Υπό 7ήμερη 24χρονος για υπόθεση βιασμού στην Πάφο

Υπό 7ήμερη κράτηση τέθηκε 24χρονος ως ύποπτος για υπόθεση βιασμού νεαρής αλλοδαπής, μόνιμης κατοίκου Πάφου, τα ξημερώματα της Κυριακής, προς διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Η Αστυνομία διεξήγαγε εντατικές έρευνες εξετάζοντας και τα κλειστά κυκλώματα που είναι εγκατεστημένα σε καταστήματα της περιοχής. Επίσης σύμφωνα με την Αστυνομία,  στην υπόθεση υπάρχει αυτόπτης μάρτυρας, ο οποίος βοήθησε την παραπονούμενη και την Αστυνομία.  

Σύμφωνα με την Αστυνομία, η 24χρονη κατήγγειλε βιασμό της από άγνωστο άνδρα. Συγκεκριμένα, η νεαρή κατήγγειλε στην Αστυνομία ότι λίγο πριν τις 4 την αυγή της Κυριακής, ενώ περπατούσε στην Αγίου Αντωνίου, κατευθυνόμενη στο διαμέρισμά της, την προσέγγισε άγνωστος άνδρας, ο οποίος δια της βίας την παρέσυρε στον περίβολο του ομώνυμου παρεκκλησιού όπου και ήρθε σε συνουσία μαζί της χωρίς τη θέλησή της.

Η κοπέλα μετέβη στην Αστυνομία λίγο αργότερα, το πρωί της Κυριακής, και κατήγγειλε την υπόθεση, δίνοντας και περιγραφή του δράστη.

Σημειώνεται πως η 24χρονη εξετάσθηκε από την ιατροδικαστή Αγγελική Παπέττα.

Τελευταία Ενημέρωση: 15 Ιουνίου 2021 - 16:15

Πηγή: ΚΥΠΕ

Τελευταιες Ειδησεις

28 Μαρτίου
10 Μαΐου η απόφαση για τον Θανάση
17:31
Μονόωρη στάση εργασίας αύριο στο ΡΙΚ
17:13
ΑΚΕΛ: Η κυβέρνηση αποδεικνύεται για μία ακόμη φορά κατώτερη των περιστάσεων
16:23
Τμήμα Μετεωρολόγιας 3ο Δελτίο Καιρού 28/3/2024
16:21
Το Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων καταγγέλλει την Τουρκία για παράνομες απελάσεις Σύρων
16:03
Στην πρώτη γραμμή της δράσης για το κλίμα - 24 Μαρτίου 2024
15:50
Το ποσό των 140 εκατομμυρίων θα καταβάλει στο κράτος η ΚΕΔΙΠΕΣ
15:16
Το ΔΗΚΟ χαιρετίζει την έγκριση των νέων μέτρων κατά της ακρίβειας
14:54
Αυξημένα μέτρα ασφαλείας στο Κίεβο
14:45
Η ΔΗΠΑ χαιρετίζει το νέο πακέτο μέτρων κατά της ακρίβειας
14:40
ΕΔΕΚ: Το τρίτο πακέτο μέτρων προσφέρει σημαντική στήριξη σε ευάλωτες ομάδες
14:22
ΔΗΣΥ: Από τα μέτρα μένουν εκτός ορισμένες κατηγορίες ευάλωτων νοικοκυριών
14:15
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.