Συνεχίζεται η αντιπαράθεση στην ΕΔΕΚ, ενόψει των εκλογών στο Κίνημα

Σε ψηλούς τόνους συνεχίζεται η αντιπαράθεση στην ΕΔΕΚ, ενόψει των εκλογών στο Κίνημα στα τέλη Οκτωβρίου.

Ο πρώην βουλευτής του κινήματος και υποψήφιος Γιώργος Βαρνάβα προέβη σήμερα σε σοβαρές καταγγελίες κατά του Προέδρου Μαρίνου Σιζόπουλου, τονίζοντας ότι η ΕΔΕΚ βρίσκεται σε κίνδυνο πλήρους κατάρρευσης εκ των εσω από σοβαρά λάθη.

Ο κύριος Βαρνάβα υποστήριξε ότι για πέντε χρόνια ο Μαρίνος Σιζόπουλος κατείχε αντικαταστατικά και παράτυπα το Μητρώο Μελών του Κινήματος.

Φαίνεται, ανέφερε ο κυριος Βαρνάβα να διαγράφησαν  παράτυπα, ιστορικά στελέχη του Κινήματος, στενά συγγενικά πρόσωπα του Βάσου Λυσσαρίδη, αλλά και απλά μέλη γιατί είχαν απλά διαφορετική άποψη από τον κύριο Σιζόπουλο.

Απαντώντας στο Γιώργο Βαρνάβα ο πρόεδρος της ΕΔΕΚ Μαρίνος Σιζόπουλος δήλωσε πως δεν θα ακολουθήσει αυτό τον κατήφορο.

Την ώρα, είπε, που η πατρίδα μας διανύει δύσκολες στιγμές στο Κυπριακό και οι πολίτες αγωνίζονται καθημερινά για να επιβιώσουν συνεπεία της οικονομικής κρίσης και των επιπτώσεων της πανδημίας, ο κύριος  Βαρνάβα  διασύρει με αναλήθειες και ατεκμηρίωτες κατηγορίες το κόμμα που δίνει καθημερινό αγώνα για ελευθερία, δημοκρατία και κοινωνική δικαιοσύνη.

Μάλιστα έφτασε στο σημείο, όπως είπε, να αποκαλέσει την ΕΔΕΚ που καθημερινά δικαιώνεται για τους αγώνες της, ως «απόρριμμα».

Τελευταία Ενημέρωση: 10 Σεπτεμβρίου 2021 - 15:06

Πηγή: Ραδιόφωνο ΡΙΚ

Τελευταιες Ειδησεις

19 Απριλίου
Τίτλοι Ειδήσεων: Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
21:35
Τουρίστες βρήκαν εκατοντάδες κροτίδες σε σακούλα σκουπιδιών
20:49
Αυξήθηκαν οι νεκροί τρεις μέρες μετά την καταιγίδα
20:42
Ιστορική συμφωνία Αρμενίας - Αζερμπαϊτζάν
20:35
Εκπρόσωπος Κομισιόν: Eνδείξεις για αποκλιμάκωση έντασης Ισραήλ- Ιράν
20:18
10 κράτη συμφωνούν με την Κύπρο για επανακαθορισμό περιοχών Συρίας
19:29
Δέσμευση χωρών του ΝΑΤΟ για ενίσχυση του Κίεβο
19:26
Επικοινωνία υπουργών εξωτερικών Τουρκίας - Ιράν
19:13
Εντοπίστηκε ο κρατούμενος που είχε αποδράσει από τις κεντρικές
19:07
Συνεχίζονται με αμείωτη ένταση οι επιχειρήσεις του Ισραήλ στη Γάζα
18:52
ΑΚΕΛ: Η κυβέρνηση να ενημερωθεί εάν έγινε μεταφορά πυραύλων στο Ισράηλ μέσω Κύπρου
17:37
Γ.Γ ΟΗΕ: Καιρός να σταματήσει ο κύκλος των αντιποίνων στη Μέση Ανατολή
17:29
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.