Πώς σχολιάζουν στο Ρικ τον χθεσινό ανασχηματισμό ΔΗΣΥ, ΑΚΕΛ και ΔΗΚΟ

Βουλευτές του ΔΗΣΥ, του ΑΚΕΛ και του ΔΗΚΟ μιλώντας στο "Τρίτο" του Ρικ σχολιάσαν τον ανασχηματισμό στον οποίο προχώρησε χθες ο πρόεδρος της Δημοκρατίας.

ΔΗΣΥ:

Μικρή σημασία έχει, εάν οι επιλογές του προέδρου της Δημοκρατίας ήταν καθαρά κομματικές, ανέφερε στο Τρίτο, ο εκπρόσωπος τύπου του ΔΗΣΥ Δημήτρης Δημητρίου. Σημείωσε ότι αυτό το οποίο προέχει είναι τα συγκεκριμένα άτομα να παράξουν έργο και να υλοποιήσουν την κυβερνητική πολιτική.

Ο κύριος Δημητρίου επανέλαβε πως η πρόθεση του προέδρου Αναστασιάδη για δημιουργία κυβέρνησης ευρύτερης ή οικουμενικής αποδοχής, ήταν ξεκάθαρη.

Κληθείς να σχολιάσει την αναδόμηση της επικοινωνιακής ομάδας της Κυβέρνησης, ο κύριος Δημητρίου σημείωσε ότι έγιναν αλλαγές στις θέσεις του κυβερνητικού και αναπληρωτή κυβερνητικού εκπροσώπου. Επισήμανε ότι αυτό το οποίο έχει σημασία, είναι ο Μάριος Πελεκάνος και η Νιόβη Παρισσινού, να επικοινωνήσουν σωστά την πολιτική της κυβέρνησης.

ΑΚΕΛ:

Από πλευράς του, το ΑΚΕΛ κάνει λόγο για επιλογή καθαρόαιμων συναγερμικών, κάποιοι από τους οποίους έχουν ακραίες πολιτικές τοποθετήσεις.

Μιλώντας στο Πρωινό Δρομολόγιο, ο βουλευτής του κόμματος Άριστος Δαμιανού ανέφερε πως ο ανασχηματισμός έγινε για καθαρά εσωκομματικούς σκοπούς.

Σημείωσε πως είναι προφανές, ότι εκείνο το οποίο ενδιαφέρει τον πρόεδρο Αναστασιάδη είναι η βιτρίνα, αφού όπως ανέφερε, το περιεχόμενο της κυβέρνησης παραμένει αναλλοίωτο.

Κληθείς να σχολιάσει την απόφαση του Αδάμου Αδάμου να μην αποδεχθεί το υπουργείο Υγείας, υπογράμμισε ότι εάν ο κύριος Αδάμου αναλάμβανε τη θέση, θα ήταν αναγκασμένος να εφαρμόσει την κυβερνητική πολιτική. Υπέδειξε την ίδια στιγμή πως ένας άνθρωπος δεν θα μπορούσε να φέρει την άνοιξη.

ΔΗΚΟ:

Το ΔΗΚΟ εκτιμά ότι ο ανασχηματισμός στον οποίο προχώρησε ο πρόεδρος της Δημοκρατίας, επί της ουσίας αποτελεί κάλυψη των κενών που άφησαν πίσω τους οι παραιτήσεις.

Μιλώντας στο Τρίτο, η αναπληρώτρια πρόεδρος του ΔΗΚΟ Χριστιάνα Ερωτοκρίτου είπε ότι στις επιλογές του προέδρου Αναστασιάδη είναι έκδηλο το στίγμα της επανατοποθέτησης στελεχών, τα οποία πρόσκεινται στον ίδιο και στο κυβερνητικό κόμμα.

Η κυρία Ερωτοκρίτου κατηγόρησε τον πρόεδρο για ανακολουθία, ως προς την εξαγγελία για κυβέρνηση ευρείας αποδοχής. Επεσήμανε, ωστόσο, ότι το ΔΗΚΟ θα κρίνει τα νέα κυβερνητικά στελέχη με βάση την ποιότητα και την ποσότητα του έργου τους.

Πηγή: Ραδιόφωνο ΡΙΚ

Τελευταιες Ειδησεις

25 Απριλίου
Τίτλοι Ειδήσεων: Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
22:00
Το Ισραήλ προετοιμάζεται για τη στρατιωτική επιχείρηση στη Ράφα
21:36
Στο Ισραήλ αιγυπτιακή αντιπροσωπεία για επίτευξη εκεχειρίας στη Γάζα
21:27
Πύραυλο των Χούθι κατέρριψε βρετανικό πλοίο για πρώτη φορά από το 1991
21:17
Πρόεδρος: «Θετικό μήνυμα προς την Τουρκία στέλνει το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο»
20:53
Το Υπουργείο Παιδείας χαιρετίζει την ψήφιση Νέων Κανονισμών για Δημοτικά Σχολεία
20:15
Μεσανατολικό: Απελευθέρωση των ομήρων ζητούν από τη Χαμάς 18 χώρες
19:26
Οριστικοποιήθηκε το ψηφοδέλτιο για τις ευρωεκλογές -Αύριο η εκτύπωσή του...
18:53
Υποβλήθηκαν 2.323 υποψηφιότητες για τις εκλογές στην Τοπική Αυτοδιοίκηση
18:39
Στις υπηρεσίες τους επιστρέφουν οι υπάλληλοι που συμπλήρωσαν έξι χρόνια απόσπασης
18:33
Τμήμα Μετεωρολογίας - 3ο Δελτίο Καιρού 25/04/24
18:04
Βουλή: Με έντονες επικρίσεις εγκρίθηκε ο προϋπολογισμός του ΤΕΠΑΚ
17:59
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.