Η Hermes και άλλοι τουριστικοί φορείς υποστηρίζουν το άνοιγμα των ευρωπαϊκών συνόρων

Η Hermes Airports υποστηρίζει, μαζί με άλλους τουριστικούς φορείς, το ασφαλές άνοιγμα των ευρωπαϊκών συνόρων σε μια κοινή προσπάθεια άρσης των περιοριστικών ταξιδιωτικών μέτρων, στο πλαίσιο της εκστρατείας “Destination Summer».

Η καμπάνια «Destination Summer» έχει ως στόχο τη συνεργασία της Ευρωπαϊκής Ένωσης μαζί με τα κράτη μέλη για την επανέναρξη των ταξιδιών και τη διασφάλιση ομαλών και ασφαλών μετακινήσεων για τους Ευρωπαίους πολίτες. Οι φορείς που συμπράττουν για τη καμπάνια είναι οι: Airlines For Europe (A4E), Airports Council International Europe (ACI EUROPE), International Air Transport Association (IATA) και European Travel Retail Confederation (ETRC).

Χάρη στις συνεχιζόμενες εκστρατείες για τους εμβολιασμούς σε όλη την Ευρώπη, τα αυξανόμενα επιστημονικά στοιχεία σχετικά με την αποτελεσματικότητα των εμβολίων και τις βελτιώσεις στην επιδημιολογική κατάσταση, υπάρχουν τα προαπαιτούμενα για να καταστεί δυνατή η επανέναρξη του τουρισμού με συντονισμένο τρόπο, αναφέρει η Hermes, προσθέτοντας πως η επανέναρξη πρέπει να παραμείνει συνεπής στα μέτρα και τα υγειονομικά πρωτόκολλα για να αποφευχθούν οι αθέμιτες διακρίσεις μεταξύ εμβολιασμένων και μη ταξιδιωτών.

Η Μαρία Κουρούπη, Ανώτερη Διευθύντρια Αεροπορικής Ανάπτυξης και Επικοινωνίας της Hermes Airports, δήλωσε πως «οι πολίτες έχουν την ανάγκη να μπορούν να μετακινούνται ελεύθερα και με ασφάλεια καθώς αυτός είναι ο πυρήνας της Ευρωπαϊκής Ένωσης».

«Μετά από 15 μήνες με διαδοχικά lockdowns και ταξιδιωτικούς περιορισμούς, ήρθε η ώρα να επανενωθούμε και πάλι. Η  καμπάνια Destination Summer, με μερικούς απ’ τους σημαντικότερους φορείς του τουρισμού και τη συμμετοχή της Hermes Airports, προάγει την υπευθυνότητα έτσι ώστε να υπάρχουν καλύτερες πιθανότητες ταχύτερης και μακροπρόθεσμης ανάρρωσης», πρόσθεσε

Πηγή: ΚΥΠΕ

Τελευταιες Ειδησεις

24 Ιουλίου
Πάφος: Ρολόι μεγάλης αξίας και ποσό ύψους 100 χιλιάδων ευρώ απέσπασαν διαρρήκτες
07:57
Μαρόκο: Διάσωση 368 μεταναστών στη Μεσόγειο
07:37
Φιλιππίνες: Σεισμική δόνηση 6,7 βαθμών έπληξε τη Μανίλα
07:19
Τουρκία-Covid-19: Πάνω από 10.000 τα νέα κρούσματα, στα επίπεδα Μαΐου
07:04
Ινδία: Τουλάχιστον 112 νεκροί από τις πλημμύρες και τις κατολισθήσεις
06:46
23 Ιουλίου
Απορρίπτει την προεδρική δήλωση του Συμβουλίου Ασφαλείας για τα Βαρώσια η Άγκυρα
21:36
Οι συνέπειες από την αύξηση των τιμών στις ύλες του κατασκευαστικού τομέα
21:24
Διευθυντής Τμήματος Δασών: Τι αναφέρει για το προσχέδιο αποτροπής μεγάλων πυρκαγιών
21:19
Στην Ιταλία θεαματική η ζήτηση για εμβολιασμό, εκτιμήσεις γερμανικού ινστιτούτου για την πανδημία
21:16
Νέο κύμα προσφύγων από Αφγανιστάν διαβλέπει ο Σύμβουλος Εθνικής Ασφάλειας της χώρας
21:13
Οκτακόσια ενενήντα πέντε νέα περιστατικά της νόσου COVID-19 ανακοίνωσε την Παρασκευή το Υπουργείο Υγείας
21:12
Τόκιο 2020: Η κυπριακή σημαία παρέλασε στο Ολυμπιακό Στάδιο
20:15
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand