'Αρης να γουστάρεις με Στεπίνσκι ''on fire'', 3 - 2 την Ανόρθωση ( 2η ήττα σε τρία ματς η Κυρία)

Σπουδαία νίκη για τον Αρη,επικράτησε με 3-2 της Ανόρθωσης στο Τσίρειο, για την 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος Σύτα. Μεγάλος πρωταγωνιστής για την ομάδα του Λιάσου Λουκά ήταν ο Μάριους Στεπίνσκι που πέτυχε τρία τέρματα στο πρώτο 20λεπτο.

.

Φοβερός και τρομερός Στεπίνσκι σκόραρε τρια γκολ και χάρισε το μεγάλο τρίποντο στον Άρη.

Η Ελαφρά Ταξιαρχία κέρδισε με 3-2 την Ανόρθωση έχοντας σε μεγάλη βραδιά τον Πολωνό φορ και τον καθοριστικό Βάνα Άλβες που κράτησε την ομάδα του Λιάσου Λουκά στις δύσκολες στιγμές.

Η Ανόρθωση, που δέχθηκε δεύτερη ήττα σε τρεις αγώνες, πλήρωσε τις αμυντικές ολιγωρίες που παρουσίασε στο ξεκίνημα του αγώνα. Προσπάθησε να αντιδράσει και μείωσε το σκορ με γκολ του Ουάρντα και του Καλτσά, όμως δεν μπόρεσε να αποφύγει την ήττα, παρά την προσπάθεια του β’ ημιχρόνου. Μέσα σε 7 λεπτά η Λεμεσιανή ομάδα πέτυχε τρια γκολ, με την άμυνα της Ανόρθωσης να είναι απούσα. Προβλημάτισε εκ νέου η ομάδα του Κετσπάγια. Προσπάθησε για την αντεπίθεση διαρκείας με τους Ουάρντα-Καλτσά να μειώνουν αλλά ο κίπερ του Άρη κατέβασε ρολά. Δεύτερη σερί εκτός έδρας ήττα για την ''Κυρία''. Στους 3εις βαθμούς έμεινε η Ανόρθωση, στους 7 ο Άρης.

ΤΟ ΦΙΛΜ ΤΟΥ ΜΑΤΣ

12' ΓΚΟΛ ο Άρης, ο Στεπίνσκι! Το 1-0 ο Άρης με τον Πολωνό! Στην τρίτη του απόπειρα ο φορ του Άρη νίκησε τον Λόρια με κεφαλιά. Ολιγωρία στην άμυνα της "Κυρίας" ο Στεπίνσκι ήταν στο σωστό σημείο και με το κεφάλι άνοιξε το σκορ. Πρώτο γκολ στο πρωτάθλημα. 

17' ΓΚΟΛ ο Άρης και 2-0! Ο Στεπίνσκι ξανά! Ο Καζού εκτέλεσε το φάουλ, ο Βραζιλιάνος έστειλε συστημένη την μπάλα στο κεφάλι του Στεπίνσκι, με τον Πολωνό να νικάει ξανά τον Λόρια.

19' ΓΚΟΛ ο Άρης και 3-0! Ο Στεπίνσκι κάνει χατ-τρικ σε 7 λεπτά! Απίθανος! Η άμυνα της Ανόρθωσης παρακολουθεί αποσβολωμένη τον εξαιρετικό Πολωνό φορ. 

29' ΓΚΟΛ η Ανόρθωση και 3-1! Ο Ουάρντα μειώνει με το κεφάλι! Πρώτο γκολ του Αιγύπτιου με την μπλε φανέλα. Σέντρα-ασίστ του Ντέλετιτς, ο Ουάρντα σκοράρει.

50' ΓΚΟΛ η Ανόρθωση και 3-2! Ο Καλτσάς! Σέντρα του Ουάρντα στο δεύτερο δοκάρι, ο Ελλαδίτης με προβολή έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Άρη.

