Διάρρηξη και κλοπή αποθήκης στην Χλώρακα διερευνά το ΤΑΕ Πάφου

Σύμφωνα με την Αστυνομία χτες στις 17:00 το απόγευμα καταγγέλθηκε στο ΤΑΕ Πάφου  από 83χρονο μόνιμο κάτοικο Χλώρακας ότι την ίδια ημέρα και μεταξύ των ωρών 08:00 το πρωί με 11:00 το πρωί έγινε διάρρηξη αποθήκης η οποία συνορεύει με την κατοικία του από την οποία λήφθηκαν διάφορα εργαλεία και αντικείμενα.

Μέλη του ΤΑΕ Πάφου επισκέφθηκαν την σκηνή για επιτόπιες εξετάσεις. 

Στο πλαίσιο των εξετάσεων, παρελήφθησαν τεκμήρια, εξετάστηκε η σκηνή επιστημονικά και ακολούθησε έλεγχος του κλειστού κυκλώματος παρακολούθησης της κατοικίας, στο πλαίσιο του οποίου αναγνωρίστηκε 18χρονος.

Εναντίον του 18χρονου, φερόμενου ως δράστη, έχει εκδοθεί ένταλμα σύλληψης αναζητήθηκε στην κατοικία του, δεν έχει εντοπιστεί και καταζητείται.

Από τις εικόνες που κατέγραψε το κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης φέρεται ο 18χρονος να εισέρχεται στην αποθήκη με άδειο σακίδιο και να εξέρχεται με γεμάτο. 

Εξάλλου, υπόθεση κλοπής περιουσίας διερευνά το ΤΑΕ Πάφου ενώ για την υπόθεση συνελήφθη 39χρονος ο οποίος τελεί ήδη υπό κράτηση στις κεντρικές φυλακές για άλλη υπόθεση. 

Σύμφωνα με την Αστυνομία καταγγέλθηκε από φρουρό ασφαλείας σε κατάστημα ηλεκτρονικών ειδών στην Πάφο, ότι σε έλεγχο που διενήργησε στο κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης για προγενέστερη ημερομηνία, διαπίστωσε ότι στις 25.7.21 άγνωστο πρόσωπο απέσπασε δύο ηλεκτρονικά είδη συνολικής αξίας 407 ευρώ. Από περαιτέρω εξετάσεις εξασφαλίστηκε μαρτυρία εναντίον ενός ατόμου ηλικίας 39 ετών εναντίον του οποίου εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης.

Ακολούθως διαφάνηκε ότι ο 39χρονος ήδη τελεί υπό κράτηση στις κεντρικές φυλακές για άλλη υπόθεση και επανασυνελήφθη σε σχέση με την νέα υπόθεση κλοπή περιουσίας από το κατάστημα.

Οι εξετάσεις και για τις δύο υποθέσεις συνεχίζονται από το ΤΑΕ Πάφου.

Τελευταία Ενημέρωση: 19 Αυγούστου 2021 - 09:39

Πηγή: ΚΥΠΕ

Τελευταιες Ειδησεις

28 Μαρτίου
Έκθεση ΟΗΕ: Η διαίρεση της Κύπρου εμποδίζει την απόλαυση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων από όλους τους κατοίκους
22:08
Τίτλοι Ειδήσεων: Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
22:00
Εγκρίθηκε από την ολομέλεια ο προϋπολογισμός του ΡΙΚ
21:06
Μίνι ανασχηματισμός στο Ηνωμένο Βασίλειο
21:02
Δύο παραιτήσεις στην ελληνική κυβέρνηση
20:59
Τι διέταξε το διεθνές δικαστήριο το Ισραήλ
20:52
Πρόεδρος: Δεν θα ακολουθήσουμε πολιτικές που οδήγησαν στα παντοπωλεία
20:49
Έκπτωση 50% στα εξώδικα των 300 ευρώ σε όσους πληρώνουν εντός 30 ημερών
18:48
Φεύγει για Γάζα , το πιθανότερο Σάββατο, το πλοίο Jennifer
17:37
10 Μαΐου η απόφαση για τον Θανάση
17:31
Μονόωρη στάση εργασίας αύριο στο ΡΙΚ, λόγω μη καταβολής μισθών
17:13
ΑΚΕΛ: Η κυβέρνηση αποδεικνύεται για μία ακόμη φορά κατώτερη των περιστάσεων
16:23
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.