Το ΡΙΚ θα «κερνάει» καθημερινά Black Forest τη νέα τηλεοπτική σεζόν (video+photos)

Μια καινούργια κομεντί με τίτλο «Black Forest» ετοιμάζει το ΡΙΚ για τη νέα τηλεοπτική περίοδο.

Με πρωτότυπο σενάριο και εκλεκτό cast ηθοποιών, η καινούργια σειρά αναμένεται να γίνει η αγαπημένη τηλεοπτική συνήθεια πριν το κεντρικό δελτίο ειδήσεων. Η σειρά, η οποία θ’αντικαταστήσει τη σειρά εποχής «Καμώματα τζ’αρώματα», είναι μια φρέσκια κομεντί που θα μας ταξιδέψει στις περασμένες δεκαετίες με νοσταλγική διάθεση.

BLACK FOREST 2

Η ιστορία διαδραματίζεται στις όμορφες Πλάτρες γι’αυτό και όλα τα εξωτερικά γυρίσματα της σειράς, όπως επίσης και οι σκηνές της δεκαετίας του ’60, γυρίζονται στο συγκεκριμένο χωριό. Για τις σκηνές της δεκαετίας του ’80 και του σήμερα, έχουν διαμορφωθεί υπέροχοι χώροι στη Λευκωσία.

BLACK FOREST 3

Το σενάριο αφορά σε τρεις διαφορετικές δεκαετίες, τη δεκαετία του ’60, τη δεκαετία του ’80 και αυτή του σήμερα. Επίκεντρο της ιστορίας είναι το ξενοδοχείο «Black Forest» που στο παρελθόν γνώρισε μεγάλες δόξες. Σύμφωνα με το σενάριο, τη διεύθυνση του ξενοδοχείου αναλαμβάνει η γιαγιά της οικογένειας μαζί με τα τρία της εγγόνια, οι οποίοι προσπαθούν να φέρουν πίσω στο ξενοδοχείο τη χαμένη του αίγλη. Όλες οι ιστορίες έχουν σημείο αναφοράς το ξενοδοχείο και οι ήρωες σχετίζονται με κάποιο τρόπο με αυτό και έτσι αναπόφευκτα και μεταξύ τους.

Αφετηρία της ιστορίας είναι ένα γεγονός που συνέβη τη δεκαετία του ’60, τη νύχτα του γάμου του παππού και της γιαγιάς στο ξενοδοχείο. Ο κουμπάρος και συνέταιρος τους εξαφανίστηκε χωρίς να δώσει σημεία ζωής από τότε. Το μυστήριο παραμένει άλυτο μέχρι σήμερα και αυτό που πραγματικά συνέβη εκείνο το βράδυ εξακολουθεί να αποτελεί μελανό σημείο στις ζωές των ηρώων.

Δείτε το trailer της σειράς:

BLACK FOREST TRAILER

Τελευταία Ενημέρωση: 03 Αυγούστου 2021 - 14:21

Πηγή: Τηλεόραση ΡΙΚ

Τελευταιες Ειδησεις

16 Απριλίου
Τμήμα Μετεωρολογία 3ο Δελτίο Καιρού 16/4/24
16:24
Προώθηση σχεδιασμών για συστήματα αποθήκευσης ενέργειας
16:11
Υπό κράτηση δύο άτομα για υποβοήθηση παράτυπων μεταναστών
15:41
Πραγματοποιήθηκε σήμερα η τελετή αφής της Ολυμπιακής Φλόγας
15:30
Εντός Ιουλίου η αναδόμηση πρώτων πολυκατοικιών στο πλαίσιο «κτίΖΩ» (Βίντεο)
14:34
Τη βιωσιμότητα του Ταμείου Κοινωνικών Ασφαλίσεων επιβεβαιώνει Αναλογιστική Μελέτη (Βίντεο)
14:12
Επαναρχίζουν τον Μάιο τα δρομολόγια Κύπρου - Ελλάδας
13:48
Τίτλοι Ειδήσεων: -13:00- Tρίτη 16 Απριλίου 2024
13:01
Περιπολίες σκαφών της Κύπρου ανοικτά του Λιβάνου (Βίντεο)
12:46
Νέες κυρώσεις ΗΠΑ σε εγγεγραμμένες εταιρείες στην Κύπρο
12:05
Τμήμα Μετεωρολογίας 2ο Δελτίο Καιρού 16/4/24
11:35
Το Ιράν θα απαντήσει σε οποιαδήποτε ενέργεια ενάντια στα συμφέροντά του
11:20
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.