Φονικό στα Γλυκά Νερά: Την Τρίτη θα απολογηθεί ο 32χρονος δολοφόνος της Καρολάιν

Προθεσμία να απολογηθεί, το πρωί της Τρίτης, πήρε ο 32χρονος ο οποίος παραδέχθηκε ότι εκείνος είναι ο δολοφόνος της συζύγου του Κάρολαϊν, στις 11 Μαΐου στο σπίτι τους στα Γλυκά Νερά, στην Ελλάδα.

Ο Χαράλαμπος Αναγνωστόπουλος οδηγήθηκε ενώπιον του Εισαγγελέα, υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας και με αλεξίσφαιρο γιλέκο.

Είχε προηγηθεί επίσημη ενημέρωση από την ηγεσία της Ελληνικής Αστυνομίας, για την εξιχνίαση της ανθρωποκτονίας της 20χρονης.

Ο 32χρονός διώκεται, μεταξύ άλλων, για ανθρωποκτονία από πρόθεση η οποία τελέστηκε σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, και για κατ’ εξακολούθηση ψευδή κατάθεση στις αρχές. Παραδέχθηκε χθες το βράδυ ενοχή, στη βάση αδιάσειστων σε βάρος του στοιχείων, ύστερα από πολύωρη ανάκριση.

Τα στοιχεία αφορούν κάμερα που ήταν εγκατεστημένη στο χώρο του σαλονιού, ένα ψηφιακό ρολόι που φορούσε το θύμα και τα κινητά του ζευγαριού.

Από τη μνήμη του βιομετρικού ρολογιού που φορούσε η 20χρονη και κατέγραφε τους καρδιακούς της παλμούς, προέκυπτε ανακολουθία σχετικά με την ώρα θανάτου που δήλωσε ο σύζυγός της, η κάρτα μνήμης αφαιρέθηκε από την κάμερα ώρες πριν την υποτιθέμενη ληστεία, ενώ οι αρχές εντόπισαν δραστηριότητα του κινητού τηλεφώνου του 32χρονου, στο διάστημα κατά το οποίο ο ίδιος έχει πει ότι ήταν δεμένος και αναίσθητος.

Σπάζοντας κατά την ανάκριση ο καθ'ομολογία δράστης είπε ότι σκότωσε την Κάρολαϊν στη διάρκεια καυγά και ότι έστησε το σενάριο της εισβολής ληστών στο σπίτι για να μην μείνει χωρίς κανένα από τους γονείς του, το εντεκάμηνο παιδί του ζεύγους.

Πηγή: ΡΙΚ

Τελευταιες Ειδησεις

28 Μαρτίου
Έκθεση ΟΗΕ: Η διαίρεση της Κύπρου εμποδίζει την απόλαυση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων από όλους τους κατοίκους
22:08
Τίτλοι Ειδήσεων: Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
22:00
Εγκρίθηκε από την ολομέλεια ο προϋπολογισμός του ΡΙΚ
21:06
Μίνι ανασχηματισμός στο Ηνωμένο Βασίλειο
21:02
Δύο παραιτήσεις στην ελληνική κυβέρνηση
20:59
Τι διέταξε το διεθνές δικαστήριο το Ισραήλ
20:52
Πρόεδρος: Δεν θα ακολουθήσουμε πολιτικές που οδήγησαν στα παντοπωλεία
20:49
Έκπτωση 50% στα εξώδικα των 300 ευρώ σε όσους πληρώνουν εντός 30 ημερών
18:48
Φεύγει για Γάζα , το πιθανότερο Σάββατο, το πλοίο Jennifer
17:37
10 Μαΐου η απόφαση για τον Θανάση
17:31
Μονόωρη στάση εργασίας αύριο στο ΡΙΚ, λόγω μη καταβολής μισθών
17:13
ΑΚΕΛ: Η κυβέρνηση αποδεικνύεται για μία ακόμη φορά κατώτερη των περιστάσεων
16:23
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.