52' Σπουδαία επέμβαση του Άλβες κρατά το 3-2! Ο Καλτσάς αγγίζει το 3-3. Ο Ελλαδίτης έκανε ατομική προσπάθεια μπήκε στη περιοχή και με δυνατό σουτ ανάγκασε τον Πορτογάλο σε μεγάλη απόκρουση.

60' Ευκαιρία η Ανόρθωση! Ο Ρισβάνης την κεφαλιά, ο Βάνα Άλβες με το ένα χέρι διώχνει σε κόρνερ! Τρομερή απόκρουση.

EΝΤΕΚΑΔΕΣ

Αρης Βάνα Άλβες, Γκαρθία (60′ Ιωσηφίδης), Σπόλιαριτς (53′ Φράγκος), Στεπίνσκι (86′ Σικόρσκι), Καζού, Γιάγκο, Κβάσουκ (53′ Ραντούτ), Σίντεφελντ, Ρονκάλια, Πατσέκο (86′ Ντελμίρο), Σιμιόν.

Στον πάγκο: Παπαστυλιανού, Νούνο, Ράντουτ, Μπράουν, Σικόρσκι, Ντελμίρο, Κρίστης, Φράγκος, Ελευθερίου, Μουσουντά, Ματθαίου, Ιωσηφίδης.

Ανόρθωση Λόρια, Κορρέα (46′ Καλτσάς), Αραγιούρι, Ρισβάνης, Κορέια (70′ Αβραάμ), Αρτυματάς, Ντέλετιτς (46′ Λάζαρος), Πόποβιτς, Ουάρντα, Νινούα (46′ Αντωνιάδης), Λάφερτι (62′ Ρουσιάς).

Στον πάγκο: Τζουρ, Παπαδόπουλος, Αντωνιάδης, Ρουσιάς, Λάζαρος, Αβραάμ, Κατσαράβα, Καλτσάς, Μπουσουλάζιτς, Χουσμπάουερ, Χριστοφή, Χρυσοστόμου.

Διαιτητής: Φωτίου Κωνσταντίνος
Α’ Βοηθός Διαιτητής: Πέτρου Πέτρος
Β’ Βοηθός Διαιτητής: Μαρίνου Μιχάλης
4ος Διαιτητής: Χατζηβασιλείου Θωμάς
VAR: Fernandes Ferreira Vitor Jorge
AVAR: Τζιωρτζής Όμηρος
Παρατηρητής: Τράττου Λεόντιος

Τελευταία Ενημέρωση: 26 Σεπτεμβρίου 2021 - 13:12

Τελευταιες Ειδησεις

19 Απριλίου
Τίτλοι Ειδήσεων: Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
21:35
Τουρίστες βρήκαν εκατοντάδες κροτίδες σε σακούλα σκουπιδιών
20:49
Αυξήθηκαν οι νεκροί τρεις μέρες μετά την καταιγίδα
20:42
Ιστορική συμφωνία Αρμενίας - Αζερμπαϊτζάν
20:35
Πήτερ Στάνο: Eνδείξεις για αποκλιμάκωση της έντασης Ισραήλ- Ιράν
20:18
Δέκα κράτη συμφωνούν με την Κύπρο για καθεστώς Συρίας
19:29
Δέσμευση χωρών του ΝΑΤΟ για ενίσχυση του Κίεβο
19:26
Επικοινωνία υπουργών εξωτερικών Τουρκίας - Ιράν
19:13
Εντοπίστηκε ο κρατούμενος που είχε αποδράσει από τις κεντρικές
19:07
Συνεχίζονται με αμείωτη ένταση οι επιχειρήσεις του Ισραήλ στη Γάζα
18:52
ΑΚΕΛ: Η κυβέρνηση να ενημερωθεί εάν έγινε μεταφορά πυραύλων στο Ισράηλ μέσω Κύπρου
17:37
ΓΓ ΟΗΕ: Καιρός να σταματήσει ο κύκλος των αντιποίνων στη Μέση Ανατολή
17:29
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.