Αντίο Πόυρσα ''Κατανοώ πλήρως πόσο πλήγωσε το αποτέλεσμα, έλλειψη σεβασμού προς το πρόσωπό μου και την ιστορία μου στην ομάδα''

Ανάρτηση με αιχμές προς τη διοίκηση του ΑΠΟΕΛ, από τον μέχρι πρότινως τεχνικό της ομάδας, Σάββα Πουρσαϊτίδη. " Σεβαστή η απόφαση της διοίκησης, όμως θεωρώ ότι με τη στάση της τις τελευταίες μέρες, επέδειξε έλλειψη σεβασμού προς το πρόσωπό μου και την ιστορία μου στην ομάδα'', αναφέρει.

Δείτε την ανάρτηση του Σάββα Πουρσαϊτίδη, μετά την αποχώρησή του από το ΑΠΟΕΛ :

"Σε συνέχεια της σημερινής ανακοίνωσης του διοικητικού συμβουλίου του ΑΠΟΕΛ, θα ήθελα να απευθυνθώ προς τους οπαδούς της ομάδας και γενικότερα στο φίλαθλο κοινό. 

Όταν στις 6 Ιανουαρίου αποδεχόμουν την πρόταση να αναλάβω προπονητής του ΑΠΟΕΛ είχα πλήρη επίγνωση των δεδομένων. Η ομάδα βρισκόταν στην πιο δύσκολη βαθμολογική και αγωνιστική κατάσταση των τελευταίων δεκαετιών, με ορατό τον κίνδυνο υποβιβασμού, αντιμετωπίζοντας σοβαρά προβλήματα και αμφισβήτηση των πάντων. Πίστευα όμως, ότι η ομάδα μπορούσε να ανακάμψει και να χτιστεί ξανά πάνω σε σωστές βάσεις. Δεν θα μπορούσα εξάλλου να αρνηθώ τη βοήθεια στην ομάδα με την οποία με συνδέουν πάρα πολλά και σπουδαίες επιτυχίες. 

Αφήνοντας πίσω μας την περσινή αγωνιστική χρονιά επιχειρήσαμε την ανοικοδόμηση της ομάδας, παρά τις αντικειμενικές δυσκολίες που υπήρχαν. Ξεκινήσαμε μια προσπάθεια η οποία πρέπει να συνεχιστεί ανεξαρτήτως της αποχώρησης μου. 

Κατανοώ πλήρως πόσο πλήγωσε το αποτέλεσμα και πόσο απογοητευτική ήταν η εμφάνιση της ομάδας στον πρώτο αγώνα της φετινής χρονιάς, για τα οποία ανέλαβα την ευθύνη.

Εξακολουθώ να έχω την πεποίθηση ότι η ομάδα μπορεί να επανέλθει, όταν ολοκληρωθεί ο μεταγραφικός σχεδιασμός. Θα χρειαστεί όμως υπομονή, ηρεμία και στήριξη από όλους.

Αποχωρώ νωρίς, αλλά η απόφαση της διοίκησης είναι σεβαστή. Θεωρώ όμως, ότι με τη στάση της τις τελευταίες μέρες, επέδειξε έλλειψη σεβασμού προς το πρόσωπό μου και την ιστορία μου στην ομάδα.

Παρ’ όλα αυτά, κρατάω τα θετικά και εύχομαι σε όλους καλή συνέχεια. Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλο το προσωπικό του Αρχαγγέλου για την άψογη συνεργασία και ιδιαίτερα τον team manager Γιώργο Σαββίδη. 

Ευχαριστώ τον κόσμο του ΑΠΟΕΛ για τη στήριξη και ειδικότερα τα παιδιά του ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ, που εύχομαι να επιστρέψουν σύντομα στο γήπεδο".

Τελευταία Ενημέρωση: 28 Αυγούστου 2021 - 19:17

Τελευταιες Ειδησεις

29 Μαρτίου
Επίσκεψη Ερντογάν στις ΗΠΑ τον Μάιο
12:31
Πρόστιμα ύψους 80 χιλιάδων ευρώ σε 40 παρόχους υγείας για καταχρήσεις στο ΓΕΣΥ
12:24
Τμήμα Μετεωρολογίας 2ο Δελτίο Καιρού 29/3/2024
11:59
Σύλληψη δύο προσώπων για υπόθεση εμπορίας ναρκωτικών
11:47
Σε δίωρη στάση εργασίας κατέρχονται οι χαμηλόμισθοι δημόσιοι υπάλληλοι της Ισότητας
11:33
Η Ρωσία επιτέθηκε εναντίον τριών θερμοηλεκτρικών εργοστασίων της Ουκρανίας
11:10
Ελλάδα: Σε λαϊκό προσκύνημα η σορός του Μιχάλη Χαραλαμπίδη
10:26
Ελλάδα: Δύο ισχυροί σεισμοί σημειώθηκαν το πρωί στο Ιόνιο
09:48
Στην Κύπρο τη Δευτέρα η Ρομπέρτα Μέτσολα
09:04
Αυστηρές προειδοποιήσεις Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου κατά των οριζόντιων μέτρων
08:07
Σήμερα η απάντηση του ελληνικού δικαστηρίου για τον θάνατο της κόρης της Τζωρτζίνας Δασκαλάκη
07:04
Τίτλοι Ειδήσεων: Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
07:00
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.