Ο Νεόφυτος Χαραλαμπίδης, νέος Αντιπρόεδρος του ΔΗΚΟ

Ολοκληρώθηκε στην Κεντρική Επιτροπή του Δημοκρατικού Κόμματος, η εκλογική διαδικασία για την κενωθείσα θέση Αντιπροέδρου, όπως ορίζεται από το καταστατικό του κόμματος.

Τη θέση διεκδίκησαν οι Παναγιώτου Μάριος, μέλος του Εκτελεστικού Γραφείου, δικηγόρος και Χαραλαμπίδης Νεόφυτος , Αντιδήμαρχος Λεμεσού, δικηγόρος.

Δικαίωμα ψήφου είχαν: 196 μέλη της Κεντρικής Επιτροπής.

Ψήφισαν: 145 (74%)

Έγκυρα 144

Άκυρα 1

Έλαβαν:

Παναγιώτου Μάριος 34 (23.61%)

Χαραλαμπίδης Νεόφυτος 110 (76.39%)

Αντιπρόεδρος έχει εκλεγεί ο Χαραλαμπίδης Νεόφυτος.

Σύντομο Βιογραφικό Σημείωμα

Νεόφυτος Χαραλαμπίδης

Ο Νεόφυτος Χαραλαμπίδης γεννήθηκε στην Λεμεσό το 1978. Είναι κάτοχος πτυχίου νομικής και μεταπτυχιακού τίτλου Masters στη Νομική. Το 2003 αναγορεύτηκε σε Barrister από το Gray’s Inn. Κατά τη διάρκεια των σπουδών του διετέλεσε Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Αναγέννησης Ηνωμένου Βασιλείου.

Εντάχθηκε στο Κυπριακό Δικηγορικό Σώμα το 2004 και έκτοτε ασκεί το επάγγελμα του δικηγόρου στην δικηγορική Εταιρεία των κ.κ. ΓΙΩΡΓΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ & ΣΙΑ Δ.Ε.Π.Ε., στη Λεμεσό. Είναι μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Λεμεσού, του Παγκύπριου Δικηγορικού Συλλόγου, του Δικηγορικού Συλλόγου Αγγλίας και Ουαλίας (BAR COUNCIL) και του Συλλόγου Δικηγόρων Προσωπικών Τραυματισμών του Ηνωμένου Βασιλείου (APIL). Διετέλεσε Μέλος της Επιτροπής του Δικηγορικού Συλλόγου Λεμεσού για 2 συνεχόμενες θητείες.

Ταυτόχρονα με τις επαγγελματικές του δραστηριότητες έχει αναπτύξει έντονη πολιτική και κομματική δράση, αρχικά ως Οργανωτικός Γραμματέας της ΝΕ.ΔΗ.Κ Λεμεσού (2005-2008) και στη συνέχεια ως Πρόεδρος της ΝΕ.ΔΗ.Κ Λεμεσού (2008-2011). Διετέλεσε μέλος του Κεντρικού Συμβουλίου της ΝΕ.ΔΗ.Κ (2005-2011) και τον Μάρτιο του 2009 εξελέγη στην Κεντρική Επιτροπή του Δημοκρατικού Κόμματος. Τον Φεβρουάριο του 2014 επανεξελέγη στην Κεντρική Επιτροπή του Δημοκρατικού Κόμματος και εξελέγη στην Επαρχιακή Επιτροπή ΔΗ.ΚΟ Λεμεσού, και στις δύο πρώτος σε σταυρούς προτίμησης.

Στις Δημοτικές Εκλογές του 2011 εξελέγη Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Λεμεσού, θέση στην οποία επανεξελέγη το 2016. Διετέλεσε Πρόεδρος της Πολιτιστικής Επιτροπής και επικεφαλής της Δημοτικής Ομάδας του ΔΗ.ΚΟ. Τον Ιούνιο του 2021 εξελέγη Αντιδήμαρχος του Δήμου Λεμεσού και τον Ιούλιο του 2021 εξελέγη Αντιπρόεδρος του ΔΗΚΟ.

Είναι νυμφευμένος με την Στάλω Κοκκονή με την οποία έχουν αποκτήσει δύο θυγατέρες, την Μαρία και την Στυλιάνα-Αγάπη.

Τελευταία Ενημέρωση: 29 Ιουλίου 2021 - 05:46

Πηγή: ΚΥΠΕ

Τελευταιες Ειδησεις

28 Σεπτεμβρίου
Ζητά προστασία από την αστυνομία ο ιατροδικαστής Πανίκος Σταυριανός
10:31
Ακάρ: Με τη ναυμαχία της Πρέβεζας εδραιώθηκε η τουρκική κυριαρχία στη Μεσόγειο
09:52
Γενικός Ελεγκτής: Άκουσα με έκπληξη τον ΓΔ του ΥΠΟΙΚ -Δεν μπορούν κρατικοί αξιωματούχοι να υιοθετούν τα επιχειρήματα ιδιωτικής εταιρείας
09:19
Γενικός Διευθυντής ΥΠΟΙΚ: Η διαδικασία ανανέωσης της σύμβασης για τη διαχείριση των αεροδρομίων ήταν διάφανη και νόμιμη
08:46
Σολτς: Τα δημοψηφίσματα στις ουκρανικές περιοχές είναι απάτη
07:57
Κασουλίδης: Το ενδεχόμενο σύρραξης μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας είναι το τελευταίο πιθανό σενάριο, αλλά δεν πρέπει να αποκλείεται
07:55
Μεγάλες καταστροφές σε υποδομές και καλλιέργειες προκάλεσε στην Κούβα ο κυκλώνας Ιαν
06:36
Βαριά ήττα της Εθνικής Κύπρου από το Κόσοβο
06:28
Προσήλωση Βρετανίας στις προσπάθειες λύσης του Κυπριακού υπό την αιγίδα των Ηνωμένων Εθνών
06:26
Συνεδριάζει σήμερα το Συμβούλιο Εθνικής Ασφαλείας της Τουρκίας με βασικά θέματα συζήτησης, τις εξελίξεις στο Αιγαίο και στο κυπριακό
06:24
Δένδιας: H Ελλάδα είναι ανοικτή για εποικοδομητικό διάλογο με την Τουρκία στη βάση του Διεθνούς Δικαίου
06:23
ΓΓ ΝΑΤΟ: Απαράδεχτη η οποιαδήποτε χρήση πυρηνικών όπλων από ΗΠΑ
06:21
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand