Υπ.Υγείας:Σκέψεις για εμβολιαστικά κέντρα ελεύθερης πρόσβασης τα απογεύματα ή το Σάββατο για να χορηγηθεί η δεύτερη δόση σε μαθητές

Σκέψεις για λειτουργία των εμβολιαστικών κέντρων ελεύθερης πρόσβασης τις απογευματινές ώρες ή το Σάββατο πρωί για να χορηγηθεί η δεύτερη δόση σε μαθητές γίνονται από το υπουργείο Υγείας.

Ο αναπληρωτής διευθυντής ιατρικών υπηρεσιών Ευαγόρας Ταμπούρης, μιλώντας στο Τρίτο εξήγησε ότι εκδηλώνεται μεγάλο ενδιαφέρον κάθε Παρασκευή στα συγκεκριμένα κέντρα. Μέχρι τώρα, πρόσθεσε, έχουν εμβολιαστεί χωρίς ραντεβού 30 χιλιάδες πολίτες.

Σύμφωνα με τα στοιχεία του υπουργείου Υγείας πέραν του 77 τοις εκατό των δικαιούχων εμβολιάστηκαν με την πρώτη δόση, ενώ ξεπέρασε το 72 τοις εκατόν το ποσοστό όσων έχουν εμβολιαστεί πλήρως.

Στις ηλικίες 16 έως 17 χορηγήθηκε η πρώτη δόση σε ποσοστό 33 κόμμα 5 τοις εκατό και στις ηλικίες 12 έως 15 σε ποσοστό 11 κόμμα 6 τοις εκατό.

Τελευταία Ενημέρωση: 20 Αυγούστου 2021 - 09:54

Τελευταιες Ειδησεις

02 Οκτωβρίου
Ένταξη της Κύπρου στο πρόγραμμα State Partnership των ΗΠΑ - Ιδιαίτερα σημαντική εξέλιξη χαρακτήρισε το γεγονός ο Υπουργός Άμυνας
05:55
01 Οκτωβρίου
Τίτλοι Ειδήσεων - Σάββατο 1η Οκτωβρίου
22:00
Σαρλ Μισέλ: "Το σαμποτάζ στους αγωγούς Nord Stream συνιστά απειλή για την ΕΕ"
21:48
Ουκρανία: Τα ρωσικά στρατεύματα αποχώρησαν από την πόλη Λιμάν
20:37
Ιράν: Διαδηλώσεις αλληλεγγύης ανά τον κόσμο προς το κίνημα αμφισβήτησης που ξέσπασε μετά τον θάνατο της Αμινί
20:03
Nord Stream: Γερμανία, Δανία και Σουηδία θα συστήσουν κοινή ομάδα για να ερευνήσουν τις διαρροές στους αγωγούς
19:26
ΠτΔ: "Ήταν και παραμένει έντονη και ειλικρινής η επιθυμία για επίτευξη λύσης στο Κυπριακό"
19:03
Μπλίνκεν: "Η Κυπριακή Δημοκρατία διαδραματίζει ρόλο - κλειδί για τη διασφάλιση της ευημερίας στην περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου"
18:42
Νέο «μπλόκο» Μενέντεζ με τροπολογία για τα τουρκικά F-16
18:34
Σε λειτουργία ο ελληνοβουλγαρικός αγωγός IGB - Αλλάζουν τα δεδομένα ως προς την ενεργειακή ασφάλεια της Ευρώπης, υπογράμμισε η πρόεδρος της Κομισιόν
18:12
Ένατη pole position για Λεκλέρ
17:40
Σε έκθεση στο Κατάρ μια μυθική φανέλα του Μαραντόνα
17:39
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand