Παραδόθηκε δεύτερο εμπορευματοκιβώτιο με βοήθεια για τους πυρόπληκτους της Ελλάδας

Δεύτερο εμπορευματοκιβώτιο με 6 τόνους βοήθεια που συγκέντρωσε η εκκλησία Παναγίας Αγίας Νάπας, για τους πυρόπληκτους της Ελλάδας, παραδόθηκε στην Ιερά Μονή Οσίου Δαβίδ στην Εύβοια.

Σε γραπτή ανακοίνωση της εκκλησίας αναφέρεται ότι «χθες Τετάρτη 15 Σεπτεμβρίου παραδόθηκε από τον Βασίλειο Νικολάου, πρωτοπρεσβύτερο της εκκλησίας Παναγίας Αγίας Νάπας, το δεύτερο εμπορευματοκιβώτιο, με έξι τόνους βοήθεια στην Ιερά Μονή Οσίου Δαβίδ στην Εύβοια, για να το διαχειριστεί και να βοηθήσει τα χωριά της περιοχής. Τα είδη πρώτης ανάγκης συγκεντρώθηκαν κατά τη διάρκεια εκστρατείας που διενεργήθηκε τον Αύγουστο από την εκκλησία Παναγίας Αγίας Νάπας, με την ευλογία της Μητρόπολης Κωνσταντίας και Αμμοχώστου» στην οποία, προστίθεται, έδωσαν απλόχερα τόσο κάτοικοι της ελεύθερης επαρχίας Αμμοχώστου αλλά και άτομα απ’ όλη την Κύπρο.

Προστίθεται ότι «η περιοχή γύρω από το Μοναστήρι έγινε από τη φωτιά κρανίου τόπος. Ως αντίδωρο της αγάπης όλων των Κυπρίων προς τους πυρόπληκτους αδελφούς μας, είναι η ανθρωπιστική βοήθεια με τρόφιμα και άλλα είδη πρώτης ανάγκης, που συγκεντρώθηκε και στάλθηκε ως ένα μικρό λιθαράκι για να γεννηθεί ξανά η ελπίδα και να μπορέσουν να συνεχίσουν οι κάτοικοι, τη ζωή τους».

Η εκκλησία Παναγίας Αγίας Νάπας εκφράζει ευχαριστίες στον «Δήμο Αγίας Νάπας, την 7η Μηχανοκίνητη Ταξιαρχία Πεζικού και 34η Μοίρα Καταδρομών, το «Κέντρο Προσφοράς και Αγάπης (ΚΕΠΑ) και τις εταιρείες «Μύλοι Χατζηγιώρκη», «Salamis Shipping Services Ltd», «Parko Paliatso», «Eleana Hotel», «Atlantica Sancta Napa Hotel», «Ελαιοτριβείο Αντώνης Χ.Διονυσίου» και «Pop Life Paralimni» για την προσφορά τους».

Σημειώνεται ότι το πρώτο εμπορευματοκιβώτιο με έξι τόνους είδη πρώτης ανάγκης που συγκεντρώθηκαν από την εκκλησία Παναγίας Αγίας Νάπας, παραδόθηκε την Δευτέρα, 13 Σεπτεμβρίου στην Μητρόπολη Μεσσηνίας και στον Μητροπολίτη Χρυσόστομο.

Τελευταία Ενημέρωση: 16 Σεπτεμβρίου 2021 - 13:42

Πηγή: ΚΥΠΕ

Τελευταιες Ειδησεις

27 Οκτωβρίου
Χειροπέδες σε δύο γυναίκες για υποβοήθηση παράνομης εισόδου υπηκόων τρίτης χώρας στις ελεύθερες περιοχές
09:56
Τα σημεία δειγματοληψίας για διενέργεια rapid test την Τετάρτη
09:52
ΗΠΑ: Ομάδα βουλευτών καλεί τον Μπάιντεν να μην επιτρέψει τη πώληση F-16 στην Τουρκία
09:45
Εισηγήσεις για μεταναστευτικό και απόδοση κυπριακής υπηκοότητας σε δυο παιδιά καταθέτει ο ΥΠΕΣ στο Υπουργικό
09:27
Σεισμική δόνηση το πρωί βορειοδυτικά της Λεμεσού
09:17
Δημητρίου: Η Επιτροπή Θεσμών θα εξετάσει τις ενέργειες που έγιναν ή δεν έγιναν σε σχέση με τα έγγραφα "Πάναμα" και "Πανδώρα"
09:01
Τουλάχιστον 11 νεκροί στο Ιράκ σε επίθεση που αποδίδεται στο Ισλαμικό Κράτος
09:01
Aνησυχία Ουάσινγκτον για την ανέγερση νέων ισραηλινών κατοικιών στη Δυτική Oχθη
08:39
Σύλληψη 21χρονου στη Λάρνακα για υπόθεση κατοχής και μεταφοράς αυτόματου πυροβόλου όπλου
08:21
Σχοινάς: Οι υβριδικές απειλές γίνονται οι μεγαλύτερες προκλήσεις των συστημάτων της ΕΕ, των ΗΠΑ και των δημοκρατιών μας
07:57
Μέτρα για ενίσχυση της Μονάδα Εντατικής Νοσηλείας Νεογνών του Νοσοκομείου Αρχιεπισκόπου Μακαρείου ΙΙΙ
07:47
H τελευταία πράξη του εθνικού πένθους για τη Φώφη Γεννηματά - Στη Μητρόπολη από τις 10:00 το λαϊκό προσκύνημα
07:33
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand