικές για  όλους  τους  Ευρωπαίους πολίτες.  Η  ευθύνη,  η αγωνιστικότητα  και το πείσμα για την δημιουργία εκείνων των συνθηκών που θα μας οδηγήσουν όλους και όλες σε καλύτερες μέρες, δεν μου επιτρέπουν να εγκαταλείψω το  καράβι, την ώρα της φουρτούνας. 

Έτσι έμαθα να  ζώ  και φαίνεται έτσι  θα  συνεχίσω  να πορεύομαι. 

Συναγωνιστές, συναγωνίστριες, η ενότητα και η ομοψυχία αποτελεί αυτή τη  στιγμή το  ζητούμενο  για  την  ΕΔΕΚ.  Αν  και  βρισκόμαστε σε εκλογικές διεργασίες αυτό δεν σημαίνει ότι μας επιτρέπεται,  είτε με τις πράξεις είτε με τα λόγια μας, να διχάζουμε, να σπιλώνουμε και να διαπομπεύουμε. 

Εάν υπάρχουν προβλήματα, αδυναμίες, ατασθαλίες, μπορούν να διερευνηθούν μέσα σε σωστά πλαίσια και διαδικασίες, χωρίς ακρότητες και βαρύγδουπα λόγια. 

Τέτοιες συμπεριφορές αποτελούν δυναμίτη στα θεμέλια της ΕΔΕΚ, δεν υποθάλπουν  απλώς  κάποια  άτομα ή  χαλούν την  εικόνα  των  διεκδικητών  θέσεων … 

Πληγώνουν  τις  καρδιές των  αγνών  Εδεκιτών  και Εδεκιτισσών. 

Γι’ αυτό καλώ όλους τους συναγωνιστές και συναγωνίστριες, όσοι διεκδικούν ή θα διεκδικήσουν θέσεις, είτε στην ηγεσία, είτε  στην Κ.Ε., είτε στις Επαρχιακές  Επιτροπές του Κόμματος, πρώτα  και  πάνω  από  όλα  να θέτουν μπροστά τους, το ύψιστο καθήκον  για  την πατρίδα  και  την αγάπη τους  για  το Κόμμα,  για την  ΕΔΕΚ. 

Την ΕΔΕΚ που έδωσε αίμα και αγωνίζεται για λευτεριά, δικαιοσύνη, αξιοπρέπεια. Την ΕΔΕΚ, που σ΄αυτές τις εξαιρετικά δύσκολες στιγμές  που βρίσκεται η Πατρίδα μας, εξακολουθεί να αποτελεί ανάχωμα και να προσπαθεί  με κάθε τρόπο  να  βάζει  εμπόδια  στην  επίτευξη  των στόχων της  Τουρκίας  και όλων όσων επιβουλεύονται τα δίκαια του τόπου και του λαού μας. 

Συναγωνιστές, Συναγωνίστριες, 

Δεν υπάρχουν αδιέξοδα στην Δημοκρατία. 

Στις 31 του Οκτώβρη, Καλή και Συνετή Ψήφο. 

Τελευταία Ενημέρωση: 04 Σεπτεμβρίου 2021 - 12:35

Πηγή: ΚΥΠΕ

Τελευταιες Ειδησεις

25 Ιανουαρίου
Με τον Γιάννο Κουγιουμτζιάν στο Αλπικό Σκι και πενταμελή αποστολή η συμμετοχή της ΚΟΕ στο «Beijing 2022»
16:15
Ένοπλη ληστεία σε καζίνο στην Πύλα
16:11
Αττική Οδός: Αποζημίωση 2.000 ευρώ ανά εγκλωβισμένο όχημα
16:00
Υπό τεραήμερη κράτηση οι τρεις ανήλικοι για κλοπές και απόπειρα ληστείας
15:46
Η Κυβέρνηση της Δανίας θα ανακοινώσει την άρση όλων των περιορισμών της COVID-19, σύμφωνα με δημοσίευμα
15:32
Πλήγμα με Λούντεμο στο ΑΠΟΕΛ, κάταγμα 5ου μετατάρσιου
15:28
Προειδοποιήσεις, ότι οι αυξήσεις τελών στο λιμάνι Λεμεσού ενδέχεται να εκτινάξουν τον πληθωρισμό στα ύψη
15:15
Σε ετοιμότητα η Αστυνομία να ερευνήσει οποιαδήποτε πληροφορία για ύπαρξη κυκλώματος βιασμών
15:00
NBA : Συνεχίζουν με σπασμένα...φρένα οι Σανς, πήραν και το ντέρμπι με τους Τζαζ (videos)
14:58
Πυκνή χιονόπτωση σε ορεινές κοινότητες της Κύπρου προκάλεσε προβλήματα
14:56
Πόρισμα AEK – Aπόλλων : Δεν δηλώθηκε ως κρούσμα ο Ροσάλες, oι παρατυπίες του εργαστηρίου
14:40
Ποδηλάτης έχασε τη ζωή του όταν παρασύρθηκε από διερχόμενο όχημα
14:35
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand