Επιχείρηση Αστυνομίας στην Πόλη Χρυσοχούς για τροχαίες παραβάσεις με δεκάδες καταγγελίες

Ευρείας κλίμακας επιχείρηση οργάνωσε χθες βράδυ η αστυνομική διεύθυνση Πάφου στο διαμέρισμα Πόλεως Χρυσοχούς με σκοπό την πρόληψη των τροχαίων παραβάσεων και των τροχαίων συγκρούσεων, από την οποία προέκυψαν 41 καταγγελίες και 3 συλλήψεις.

Στην επιχείρηση έλαβαν μέρος περισσότερα από είκοσι  μέλη της αστυνομικής διεύθυνσης Πάφου. Έγιναν έρευνες σε οχήματα και οδηγούς καθώς και σε υποστατικά στην περιοχή. Από τις ανακοπές οχημάτων και τις έρευνες προέκυψαν 41 τροχαίες καταγγελίες ενώ έγινε και τρεις συλλήψεις προσώπων για παράνομη παραμονή στο έδαφος της Δημοκρατίας. 

Σύμφωνα με την Αστυνομία στις 26 με 27 Αυγούστου μεταξύ των ωρών 19.00 – 01:00 έγινε συντονισμένη επιχείρηση στην περιοχή Πόλεως Χρυσοχούς με την συμμετοχή μελών διαφόρων τμημάτων της αστυνομικής διεύθυνσης Πάφου, όπως μέλη των σταθμών υπαίθρου του ΟΠΕ Πάφου και της Τροχαίας Πάφου με επικεφαλής αξιωματικό .

Κατά την  διάρκεια της επιχείρησης συνελήφθησαν τρία πρόσωπα ηλικίας 38 ετών, 24 ετών και 28 ετών για παράνομη παραμονή στο έδαφος της Δημοκρατίας.

Επίσης από τους ελέγχους που διενεργήθηκαν προέκυψαν 41 καταγγελίες, εκ των οποίων 8 για οδήγηση με υπερβολική ταχύτητα, 6 για παράθυρα με περιορισμένη ορατότητα, 1  καταγγελία για παραποίηση αμαξώματος, 1 καταγγελία για μη χρήση ζώνης ασφαλείας, 2 καταγγελίες για οδήγηση χωρίς ελεύθερα χέρια, 1 καταγγελία χωρίς κράνος, 3 καταγγελίες χωρίς πινακίδες εγγραφής, 2 καταγγελίες για ακινητοποιημένα οχήματα, 1 καταγγελία για οδήγηση με φθαρμένα ελαστικά, 2 καταγγελίες για οδήγηση χωρίς άδεια κυκλοφορίας, 1 καταγγελία για οδήγηση με διαγραμμένο όχημα.

Επιπρόσθετα 1 καταγγελία  έγινε για οδήγηση χωρίς άδεια οδηγού, 2 καταγγελίες για οδήγηση χωρίς ασφάλεια έναντι τρίτου και 10 άλλες διάφορες τροχαίες καταγγελίες. 

Ακόμα από τον έλεγχο που διενεργήθηκε σε διάφορα υποστατικά την Πόλη Χρυσοχούς και του Λατσιού για την εφαρμογή του Νόμου Περί Λοιμοκάθαρσης προέκυψαν 2 καταγγελίες. Επίσης έγιναν 3 έρευνες σε κατοικίες χωρίς να εντοπιστεί οτιδήποτε το επιλήψιμο.

Τελευταία Ενημέρωση: 27 Αυγούστου 2021 - 12:08

Πηγή: ΚΥΠΕ

Τελευταιες Ειδησεις

24 Απριλίου
Τίτλοι Ειδήσεων: Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
21:58
Γαλλία: Σύλληψη 16χρονου για προγραμματισμένη επίθεση στο όνομα του Ισλαμικού Χαλιφάτου
21:52
Υποβάλλονται αύριο οι υποψηφιότητες για τους Προέδρους των Επαρχιακών Οργανισμών και για τους Δημάρχους
21:39
Έξι συν μια προτάσεις νόμου για ρύθμιση των πολλαπλών συντάξεων και του ορίου αφυπηρέτησης
20:56
Συζήτησαν και για την Κύπρο Ερντογάν και Σταϊνμάιερ στην Άγκυρα
20:54
Πόλεμος στην Ουκρανία: Ο Ζελένσκι καλωσορίζει το αμερικανικό πακέτο βοήθειας ύψους 61 δισεκ. δολαρίων
20:31
Τον Απρίλιο η Ρωσία θα διπλασιάσει τα έσοδα της από το πετρέλαιο και το φυσικό αέριο
18:42
Το Ισραήλ λέει πως «προχωράει» με την επίθεση στη Ράφα – Ο στρατός έκανε όλες τις απαραίτητες προετοιμασίες
18:13
Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν: Η Ρωσία αποτελεί υπαρξιακή απειλή για την Ευρώπη
17:31
Iσραήλ: Διακόσιες χιλιάδες πολίτες κατέφυγαν στα καταφύγια λόγω drone της Χεζμπολάχ
17:27
Τμήμα Μετεωρολογίας - 3ο Δελτίο Καιρού 24/04/24
17:05
Αποφυγή κυκλοφορίας σε ανοικτούς χώρους λόγω σκόνης συνιστά το Τμήμα Επιθεώρησης Εργασίας
16:25
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.